Amerikanske banker omfavner blockchain, mens institutioner fortsætter med at signalere interesse for BTC

Ugens nyheder – Kryptovaluta-verdens største historier i ugen

2021 er begyndt stærkt for blockchain- og kryptovalutaindustrien. Det førende digitale aktiv, BTC, har (igen) ramt nye all-time prishøjder, da banker i USA finder sig tilladt at bruge offentlige blockchains og stablecoins.

Åben interesse er også steget for ETH-optioner og futures, mens den førende altcoyns markedsværdi har nået et nyt rekordhøjt niveau. I mellemtiden er Stellar-netværket blevet udnyttet af Ukraine til udvikling af sin egen digitale centralbanks digitale valuta.

Her er alt hvad du behøver at vide om disse historier og mere i denne uges udgave af OKEx Insights Ugens Nyheder.

Stablecoin-mængder satte ny rekord, da amerikanske banker tillod at bruge offentlige blockchains

I et fortolkningsbrev offentliggjort Mandag den 4. januar erklærede kontoret for valutaovervågeren i De Forenede Stater, at nationale banker og føderale opsparingsforeninger kan bruge både offentlige blockchains og stablecoins til bosættelser.

Nyhederne kommer sammen med en ny rekord for justeret stablecoin-volumen i kæden. Den samlede volumen af ​​stablecoin i den sidste måned i 2020 var $ 178,34 mia. – en stigning på 11,3% fra den forrige rekordhøjeste i september – som rapporteret af The Block.

Vigtigste takeaway

 • Banker og opsparingsforeninger har nu lov til at køre noder, hvilket effektivt giver banker mulighed for at bruge offentligt verificerbare blockchains til validering, lagring, registrering og afregning af betalinger.
 • Eksisterende love skal stadig overholdes, og banker og opsparingsforeninger skal stadig være i overensstemmelse.
 • Fortolkningsbrevet validerer i det væsentlige eksistensen af ​​stablecoins og styrker deres udbredelse i de kommende år.

Efterfølgende 24-timers handelsvolumen er steget støt siden ca. juli 2020. Kilde: Messaris Stablecoin-indeks

Ethereums åbne renter og markedsværdi ramte nye rekordhøje højder

Aggregeret åben rente på ETH-optioner satte nye højder sidste weekend sammen med futures OI, der toppede på $ 2,65 mia., Ifølge The Block – som bemærkede at OKEx tegnede sig for en andel på 17,8%. OI på optioner udgjorde på samme tid $ 1,22 mia.

I mellemtiden nåede markedsværdien af ​​ETH et nyt rekordhøjt niveau denne uge. Metricen toppede på $ 152,279 milliarder, ifølge data beregnet af TradingView.

Vigtigste takeaway

 • Efterspørgslen efter ETH er steget i de seneste måneder, hvilket er sammenfaldende med lanceringen af ​​Ethereum 2.0s stakingskontrakt.
 • Den stigende efterspørgsel og interesse for ETH har også igen skabt for høje gebyrer, når de interagerer med Ethereum-baserede DeFi-protokoller og decentraliserede udvekslinger.

Den samlede markedsværdi af ETH nåede et nyt rekordhøjt niveau denne uge. Kilde: TradingView

Three Arrows Capital har den største GBTC-position

Denne uge lærte vi via en arkivering med den amerikanske Securities and Exchange Commission, at det Singapore-investeringsselskab Three Arrows Capital har en position i Grayscales Bitcoin Trust, der udgør i alt 36.969 BTC – værd at være $ 1.526.265.165 pr. tidspunktet for denne skrivning.


Vigtigste takeaway

 • Three Arrows Capital’s position er den største i Grayscales Bitcoin Trust og tegner sig for mere end 6% af GBTC’s beholdninger.
 • Denne nyhed kan betragtes som endnu et signal om, at institutionelle investorer pæler i institutionelt fokuserede BTC-produkter – som i det mindste delvis er ansvarlige for den nylige prisstigning.

GBTC er steget og spejler prisen på BTC. Kilde: TradingView

Ukraine tapper Stellar for udvikling af CBDC

Ministeriet for digital transformation i Ukraine har efter sigende samarbejdede med Stellar Development Foundation for at hjælpe med udviklingen af ​​landets egen centralbanks digitale valuta og digitale aktiver strategi.

Vigtigste takeaway

 • Stellar finder en brugssag i en verden af ​​reguleret digital finansiering. Den tyske bank Bankhaus von der Heydt planlægger at udstede en eurobindet stablecoin ved hjælp af protokollen, og den tyske regulator BaFIN underskrev for nylig udstedelsen af ​​tokeniserede obligationer på Stellar.
 • Prisen på XLM er steget med 138,7% i løbet af de sidste syv dage i skrivende stund – på trods af at kryptovalutaen i sig selv muligvis spiller ringe eller ingen rolle i udviklingen af ​​et ukrainsk CBDC.

Prisen på XLM på OKEx er steget de seneste dage. Kilde: OKEx

JPMorgan forudsiger ‘ikke-bæredygtig’ $ 146.000 + BTC-pris

Strateger i amerikansk multinational investeringsbank og holdingselskab for finansielle tjenester JPMorgan Chase & Co. har forudsagt en potentiel BTC-prisstigning til over $ 146.000, ifølge en note offentliggjort på mandag.

Prisen på BTC handlede til en ny heltidshøjde over $ 41.000 i dag, men er siden faldet til omkring $ 39.780.

Vigtigste takeaway

 • Guldbørshandlede fonde ser betydelige udstrømninger, når udbredelsen af ​​Grayscale Bitcoin Trust stiger – hvilket tyder på, at institutionelle investorer tager BTC over det traditionelle safe-haven aktiv.
 • JPMorgans forudsigelse, hvis det skulle gå i opfyldelse, ville gå langt i retning af at størkne det populære koncept for BTC som "digitalt guld."
 • JPMorgan bemærkede også, at "sådanne prisniveauer ville vise sig at være uholdbare" – hvilket tyder på, at vi måske befinder os i de tidlige til midterste faser af en BTC-boble.

OKEx Insights præsenterer markedsanalyser, dybtgående funktioner og kuraterede nyheder fra kryptoprofessionelle.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map