Coinbase vedrører rockkryptomarked, beslaglagt PlusToken-mønter til en værdi af milliarder

Ugens største historier fra kryptovalutaverdenen, som du måske har gået glip af

Volatilitet ramte kryptovalutamarkedet i denne uge sammen med nogle markedsrystende nyheder om, at regulatorer i USA måske ønsker at lægge store begrænsninger på finansielle virksomheder, der beskæftiger sig med kryptokurrency-transaktioner. På samme tid er de beslaglagte digitale valutaer, der er beslaglagt på milliarder dollars, beregnet til at blive fortabt til den nationale stat i Kina..

Her er alt hvad du behøver at vide om disse historier og mere i denne udgave af OKEx Insights ‘Ugens Crypto News.

Coinbase ophører med marginhandel, nævner regulatoriske bekymringer

Coinbase annonceret at det ophører med sine margenhandelsprodukter i december efter bekymring over lovgivningsmæssig kontrol fra USA’s Commodity Futures Trading Commission.

Derefter Coinbase CEO Brian Armstrong lambragt det amerikanske finansministeriums formodede planer om at spore selvstændige hostede kryptokurrency-tegnebøger – som han mener ville kræve, at finansielle institutioner som Coinbase kontrollerer ejeren af ​​de nævnte tegnebøger og indsamler identificerende oplysninger om dem.

Udvekslingen senere oplevet tekniske vanskeligheder midt i svær prisudsving i kryptokurrencymarkedet.

Vigtigste takeaway

 • Hvis Armstrongs bekymringer valideres, vil en sådan regulering sandsynligvis udgøre det største slag fra den amerikanske føderale regering til blockchain- og kryptovalutaindustrien.
 • En sådan regulering vil også følge Financial Action Task Force’s instruktion om at anvende "Rejseregel" til cryptocurrency-virksomheder, der opererer i dets medlemslande.
 • Prisen på BTC og det bredere kryptokurrencymarked reagerede negativt på nyhederne. Markedslederen på kryptokurrency faldt med 11,26% i går på OKEx.

Prisen på BTC faldt skarpt sammen med Coinbase CEO's tweetsPrisen på BTC faldt skarpt sammen med Coinbase CEO’s tweets. Kilde: CoinGecko

Beslaglagte PlusToken-kryptokurver til en værdi af milliarder dollars

Cryptovalutaer til en værdi af milliarder dollars, der tidligere blev beslaglagt af politiet i Kina, under en nedbrud på den berygtede PlusToken Ponzi-ordning er blevet offentliggjort i denne uge via en domstolsafgørelse fra 19. november.

De beslaglagte aktiver inkluderer:

 • 194.775 BTC-mønter
 • 833.083 ETH-mønter
 • 1,4 millioner LTC-mønter
 • 27,6 millioner EOS-mønter
 • 74.167 DASH-mønter
 • 487 millioner XRP-mønter
 • 6 milliarder DOGE-mønter
 • 79.581 BCH-mønter
 • 213.724 USDT-tokens

I alt er de beslaglagte aktiver værd over 4,2 milliarder dollars.

Vigtigste takeaway

 • Efter behandling fortabes de beslaglagte kryptokurver og digitale aktiver til den nationale statskasse.
 • Den seneste opdatering i PlusToken-sagaen illustrerer tilsyneladende den øgede indsats fra det kinesiske politi for at bekæmpe kriminel aktivitet relateret til digitale valutaer.

Vægten forventes at lancere stablecoin i en valuta i januar

Ifølge rapporter kan Vægten muligvis lancering sin Facebook-initierede stablecoin i januar 2021 – dog som en enkelt dollar-fastgjort valuta i stedet for den oprindeligt planlagte mønt bakket op af en kurv af fiat-valutaer.


Vigtigste takeaway

 • Efter intens kontrol og tilbagetrækning fra globale tilsynsmyndigheder går Vægteprojektet betydeligt tilbage på sine oprindelige planer til fordel for noget betydeligt mindre ambitiøst og mere reguleringsvenligt.

VanEck lancerer Bitcoin ETN på Deutsche Boerse Xetra

VanEck, en kapitalforvalter med base i USA, har lanceret en BTC-børsnoteret note på Deutsche Boerse Xetra-markedspladsen.

Vigtigste takeaway

 • Den nye ETN understøttes fysisk af BTC og giver investorer eksponering for den førende kryptokurrency uden at de faktisk skal købe aktivet.
 • VanEck lykkedes tidligere ikke at notere en BTC-børsnoteret fond i USA.

CypherPunk Holdings bliver den niende største offentlige BTC-indehaver

Cypherpunk Holdings afsløret torsdag, at den siden 30. juni tilføjede yderligere 72.979 BTC til sine reserver – hvilket bragte sin samlede op til 276.479 BTC. Det privatlivsfokuserede investeringsselskabs BTC-beholdninger er i øjeblikket værd $ 4.640.147 på tidspunktet for denne skrivning.

Den seneste stigning i BTC-beholdninger stammer fra selskabets likvidation af sine positioner i Monero (XMR) og Ether (ETH).

Vigtigste takeaway

 • Det canadiske børsnoterede selskab er nu den niende største offentlige indehaver af BTC.
 • Cypherpunk Holdings har fulgt lignende MicroStrategy ved at allokere nogle af sine reserver til den markedsledende kryptokurrency.

OKEx Insights præsenterer markedsanalyser, dybtgående funktioner, original forskning & kuraterede nyheder fra kryptoprofessionelle.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map