Bitmain bilægger juridisk tvist, den nye Ethereum ASIC-minearbejder ruller ud

En ugentlig oversigt over blockchain og kryptovaluta nyheder fra Kina og Hong Kong

China Market Watch billede

Minedrift med kryptovaluta har været i centrum i denne uge i Kina og Hong Kong. De langvarige juridiske tvister mellem Bitmain-medstiftere Jihan Wu og Micree Zhan har nået en løsning, der involverer køb af $ 600 millioner af Wus aktiepost i Bitmain.

I andre minedriftrelaterede nyheder delte Chris Zhu fra INBTC sine tre forudsigelser om krypto-minedrift i de næste fem år. I mellemtiden opvarmes konkurrencen om Ethereum-minedrift i denne uge, da Linzhi Inc. begyndte at udrulle sin seneste minedriftsmodel, Phoenix.

Her er alt hvad du måske har gået glip af vedrørende disse historier og mere i denne uges udgave af OKEx Insights ‘China Market Watch.

Bitmain juridisk kamp når $ 600 millioner forlig

Det har været rapporteret at Bitmain-medstiftere Jihan Wu og Micree Zhan har nået et forlig på 600 millioner dollars efter langvarige juridiske tvister om kontrollen med det fremtrædende kryptokurrency-mineselskab. Som en del af forliget vil Wu træde tilbage fra ledelsen af ​​Bitmain. Han overtager BTC.com minedrift og Bitmains oversøiske minecentre. Zhan vil derimod overtage Antpool-minepuljen og Bitmains minedrift i Kina.

Den strukturelle ændring kræver køb af Wu’s andel i Bitmain på $ 600 millioner, som Zhan midlertidigt vil pantsætte sine aktier for at gennemføre. Ifølge Sequoia Capital, formidleren i tvisten, forventes de nuværende vilkår i aftalen at blive ratificeret på Bitmains kommende aktionærmøde den 28. december. Som en del af forliget har Zhan til hensigt at gennemføre et første offentligt udbud til Bitmain i USA inden udgangen af ​​2022.

Vigtigste takeaway

  • Bitmain skal muligvis udrulle nye minedriftsmodeller for at finansiere forliget.
  • En vellykket børsintroduktion vil lette likviditetsproblemer fra Bitmains investorer.

INBTC-grundlægger skitserer tre krypto-minedriftstendenser

Chris Zhu, grundlæggeren af ​​den kinesiske baserede minepool INBTC, delt hans forudsigelser for minesektoren i de næste fem år. Han skitserede tre nøgletendenser:

  1. Kryptomineindustrien vil blive domineret af institutioner, hvilket betyder, at detailminearbejdere er mindre tilbøjelige til at overleve.
  2. Kryptomineindustrien vil blive reguleret – med hensyn til beskatning, revision og godkendelse.
  3. Energileverandører vil dominere udbuds- og efterspørgselssiden af ​​kryptomining, mens Kina forbliver en "optimal" mødested for krypto minearbejdere til at fortsætte deres forretning.

Vigtigste takeaway

  • Omkring 70% af krypto-mineselskaber i Kina er reguleret. Minedrift i Kina skal overholde reglerne fra National Development and Reform Commission.

Linzhi Inc. rullede ny Ethereum ASIC-minearbejder ud

Linzhi Inc., et kinesisk-baseret krypto-minedrift, har startede udrulning af en ny Ethereum ASIC-minearbejder, kaldet Phoenix. Ifølge en demo frigivet af F2 pool, overgik Phoenix konkurrenten Innosilicons A10 Pro ETH minearbejder med hensyn til processorkraft og energieffektivitet.

Vigtigste takeaway

  • Mens Ethereum gennemgår sin overgang fra proof-of-work til proof-of-stake, har Phoenix brug for en bump i hukommelsesstørrelse eller eftermarkedskomponenter. Ellers bliver minemaskinen forældet efter fase 1.5 i Ethereum 2.0.

Verdensbanken advarer Kina om ikke hurtigt at trække stimulus tilbage

Det har været en stillestående uge for aktiemarkederne i Hong Kong og Kina. Pr. Pressetid handles Shanghai SE Composite og CSI 300 i øjeblikket til 3.385 og 5.014 – med ugentlige gevinster på henholdsvis 0,54% og 1,21%. I Hong Kong faldt Hang Seng-indekset 0,84% i denne uge og ligger i øjeblikket på 26.238.

Det har været en stagnerende uge for store aktieindekser i Kina og Hong Kong. Kilde: Handelsøkonomi, Investing.com

I den seneste økonomiske opdatering om Kina, Verdensbanken sagde at Kina bør opretholde en imødekommende pengepolitik og undgå enhver "betydelig sammentrækning" i finanspolitikken i 2021 for at holde sit økonomiske opsving på sporet.

Vigtigste takeaway

  • Den største risiko for Kinas økonomiske opsving vil være genopblussen af ​​coronavirus næste år.
  • Stigende investeringer fra private sektorer og stærkere husholdningsudgifter kan være de vigtigste drivkræfter for Kinas økonomiske vækst næste år.

OKEx Insights præsenterer markedsanalyser, dybtgående funktioner, original forskning & kuraterede nyheder fra kryptoprofessionelle.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner