Bitcoins hashrate, der sandsynligvis vil falde, og prisen vil stå over for pres på kort sigt efter halvering: analyse

To store mønter baseret på Bitcoin (BTC) -netværket afsluttede deres halvbelønning med blokbelønning i sidste uge. Ifølge OKLink-data, Bitcoin Cash (BCH) – en hård gaffel af Bitcoin – nåede en blokhøjde på 630.000 kl. 12:20 UTC den 8. april og udløste halveringshændelsen, der reducerede netværks minedriftbelønninger fra 12,5 BCH til 6,25 BCH pr. Mineret blok.

Halveringen af ​​Bitcoin SV (BSV) – en hård gaffel af Bitcoin Cash – ankom kort tid efter BCH’er og ca. en måned før Bitcoin. 10. april 00:48 UTC, BSV afsluttet dens 50 procent blok-belønningsreduktionsbegivenhed.

Efter halvering af hash-hastighed

Data fra Bitinfocharts.com viser, at både BCH og BSV oplevede en signifikant hash-hastighed – hastigheden af ​​krypto-minedrift – springet dagen efter deres halvings. BCH’s hashrate faldt omkring 50 procent fra 3,58EH / S til 1,85EH / S, og BSV faldt 70 procent fra 3,01EH / S til 0,92EH / S.

BCH vs BSV hash rate historisk diagram. Kilde: bitinfocharts.com & OKEx

Stupet blev delt i to dele. For det første tog BCHs hashrate et tab efter sin halvering den 8. april, mens BSV’s hashrate i mellemtiden steg. For det andet, efter BSVs halvering den 10. april, faldt hash-hastigheden af ​​BSV markant, og en del af computerkraften på dette netværk flød til BTC’er.

Dette fænomen kan forklares med det faktum, at minearbejdernes indkomst falder næsten med halvdelen, hvis halvering efter halvering forbliver uændret, hvis møntpriserne og de faste udgifter til minedrift forbliver uændrede. Det betyder, at det vil være mindre rentabelt at fortsætte minedrift på halveringskæder. Jo højere hashrate, jo mere intens er minedriftskonkurrencen og omvendt.

Skarpe fald i hashhastighed indikerer, at mange minearbejdere har lukket deres minerigge eller flyttet deres magt til andre mønter.

OKEx-analytikere forudsagde denne situation i en tidligere Market Watch Weekly-artikel og bemærkede, at ”i kløften mellem halvingerne vil vi se, at mange minearbejdere migrerer til BTC-netværket for at udvinde mere rentabelt, hvilket får netværkshastigheden til at gå højere og de gennemsnitlige omkostninger ved minedrift dyrere. ”

Den nuværende hashrate på BTC steg aggressivt til 119EH / S pr. 14. april, en stigning på ca. 20 procent fra BSVs halveringsdag (10. april) pr. Bitcinforcharts.com-data. Derudover styrer BTC-kæden nu mere end 95 procent af hash-hastighedsfordelingen blandt alle tre blokkæder, ifølge data fra Møntdans.

BTC hash rate historisk diagram. Kilde: bitinfocharts.com

Den sidste bemærkelsesværdige computerkraftkamp i krypto var i slutningen af ​​2018, da BCH hårdt forked og BSV var oprettet. Dengang førte hashkrigen mellem BCH og BSV næsten til en minedrift dødsspiral for Bitcoin, da begge forkedede kæder sugede computerkraften ud af Bitcoin-netværket. Den tid var også bunden af ​​Bitcoin-prisen, da den ramte omkring $ 3.800. 


Priserne er i overensstemmelse med ændringer i hash-hastigheden

På prissiden faldt alle tre mønters prisdump sammen med afslutningen på BSV’s halvering. Bitcoin faldt med omkring 7 procent i løbet af 24 timer efter BSVs halvering, BSV selv faldt så meget som 15 procent i samme periode, og BCH faldt cirka 10 procent.

På den anden side oplevede både BCH og BSV en hurtig stigning i de syv dage, der førte til deres halvings. BCH opnåede en samlet stigning på næsten 20 procent på syv dage, og BSV samlede mere end 30 procent i samme periode. BTC steg kun 10 procent den uge.

BCH vs BSV vs BTC 1H-diagram. Kilde: TradingView

Bitcoins pris efter halvering

Sidste uges halveringsbegivenheder kan ses som simuleringer af Bitcoins kommende halvering i maj. BSV’s pris toppede ca. to måneder før halveringen, og BCH toppede i samme tidsperiode.

Baseret på dette mønster ville en rimelig forudsigelse være, at BTC enten allerede har nået sit seneste højdepunkt i midten af ​​februar – da mønten handlede over $ 10.000 – eller vil starte en ny bullish tendens to uger før den halveres. Efter halvering vil Bitcoins hash-hastighed sandsynligvis falde, og prisen vil være under pres.

BCH vs BSV vs BTC 1D-diagram. Kilde: TradingView

Hvad andre analytikere siger

Dataanalyse og efterretningsfirma Xangles forskere bemærkede i en rapport offentliggjort den 9. april, at på trods af de største stigninger i pris og hash BTC har tidligere været vidne til efter hver halvering, advarer de om, at den tredje halvering kan være anderledes. Rapporten bemærker også, at minearbejdere var de “mest berørte” blandt alle markedsdeltagere, der var involveret i BTCHalvering.

Men nogle minearbejdere er mere optimistiske. Ifølge en anden forskningsrapport offentliggjort den 7. april af minedriften Genesis Mining, tror mere end halvdelen af ​​respondenterne, at prisen på BTC vil stige efter nedsættelsen af ​​belønningen.

Andre analytikere fra kryptosamfundet har afhørt hvorvidt effekten af ​​den kommende halvering allerede er blevet prissat. Andre – ser mere langsigtet på de tendenser, der fulgte Bitcoins tidligere halvings – har underforstået at denne kryptokurrency vil ramme en ny pris, der er høj all-time på et tidspunkt efter halvering.

Ansvarsfraskrivelse: Dette materiale bør ikke tages som grundlag for at tage investeringsbeslutninger eller opfattes som en anbefaling om at deltage i investeringstransaktioner. Handel med digitale aktiver indebærer betydelig risiko og kan resultere i tab af din investerede kapital. Du skal sikre dig, at du fuldt ud forstår den involverede risiko og tager hensyn til dit niveau af erfaring, investeringsmål og søger uafhængig økonomisk rådgivning, hvis det er nødvendigt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map