Bithumb angiveligt raidet, Robinhood under svigundersøgelse

De største historier fra kryptovalutaverdenen, som du måske har gået glip af

Denne uge blev kryptovaluta- og blockchain-verdenen stort set oversvømmet med dårlige nyheder. Sydkoreas største kryptokurrencyudveksling blev efter sigende ransaget af politiet, tusindårsfokuseret mægler Robinhood er under en svigundersøgelse, og Ethereum-gebyrer har ramt heltidshøjder.

Indhent disse historier og mere i denne udgave af OKEx Insights ‘ugens kryptonyheder.

BoE-guvernør opfordrer til international regulering af stablecoin

Bank of England-guvernør Andrew Bailey har udtalt, at kryptokurver knyttet til værdien af ​​fiat-valutaer kræver regulering på global skala. Han udsendte også en advarsel til virksomheder, der privat udsteder stablecoins, om at international regulering snart kan komme.

Baileys ord kom ind en adresse til et publikum på en online begivenhed ved hjælp af kryptovaluta-regulering og politikudformning tænketank Hutchins Center on Fiscal & Brookings Institution’s pengepolitik.

Nøgleudtag:

  • Bailey’s udsagn bør ikke betragtes som anti-stablecoin. Snarere mener BoE-guvernøren, at der burde være flere lovgivningsmæssige foranstaltninger på plads for at sikre den faktiske 1: 1-værdi af de fiat-bundne kryptokurver samt sikre muligheden for at indløse dem.
  • Bailey gik så langt som at antyde, at stablecoins kan blive en levedygtig og almindelig betalingsmetode i fremtiden.

Robinhood angiveligt under efterforskning for civilbedrageri

Robinhood, en aktie- og optionsmægleri, der er særlig populær blandt tusindårige, er efter sigende bliver efterforsket for civilbedrageri af United States Securities and Exchange Commission for manglende korrekt oplyse, hvordan det sælger klientordrestrøm til højhastighedshandlere.

Bøden fra regulatoren forventes at komme ind på ca. $ 10 millioner.

Nøgleudtag:

  • Problemet fortsætter for Robinhood, som tidligere er blevet idømt en bøde af FINRA for forkert routing af ordrer og har lidt forskellige afbrydelser i tider med høj markedsvolatilitet.
  • Tillid til den populære investeringsapp kan falde, hvis og når dårlig tryk fortsætter med at gå til udskrivning.

Sydkoreas største børs angiveligt beslaglagt af politiet

Bithumb, den største cryptocurrency-udveksling i Sydkorea, har efter sigende blevet beslaglagt af Seoul Metropolitan Police Agency for angiveligt bedrageri. 

Ifølge Seoul Shinmun, en velkendt avis i landet, førte den påståede forsalg af ca. 25 millioner dollars i BXA-tokens til investorer til betydelige tab, efter at børsens oprindelige token ikke var opført. Dette har ført til et tilsyneladende politirazzia af Bithumb’s kontorer.


Nøgleudtag:

  • De dårlige nyheder fra Sydkorea gik ikke ubemærket hen for kryptovalutaverdenen, hvor mange bebrejdede rapporterne for den dramatiske BTC-udsalg, der blev vidne sent i denne uge.
  • Sydkorea har længe været et hotspot for "FUD." En anden udveksling i landet, Coinbit, var efter sigende beslaglagt af politiet i sidste uge.

Gennemsnitligt Ethereum-transaktionsgebyr rammer rekordhøje

Transaktionsgebyrer på Ethereum-netværket nåede nye højdepunkter i hele denne uge, da decentrale finansieringstokens fortsætter med at tilstoppe netværket. Det gennemsnitlige transaktionsgebyr i Ether på Ethereum-netværket toppede på 0,031957 ETH den 2. september ifølge data tracker Blockchair.

Nøgleudtag:

  • Skaleringsproblemer har længe været et problem på Ethereum-netværket, og stigningen i decentraliseret finansiering har skubbet dette problem yderligere i rampelyset..
  • Ethereum-udviklere bliver nødt til at fokusere mere opmærksomhed og energi på udviklingen på at tackle skalerbarhedsproblemer på kort sigt.

Det gennemsnitlige transaktionsgebyr i ETH nåede et nyt rekordhøjt niveau tidligere på ugen. Kilde: Blockchair

Brasilien planlægger digitalbankens digitale valuta i 2022

Præsidenten for Brasiliens centralbank, Roberto Campos Neto, erklærede i et interview med Bloomberg TV i denne uge, at en digital brasiliansk real sandsynligvis vil ankomme i 2022. Centralbankens digitale valuta, som alle CBDC’er, vil stort set blive brugt til at forbedre det traditionelle banksystem i det sydamerikanske land

Nøgleudtag:

  • Brasilien er ikke det eneste land med planer om at lancere en centralbank digital valuta. Kina anses stort set for at være i spidsen for dette løb med sit digitale yuan-projekt – som også kunne være i brug i 2022, i tide til vinter-OL.
  • Bestræbelser på at modernisere Brasiliens banksystem kan potentielt bidrage til at dæmme op for konsekvenserne af en økonomisk recession.

Brasiliens BNP er faldet markant i sidste halvdel af det sidste årti. Kilde: Handelsøkonomi

OKEx Insights præsenterer markedsanalyser, dybtgående funktioner og kuraterede nyheder fra kryptoprofessionelle.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map