AMA Recap: Privatlivsfokuseret browser – Modig, en del af indsigt fra Brendan Eich

Den 6. marts var OKEx Community vært for en spændende Ask-Me-Anything (AMA) session med Brendan Eich, medstifter og administrerende direktør for Brave.

Brave Browser fokuserer på brugernes privatliv og forestiller sig, hvordan online-annoncering skal fungere, den er bygget til at fjerne online-annoncer fra websteder, og dens producenters forretningsmodel er ikke kun afhængig af blokering af annoncer, men også om at erstatte de ridsede annoncer med reklamer fra sit eget netværk.

I løbet af AMA besvarede Brendan Eich en blanding af spørgsmål om Brave Browser og Basic Attention Token (BAT) udvikling sammen med nogle live Q&A i slutningen af ​​sessionen. Læs nedenfor for vores resuméhøjdepunkter fra AMA med Brendan!

Afsnit 1

Q1Hvilke forretningsmodeller kan Brave Browser-teknologi anvende? Er din kundes virksomheder eller offentlige organisationer?

Virksomheder, fra små YouTube-skabere til den største webudgiver. Forretningsmodeller inkluderer fantip og månedlige donationer, automatiske bidrag fra besøgende i Brave, e-handel køb af premium digitale og andre produkter, bærbar betalingsvæg i browseren, tilbagevendende abonnementer.

Q2 : Hvad er din langsigtede vision om branchen, som Brave arbejder på? Er du bange en dag vil der være et andet projekt med mere innovativ teknologi, der kan erstatte Brave?

Brave er førende inden for standardprodukter til privatlivets fred, og vores tilgang kan skaleres både lodret og vandret: til video, e-mail, søgning; fra små websteder og YouTube-kanaler op til de aller største. At være først og have loyale brugere, mens det underminerer de høje gebyrer, der er etableret som Google, er en holdbar fordel.

Q3 : Hvad er branchens smertepunkter, som #BRAVE ønsker at tackle innovativt?

Brugersmerter: annoncer og sporing af overbelastning, udtømning af dataplan, dræning af batteriet; Skabersmerter: kæmper for at få endda 30% af brutto fra programmatiske annoncer uden at gøre brugerne vanvittige med dårlige annoncer; klarer sig bedre i skala med direkte annoncesalg med højere omkostninger at dække at anmode om og tilmelde sig lånere eller donorer, der skal betragte mange værdige modtagere; paywall-trætte brugere, der ikke abonnerer på 100 websteder, men måske til dine, hvis de først kunne købe “ved værftet”. Brave løser alle disse via en smart browser i superapp-stil.

Q4: Hvad er fordelen ved at bruge Brave Browser end andre browsere som Google?

Google Chrome har indbygget overvågning: Hvis du logger ind på en hvilken som helst Google-tjeneste med en gmail-adresse eller lignende kontonøgle, sporer Chrome som standard din navigation til annoncemålretning. Og på nettet lader Chrome tracking-scripts og cookies have deres vej med dig, hvilket giver op til 2,5 gange batteriets afladning og tilsvarende sidebelastning og dataplanpåvirkning. Google kan ikke lade disse trackere blokeres, ellers vil det blive sagsøgt af aktionærer og klienter (samt retsforfulgt hårdere for overtrædelse af kartellene). De sidder fast i hjørnet, de malede ind i, da de erhvervede og bundet sammen søgning, YouTube, Doubleclick (annoncer på siden), AdMob (annoncer i appen, fulde af svindel) og Google Play Butik. Modig blokerer alle de overordnede Google-behov for tydelige brugerfordele og større nettoindtjening til udgivere.

Q5: Hvilke skridt tager du for at øge folk ved hjælp af Brave-browseren?

Affilieret program på https://brave.com/refer hjælper skabere med at få betaling pr. Månedlig ny bruger, de bringer til os. Vi annoncerer også på større platforme for at redde brugere fra disse platformers ejers kløer ved at få dem til modige med fortrolighed som standard og ingen sporing efter installationen. Endelig arbejder vi med sponsorer af populære podcasts, der elsker Brave og promoverer det.

Q6: Hvad hvis websteder som FB og Google besluttede at være uforenelige med Brave, eller hvis de forsøgte at nægte at spille sammen og på en eller anden måde blokerede det?

Brave e er baseret på krom, så det er svært for dem at gøre i praksis. Vi gemmer os i den krombaserede mængde, der er domineret af Chrome. De risikerer at blokere deres egne Chrome-brugere. At prøve at fingeraftryk vores brugere efter mærke og model af browser er mulig, men dyrt såvel som risikabelt (det falsk positive problem nævnt i sidste sætning). Endelig er Google underlagt antitrustundersøgelser i USA, konkurrencebegrænsende praksis i EU og overtrædelser af databeskyttelse i forskellige jurisdiktioner. Alle disse overvejelser tilsammen stærkt tyder på, at Google ikke kan prøve at spille snavset. Det samme gælder FB, selvom vi ikke tager dem direkte på (Brave er ikke et socialt netværk eller et sæt sociale apps baseret på en netværksidentifikator).

Q7: Adoption er en af ​​de vigtige faktorer, som alle bæredygtige blockchain-projekter bør fokusere på for at være mere attraktive i investorernes øjne. Hvad Brave har gjort, og planlægger at gøre for at opnå den virkelige verdens adoption?

Vi har 12,2 millioner MAU og 4 millioner DAU, og vi er vokset hver måned siden lanceringen. Vi bygger en browser, der er 3-6 gange hurtigere ved sideindlæsning og lignende benchmarks end Chrome, der bruger 40% af batteriet på mobil vs. Chrome (med tilsvarende dataplanbesparelser), og som giver brugerne en måde at få betalt BAT til give tilbage til deres foretrukne sider og kanaler.

Q8 : Et af de største problemer med DApps er den inaktive og ubrugelige tilstand. Folk opretter kun DApps, men det har ingen brugssag eller bidrag til blockchain-økosystemet. For at forhindre og løse dette problem, der kan opstå på Brave-platformen, hvad vil dit team gøre?

Brave understøtter Dapps via den indbyggede Ethereum Crypto Wallet på skrivebordet og kommer snart til mobil. Vi forsøger endnu ikke at forbedre Dapp-semantik generelt, men en forbedringsdagsorden er mulig i fremtiden. Generelt har en superapp eller en muskuløs brugeragent som Brave, at brugerne har tilstrækkelig uafhængighed og suverænitet til at kortlægge deres egen mere brugbare kurs uafhængigt af, hvad Dapps kører via andre apps, forsøger at støtte.

Q9 : Hvor sikker er modig? Er det nok at gøre brugerne sikre, reducere risikoen for at miste penge og personlige oplysninger?

Brave sporer sin upstream Chromium (Chrome’s open source-projekt) og WebKit (WKWebView, brugt på iOS) frigivelseskanaler meget tæt, således at vi kan frigive sikkerhedsrettelser samme dag som Chrome. Brave tilføjer derefter bedst inden for klassesikkerhed via topingeniører og ledere som vores CISO Yan Zhu, og partnere fra bugbounty-programleverandøren HackerOne, til kode revisorer Mindste autoritet, til top krypto depot-konto / udvekslingspartnere.

Q10 : Kan du tale om maskinlæringsmodellen, der viser annoncer? Hvilke funktioner trænes modellen i? Hvilken procentdel af brugerne vælger det månedlige BAT-betalingsincitament?

1. Maskinindlæringsmodellen trænes fra opsummerede ordvektorer fra de sider, du besøger. Siderne er opsummeret i parametre for Naive Bayes klassifikatorer eller Support Vector Machines, og indbygget i en langsigtet profil af dine interesser.

2. Modellen trænes i korpus af websider til forskellige sprog, der enten er blevet manuelt mærket eller mærket med en semi-overvåget maskinlæringsproces. Tilmeld dig omkring 14% nu, stigende.

Session 2 Live Q&EN

Q1 :Indien havde for nylig startet en ny hype ved at flytte positive regler mod Crypto. Hvad er den positive effekt af dette for Brave og BAT?

A1: Vi vil arbejde for at få Brave adoption og BAT-understøttede private annoncer i Indien. Dette var gode nyheder.

Q2 :De fleste investorer fokuserer meget på prisen på token på kort sigt i stedet for den reelle værdi af projektet. Kan du (på vegne af BAT-teamet) dele med os, hvad investorerne kan forvente som investeringsmotivation og fordele på lang sigt?

A2: Vi agter at vokse Brave så stort som muligt i år, 20 millioner brugere eller mere. Vi vil også arbejde med partnere, der kan få os til en endnu højere skala. når vi standardiserer, forventer vi at se andre opmærksomhedsapps, der ønsker BAT, så vi tænker stadig på, hvordan man laver en robust og sikker BAT SDK

Q3 :Har Brave Browser mulighed for at modtage annoncer og dele disse annonceindtægter til dem, der har BAT-mønter? Hvor ens er Brave for Android med desktop / laptop-versionen af ​​Brave?

A3: Du behøver ikke at holde BAT for at aktivere Brave Rewards (klik på BAT-logoet i URL-linjen øverst til højre). Andele af annonceindtægter går til dig månedligt og kan uden ekstra indsats automatisk bidrage tilbage til dine mest bekræftede websteder og kanaler, men du kan også tipse og oprette månedlige bidrag.

Brave til Android er baseret på en separat kromgaffel, vi startede tidligere, men Beta-udgivelsen i Google Play af Brave til Android er baseret på den samme modige kerne-kromgaffel, som vi bruger på skrivebordet. Hjælp med at teste denne beta, den erstatter snart den ældre Android-browser (uger og ikke måneder). Dette med tiden vil føre til, at udvidelser er tilgængelige på Android Brave. Det skal også fungere godt som en browser med større faner på Chromebooks via Android-app-understøttelse i Chrome OS.

Q4 :Hvad er de største fordele ved BAT-annoncer for brugerne? Hvad er problemerne i det aktuelle annoncesystem, som ikke er positivt for brugerne?

A4: Ad tech i dag kræver gennemgribende sporing, der rammer din sidebelastning, dataplan, batteri og sikkerhed (malvertising = ransomware forklædt som annoncer). Det betaler heller ikke udgivere eller skabere godt, for mange formidlere. Endelig er retargeting ikke bare uhyggelig eller muligvis en spoiler til en overraskelsesgave, når gavemodtageren ser en retargetet annonce til den gave, du fik natten før – når den er baseret på data taget uden samtykke til vilkårlige formål (som i næsten al online annonceteknologi ) det er ulovligt i henhold til den europæiske GDPR og nye love andre steder, herunder Californien, Indien, Brasilien og Kina. Ad tech udviklede sig opportunistisk og har store såkaldte "negative eksternaliteter" der er påført mange brugere i små stik, hovedsagelig (ransomware ville være en undtagelse: meget stort brod)

Q5 :Hvordan vil Brave Browser være rentabel på lang sigt efter at have leveret 4 $ for hver henvisning? Vil BAT Token støde på faldende pris? Hvad er dine synspunkter?

A5: Vi forventer prisstabilitet pr. 7,3 i vores hvidbog, når vi skalerer. Forestil dig 20 millioner brugere eller 100 millioner, givet 1,5 BAT i omløb.

Q6 :Hvad gør Brave så unqiue? Hvad er nogle af de fordele, du har i forhold til dine konkurrenter? Hvilke fordele har en bruger, når han bruger BAT Token i Brave Browser ?

A6: Brave påtager sig de store nuværende browsere, især Chrome. Alt undtagen Apple Safari ses på ad-tech- og tracking-scripts, som vi blokerer for 3-6x sideindlæsningshastighedsgevinst, 2,5x bedre batterilevetid osv. Tech er let at kopiere, men forretningskonflikter er svære at slappe af. Spørg Google.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner