BTC Long / Short Ratio viser en opadgående tendens, men andre indikatorer er ikke så bullish: Futures fredag

OKEx Futures Friday er en ugentlig gennemgang af kvartalsvise Bitcoin futures på OKEx.

I løbet af de sidste syv dage har Bitcoins (BTC) timediagram vist, at den førende kryptokurrency konsolideres i et stort prisinterval mellem $ 6.500 og $ 7.100. Vi kan se to skarpe tilbagegang og to hurtige pull ups på nedenstående timeschema.

Torsdagens rally med god volumen brød tirsdagens højde omkring $ 6.950 og ugyldiggjorde det kortsigtede bearish mønster. Det næste store modstandsniveau, ifølge timeskemaet, er $ 7.150. BTC handler omkring $ 7.100 ved pressetid pr. OKEx kvartalsvis fremtidig pris (BTCUSD0626).

På det daglige diagram giver det 60-dages glidende gennemsnit, der ligger omkring $ 7.400, et stærkt modstandsniveau. En time-range breakout kunne åbne dørene til en test af dette vigtige glidende gennemsnit. På bagsiden kan en fiasko på supportniveauet på $ 6.950 medføre mere fortjeneste, hvilket fører til en dybere tilbagetrækning til $ 6.800.

Når man ser på OKEx-handelsdata, er der nogle modstridende signaler i denne uge. BTC Long / Short-forholdet kører nu nær det højeste niveau siden midten af ​​marts nedbrud. Men åben interesse og BTC-marginudlånsforholdet viser ikke meget bullish stemning.

OKEx BTC kvartalsvis futures (BTCUSD0626) Time-diagram. Kilde: OKEx

OKEx-datalæsninger

Besøg OKEx-handelsdatasiden for at udforske flere indikatorer.

BTC lang / kort forhold

BTC Long / Short-forholdet har vist en stigende tendens i løbet af de sidste syv dage. Mødet torsdag førte forholdet til over 1, hvilket indikerer, at flere mennesker har lange stillinger.

Forholdet løber nu over 1,2, hvilket er det højeste niveau siden midten af ​​marts nedbrud.

Dataindsamlingstid: 4/10 12:00 til 4/17 12:00 (UTC)

Den lange / korte forhold viser forholdet mellem det samlede antal brugere, der åbner lange positioner versus åbning af korte positioner over en periode. Forholdet er sammensat af alle futures og evige swaps. Den lange / korte side af en bruger bestemmes af deres nettoposition i BTC.

På derivatmarkedet skal der, når der er åbnet en lang position, også være en kort position for at afbalancere den. Det samlede antal lange positioner skal være lig med det samlede antal korte positioner. Når forholdet er lavt, indikerer det at flere mennesker holder shorts.

BTC Basis


BTC Basis faldt sidste fredag ​​og gik igen ind i negativt territorium. Selv om den negative præmie er indsnævret siden torsdag, har den endnu ikke vendt tilbage til positiv. Dette viser nogle, hvor lidt tillid markedet synes at have til dette rally. Kvartals futures viser i øjeblikket en negativ $ 20 præmie.

Dataindsamlingstid: 4/10 12:00 til 4/17 12:00 (UTC)

Denne indikator viser den kvartalsvise futurespris, spotindekspris og også grundforskellen. Grundlaget for en bestemt tid er lig med den kvartalsvise futurespris minus spotindeksprisen.

Prisen på futures afspejler handlernes forventninger til prisen på det underliggende aktiv, i dette tilfælde Bitcoin. Når grundlaget er positivt, indikerer det, at markedet er optimistisk. Når grundlaget er negativt, indikerer det, at det generelle marked er pessimistisk. Grundlaget for kvartalsvis futures kan bedre indikere den langsigtede markedstendens. Når grundlaget er højt (enten positivt eller negativt), betyder det, at der er mere plads til arbitrage.

Åben interesse og handelsvolumen

Åben interesse (OI) blev akkumuleret hurtigt inden torsdag, fra sidste fredags 4,59 millioner kontrakter til helt op til 570 millioner kontrakter (1 kontrakt = $ 100). Men torsdagens rally har skubbet OI kraftigt ned, hvilket indikerer, at en del af de korte positioner blev likvideret eller lukket, og ikke mange lange positioner skyndte sig ind på markedet.

Dataindsamlingstid: 4/10 12:00 til 4/17 12:00 (UTC)

Åben interesse er det samlede antal udestående futures / swaps. Handelsvolumen er den samlede handelsvolumen for futures og evige swaps over en bestemt tidsperiode.

Hvis der er 2.000 lange kontrakter og 2.000 korte kontrakter åbnet, vil den åbne interesse være 2.000. Hvis handelsvolumen stiger, og den åbne rente falder på kort tid, kan det indikere, at mange positioner er lukket eller blev tvunget til at afvikle.

Hvis både handelsvolumen og åben rente stiger, indikerer det, at mange positioner er åbnet. Indtil videre er OI faldet til 4,77 millioner kontrakter.

BTC-margenudlånsforhold

I løbet af de sidste syv dage faldt BTC Margin Lending Ratio fra sidste fredags højeste på 0,8 til det nuværende niveau på 0,3. Torsdagens rally ser ikke ud til at have løftet markedets bullish stemning.

Dataindsamlingstid: 4/10 12:00 til 4/17 12:00 (UTC)

Marginlånforholdet er spotmarkedsdata, der viser forholdet mellem brugere, der låner USDT versus låntagning af BTC i USDT-værdi over en given periode. Dette forhold hjælper også handlende med at undersøge markedssentimentet. Generelt sigter forhandlere, der låner USDT, til at købe BTC, og låne BTC sigter mod at kortslutte den underliggende mønt.

Når marginudlånsgraden er høj, indikerer det, at markedet er bullish. Når margenudlånsgraden er lav, indikerer det, at markedet er baisse. Ekstreme antal af dette forhold har historisk vist en reverseringstid.

Handelsindsigt

Xuanhaimmoer, TradingView-forfatter

Bitcoin er faldet mere end 13 procent siden bjørnene forhindrede tyrerne i $ 7.400-zonen. I løbet af den sidste 7-dages periode blev markedet bange, da den psykologiske zone på $ 7.400 blev blokeret af bjørnen.

I går så vi tyrene stige og skubbede prisen på Bitcoin til at vokse kraftigt for at genvinde det forrige momentum.

I øjeblikket er købs- og salgssiderne i meget hård tvist i det kæmpende område. Bitcoin vil blive afvist, hvis det vender tilbage under $ 6.500-zonen igen. Ved slutningen af ​​denne uge, hvis prisen på Bitcoin forbliver over $ 000 eller endda overstiger $ 7.300-tærsklen, vil tyre angribe hårdere for at skubbe prisen til regionen $ 7.900- $ 8.300.

Robbie, OKEx investeringsanalytiker

Markedsstemningen har ikke været så varm, siden Kinas centralbanks digitale valuta tegnebog var afsløret i slutningen af ​​denne uge. Handlende er mere forsigtige end før. Da åben interesse ikke er steget med prisstigningen, forventer jeg, at prisen vil konsolidere mellem $ 6.950 og $ 7.400 på kort sigt.

BTC mangler en klar retning til den aktuelle pris omkring $ 7.050. Fra et teknisk synspunkt forbliver den overordnede tendens bullish på mellemlang sigt, medmindre prisen ikke overstiger $ 6.950.

Ansvarsfraskrivelse: Dette materiale bør ikke tages som grundlag for at tage investeringsbeslutninger eller opfattes som en anbefaling om at deltage i investeringstransaktioner. Handel med digitale aktiver indebærer betydelig risiko og kan resultere i tab af din investerede kapital. Du skal sikre dig, at du fuldt ud forstår den involverede risiko og tager hensyn til dit niveau af erfaring, investeringsmål og søger uafhængig økonomisk rådgivning, hvis det er nødvendigt

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map