AMA Recap: Et nyt besøg i fordelene ved at indsætte med Staking Rewards

Den 1. maj var vi meget begejstrede for at have Mirko Schmiedl (CEO) &Medstifter) og Gleb Dudka (forskningsanalytiker) fra Staking Rewards til en Ask-Me-Anything (AMA) diskussion om Defi, mere specifikt, hvordan man udnytter indsatsen.

Staking Rewards er et firma, der fokuserer på at udforske Proof of Stake og afkastgenererende aktiver med en langvarig historie i Crypto og minesektoren. Ved at levere data og vejledning tilbyder det en platform, der minimerer investeringsrisikoen ved at tjene passiv indkomst med kryptokurver.

Denne AMA er opdelt i to dele, hvor Staking blev bedt om at dele deres mening om Defi efterfulgt af en lidenskabelig live Q&A i vores gruppe.

Afsnit 1

Q1: Hvad er der? Stager Rudad?

A1: Mirko Schmiedl:

Staking Rewards er dybest set CoinMarketCap for Staking og DeFi. På Stakingrewards.com kan du finde alle kryptovalutaer, som du kan investere i og tjene passiv indkomst via indsats, udlån, masternoder osv. For de fleste passive indkomstmuligheder er der visse udbydere, hvor du kan delegere eller deponere dine mønter til. Disse udbydere lægger mønterne på dine vegne og deler de optjente belønninger med dig.

Staking Rewards gør det nemt at sammenligne forskellige passive indkomstmuligheder og udbyderne for det. Vi sporer belønningssatser trukket i realtid fra blockchain og kuraterer alle de oplysninger, du har brug for for at finde den bedste udbyder og begynde at tjene.

Q2: Kan du dele med os nogle af de fremtidige planer, såsom marketingudviklingsplanen og den seneste aktivitetsplan for Staking Rewards-teamet?

A2: Mirko Schmiedl:

Hos Staking Rewards har vi altid været i front for at levere de mest nøjagtige indsatsdata til vores brugere. Næsten alle blockchain-netværk starter med eller flytter til Proof of Stake. Samtidig ser vi en stor stigning i DeFi-markedet og mener, at der kan være en slags konkurrence.

Så en vigtig plan er at kortlægge dynamikken mellem indsats og udlån og gøre det let for investorer at forstå forskellene og risiciene. Lige i dag har vi frigivet en ny DeFi-sektion på vores platform. Du kan tjekke det ud på https://www.stakingrewards.com/providers/defi

Q3: Hvor kom belønningsindsatsen fra den samlede levering eller fra transaktionsgebyret? Og hvis den samlede forsyning af et token løber ud, fungerer belønningsuddeling stadig??

A3: Mirko Schmiedl:

1. I de fleste Proof of Stake-netværk er der en vis inflation. Så hver blok er der et par nye mønter præget og føjes til den samlede forsyning. Disse nye mønter distribueres til stakerne. Så det betyder, at den samlede samlede forsyning stiger, men da den nominelle belønning har et fast antal, betyder det, at den effektive inflation falder over tid. (Samme blokbelønning, men højere totalforsyning = faldende inflation)

Derudover modtager Stakers transaktionsgebyrer for de transaktioner, der er inkluderet i de blokke, de validerer.

Det er vigtigt at nævne, at disse dynamikker er meget nyanserede i hvert netværk.

2. Indsats fungerer, så længe der er rimelige incitamenter for stakere til at deltage og holde netværket sikkert. De fleste af de største bevis på stake-netværk har ikke et begrænset maksimalt udbud. Men jeg tror, ​​at når transaktionsgebyrerne i netværket bæredygtigt kan dække incitamenttærsklen, vil der være pres på at reducere den samlede inflation i netværket ved en formel beslutning om styring.

Q4: Hvordan sikrer og tilskynder vi yderligere decentralisering inden for det staking-økosystem?

A4: Mirko Schmiedl:

Jeg tror, ​​at der er 3 vigtige ting, vi skal overveje for at holde netværkene decentrale og ikke blive ødelagt af hvalinteressenter.

1. Alle Proof of Stake Networks er meget unge, og økonomien er designet uden nogen reelle referencer. Der er det vigtigt at have en slank tilgang til de økonomiske parametre. Vi skal være i stand til dynamisk at justere parametre baseret på netværksforbruget.

2. For at sikre et decentraliseret netværk er vi nødt til at gøre det så let som muligt for alle at deltage og køre sine egne noder. Nem værktøj, lave tærskler og justerede risici er vigtige for at sikre, at vi holder friktionen så lav som muligt.

3. Den sidste ting, som jeg synes, skal undersøges nærmere, er mekanismer til at straffe adresseløs eller ip-adresse med visse balancetærskler. For eksempel. fordelene kan falde dynamisk, jo højere din samlede saldo er. Dette vil tilskynde investorer til at delegere til de mindre græsrodsinfrastrukturudbydere.

Spørgsmål 5: Hvordan kan mindre Staking-as-a-Service-virksomheder skelne sig fra store spillere som børser, der leverer indsatstjenester (f.eks. Coinbase)? Er der fare for centralisering? OkayEx Indsættelse i 2020, ja eller nej?

A5: Gleb Dudka:

Der er faktisk en risiko for centralisering, hvis f.eks. større centraliserede børser skulle fange størstedelen af ​​stakingmarkedet. Vi ser det i øjeblikket med Binance og Loom for eksempel. Centraliserede børser kan potentielt tilbyde indsats med 0% gebyrer, da de tjener deres penge på andre måder som handel, og hovedmålet er at tiltrække så mange aktiver og brugere som muligt.

Indsatte udbydere tjener på den anden side deres penge gennem indsatsgebyr eller provision og er derfor usandsynligt at være villige til at sænke gebyrerne til nul. Hvis for mange stakere ønsker at forfølge 0% gebyrer, kan det medføre en trussel om centralisering.

Måder for udbydere at differentiere sig på er forskellige merværditjenester og et eget samfund. Værditilvækkede tjenester involverer staker-dashboards, rapporteringsværktøjer, block explorers, likviditetsværktøjer (delegationsvouchere osv.). Okex er allerede involveret i staking og vil snart blive opført på vores platform.

Spørgsmål 6: Hvor sikkert er Crypto Staking Vs, der holder Long Yerm i Trezor-tegnebøger eller holder på bytte? Fører indsats til centralisering af cryptocvaluta og -enlso jegøger dens jegnflationer?

Jeg har også 51% angreb er mere almindelige PoS-mønter end PoW ?? Din mening om denne sir.

A6: Gleb Dudka:

Afhænger af hvad du mener med "sikker". Der er mange nuancer. Mest indsats (medmindre det er på centralbørs) er ikke frihedsberøvende, så du kan indsætte direkte fra din Trezor. At opbevare penge og satse på en børs involverer tillid til udvekslingen og som det almindelige ordsprog siger, "ikke dine nøgler, ikke dine mønter". Hvis du spørger, om staking er sikrere end ikke staking (forudsat at du bruger den samme enhed eller applikation eller begge dele), er det ikke mere sikkert, da du ikke fortyndes af inflation ved at ikke stakke (ligesom hvis du skulle holde penge under madrassen og centralen bank skulle udskrive tonsvis af fiat). Nogle blockchains involverer skråstreg, så hvis du spiller med en uærlig eller dårlig staking-udbyder, kan du miste nogle% af din indsats.

At placere sikkert indebærer ofte valg af en pålidelig udbyder af indsatser, vi som StakingRewards hjælper med dette. Indsats og inflation er ofte forbundet på en måde, så der er omvendt forhold mellem indsatsforhold og inflation. Protokol ønsker at sikre netværkssikkerheden, som opnås ved højere staking ratio, så hvis staking ratio er lille, har netværket højere inflation for at tilskynde flere tokenholdere til at satse. Efterhånden som indsatsforholdet øges, reducerer protokollen inflationen, hvilket mindsker incitamenterne til at indsætte. På denne måde er protokollerne selvbalancerende.

Med hensyn til centralisering og 51% angreb. Der er ingen track record på 51% angreb i PoS (som forresten er 33% angreb, da 33% + er nok til at kontrollere netværket), så vi kan ikke sige, hvor almindelige disse er (hidtil ingen). Med PoS er det lettere at opdage 33% angreb, eller hvis nogen nærmer sig at komme til 33% (dette er langt sværere i PoW).

Den væsentligste fordel ved PoS i håndteringen af ​​angribere sammenlignet med PoW er, at i PoS kan størstedelen af ​​netværket (66%) stemme for at forkaste angriberen, hvor angriberen mister alle sine tokens, og dermed kun den dårlige fyrs brændt. I PoW for at komme sig efter 51% -angreb, skal den underliggende algoritme på netværket ændres og dermed straffe eller ødelægge investeringen fra både gode (49%) og dårlige (51%) fyre. Der var nogle situationer på Cosmos incitamenteret testnet, hvor en validator ved spilregistreringssystem nærmede sig 33% andel, og resten af ​​samfundet forkælet ham og eliminerede truslen.

Spørgsmål 7: Jeg ved, at DeFi er bedre end centraliseret finansiering, men det har brug for internetadgang for at få adgang. Så hvordan gør folk i mindre udviklede lande, hvor de har begrænset internetadgang, adgang til DeFi?

A7: Gleb Dudka:

Der er to forskellige problemer. Internetadgang i mindre udviklede lande er et infrastruktur- og telekommunikationsproblem. DeFi’s løfte var aldrig at bringe internet i alle husstande verden over. Dette forbedres dog ret hurtigt, så vidt jeg ved.

Det andet problem er at være involveret i et finansielt system, da du har grundlæggende kommunikationsmidler (telefon, internet). Forresten kan mPesa i Afrika (mobiltelefonkreditter, overføres via SMS, som blev kvasivaluta nogle steder) være et eksempel på den første anvendelse af DeFi eller digital valuta. I mange mindre udviklede lande springer teknologier ofte fremad. Dette betyder, at det er meget dyrt at f.eks. opbygge en lokal lille bankfilial i en landsby, men når de er forbundet med digital bankvirksomhed eller bedre DeFi, kan folk springe over det trin, banken er fysisk, og dermed springe dette trin over. Da grundlæggende internetadgang og DeFi er (udover få undtagelser) tilladelsesfri, er adgang til en grundlæggende smartphone og internet lig med adgang til verdensomspændende økonomiske økosystem. Man kan således låne, låne, handle osv. Og generelt spille en rolle i global finansiering.

Spørgsmål8: DeFi har udviklet sig fra en bevægelse til dybest set den hurtigst voksende og mest tilgængelige facet i blockchain-industrien. Tror du efter din mening, at vi er i risiko for mætning?

A8: Mirko Schmiedl:

DeFi er bestemt et af de hotteste emner lige nu. Alligevel tror jeg ikke, DeFi er let tilgængelig endnu. Der har været nogle få bedrifter, og det er stadig usikkert, hvor sikre og pålidelige protokollerne virkelig er. Det er noget, vi har overvundet, og det vil sandsynligvis tage længere tid at nå et punkt, hvor vi kan sige, at DeFi er let tilgængelig nu. Der er mange UX- og sikkerhedshindringer, som vi skal løse.

Så alt i alt tror jeg, DeFi lige er begyndt at blive et betydeligt emne. Jeg antager, at vi er år væk fra en faktisk mætning af DeFi-markedet. Ikke kun med hensyn til brugere og adoption, men også med hensyn til protokoller, produkter og værktøj.

DeFi Data er stadig meget utilgængelig, og vi i Staking Rewards bidrager gerne til dette behov og gør det mere tilgængeligt og forståeligt for brugerne et trin efter trin.

Q9: Hvad er fordele og ulemper ved DEFI sammenlignet med traditionel finansiering?

A9: Mirko Schmiedl:

Den største fordel ved DeFi er, at mekanismerne i det finansielle system er fuldt gennemsigtige og verificerbare. Det er lettere og mere pålideligt at forstå visse betingelser, hvis alt er åbent og tilgængeligt.

Markedet er åbent for alle i verden, og der er ingen store forhindringer for at deltage i pengemarkederne. Vi kan bedre forstå visse dynamikker på markedet og implementere omjusteringer, der svarer til den faktiske brug af netværket i realtid.

Jeg tror, ​​dette giver det decentrale finansieringsøkosystem en konkurrencemæssig fordel i forhold til centraliseret finansiering, hvor de fleste ting sker bag lukkede døre. DeFi er en verden af ​​samarbejde og open-concourse for at opbygge et nyt system, der dynamisk svarer til de reelle behov for økonomi og mennesker.

Q10: DeFi er et af de hotteste emner i blockchain-rummet lige nu. Kan du dele dine meninger om DeFi med os? Tror du, at DeFi vil forstyrre det eksisterende finansielle system? Hvad er Staking Rewards-tilgang til DeFi-sektoren?

A10:

Mirko Schmiedl:

DeFi er en af ​​de mest spændende sektorer i blockchain-verdenen, det er en fascinerende anvendelse af teknologien, som er klar tilgængelig. Under alle omstændigheder er DeFi ekstremt umoden, og den traditionelle økonomi begynder allerede at føle konkurrence.

I sidste ende tror jeg, DeFi og CeFi vil blive interoperable og fusionere til kun et økonomisk økosystem. Det er uundgåeligt, at traditionel finansiering vil vedtage nogle mekanismer, der fungerer for decentraliseret finansiering, og vil vedtage dem. Samtidig er der visse begrænsninger i den decentrale finansiering, hvor applikationsudviklere sandsynligvis vil implementere visse centraliserede gateways for at forbedre den samlede oplevelse og vedtagelse.

Hos Staking Rewards vil vi gøre det let for brugerne at få adgang til DeFi-markedet ved at finde de mest attraktive muligheder for at tjene passiv indkomst.

Vi sporer hundredvis af netværk og protokoller, der muliggør indtjening af dynamisk interesse, og vi uddanner brugere med fordele og risici ved at gøre brug af disse.

På kort sigt vil det være helt overvældende for detailbrugere at forstå de tusind forskellige muligheder som indsats, udlån osv. Og Staking Rewards gør det nemt at finde de højeste belønninger til den laveste risiko.

Gleb Dudka:

Vi skriver også en DeFi-serie lige nu. Her er en teaser til artiklen, som er vores syn på kortlægning af hele DeFi-økosystemet:

Afsnit 2 – Live AMA-spørgsmål

Q1: Tillid er meget vigtigt i erhvervslivet, hvad der får investorer, kunder og brugere til at føle sig trygge, når de indsatser i belønninger?

A1: Gleb Dudka:

Endnu en gang tilbyder vi ikke indsats, og vi har intet staking-token. Vi leverer data om staking og defi space.

Q2: Hvad er Staking Rewards ‘køreplan for udvikling for 2020?

A2: Mirko Schmiedl:

2019 har været året, hvor Proof of Stake blev populær, så vi har opbygget vores metrics og værktøjer til at fjerne alt dette på vores hjemmeside. For 2020 vil vi fordoble det og desuden udvikle flere målinger og værktøjer til DeFi og udlånsrenter.

Q3: Hvad synes du om, hvordan vi kan overbevise eller tiltrække folk til at bruge Defi frem for traditionel finansiering?

Tror du, at belønning kan være en hjælp i dette.?

A3: Gleb Dudka:

Satserne i DeFi er meget attraktive i forhold til ældre finansieringsrenter (mange banker underholder negative renter, i Tyskland er langsigtede obligationer allerede negative). Vi hos Staking Rewards som pålidelig DeFi-dataudbyder vil støtte investorer med nøjagtige data og værktøjer til at lære om og få adgang til de bedste passive indtægtsmuligheder.

Q4: Planlægger du at tilføje flere mønter? Er der andre programmer, som du vil oprette for at tiltrække investorer til at bruge Staking Rewards?

A4: Mirko Schmiedl:

Vi vil prøve at alle mønter, der er relevante for økosystemet og har stor interesse fra vores samfund. Gør det let at estimere og forudsige indsatser. Andre programmer er f.eks. den avancerede staking-lommeregner, som vi bygger, og mange artikler og forskning, vi laver og offentliggør på vores hjemmeside.

Q5:

1. Mener du, at indsats ville forsøge mod decentralisering i en platform? Hvis store stakere tager kontrol over beslutningerne … hvordan kan en platform, der har funktionen af ​​staking, forhindre det??

2. Er der HVER PoS-konsensus angivet for staking-belønninger? Hvad er processen med at liste en?

A5: Mirko Schmiedl:

1. Jeg synes, det er vigtigt at implementere mekanismer, der forhindrer stor centralisering i netværk. For eksempel. Tezos har minimumskrav til obligationer, så du har brug for en bestemt tærskel for dine egne midler på spil for at acceptere yderligere delegationer og optjene stemmeret. Noget som dette er nyttigt til yderligere decentralisering af netværk.

2. Vi prøver at liste hver PoS-mønt, men projekter rådes til at komme i kontakt med os, så vi kan sikre, at vi kun giver den mest nøjagtige information ved at arbejde tæt sammen med dem …. kravene er, at projektet har et gennemsigtigt og verificerbart incitament design … de kan anvende direkte på vores hjemmeside eller kontakte os i vores telegramgruppe.

Q6: Hvor mange mønter har #Staking Rewards udstedt, og er det nok til holdets kortsigtede plan?

A6: Gleb Dudka:

Vi udsteder ikke nogen indsatte tokens, vi er data- og API-udbyder. Vi sælger tokeniserede reklameautomater (NFT, ikke-fungibelt token), men det er ret traditionel forretningsmodel og involverer ikke indsats.

Q7: På din platform er der lidt information om DeFi. Hvordan planlægger du at komme videre og bringe mere interessante ting på DeFi til din platform?

A7: Gleb Dudka:

Vi har netop frigivet DeFi-siden og er i færd med at skrive DeFi-dedikerede artikelserie (første indlæg er allerede ude)

Q8: Hvad er forskellen mellem staking og nodehosting & indsats afkast er konstant for alle tider?

A8: Mirko Schmiedl:

Jeg gætter på, at hovedspørgsmålet er forskellen mellem at delegere og satse direkte. Indsættelse betyder, at du kører dine egne noder og deltager direkte i netværket. Belønningerne er højere end at delegere, men du skal dække infrastrukturomkostningerne og sørge for at opretholde den korrekt.

Delegering er meget nemmere ved at bruge en af ​​de staking-udbydere, der er anført på vores hjemmeside https://www.stakingrewards.com/providers, du kan holde fuld kontrol over dine mønter og kun betale et mindre gebyr for de optjente belønninger

Indsættelse af investeringsafkast ændrer sig dynamisk i henhold til hvor mange mennesker, der pariticerer i indsatsen. Færre mennesker indsatser = højere belønninger

Q9: Hvordan vurderer du støtten fra samfundet? Hvad er din strategi til markedsføring og til masseoptagelse? Hvilken besked vil du sende til community gennem AMA i dag?

A9: Gleb Dudka:

Vi synes, at samfundsstøtten har været god indtil videre, og vi kan faktisk prale af mange aktive brugere på vores side. Vi mener, at overgangen af ​​ETH til PoS vil øge offentlighedens interesse i staking, hvilket vil føre til yderligere vedtagelse af både staking og DeFi, da flere vil se det som et renteprodukt. Vores hovedmål i dag var at dele de oplysninger og værktøjer, der er tilgængelige på vores websted, så brugerne bedre kan modellere og forudsige deres passive indkomst og samtidig finde de bedste muligheder for det.

Q10: Hvilken standard vælger du en mønt, der skal placeres på din platform? Hvad er fordelen, når du placerer din platform?

A10: Mirko Schmiedl:

Vores hjemmeside er en 3. uafhængig platform til at spore udlåns- og udlånsrenter på tværs af alle netværk … vi leverer ikke nogen indsatstjenester direkte, men lægger snarere vægt på indsats med en af ​​de udbydere, der er angivet på vores hjemmeside …. vores hjemmeside gør det let at finde de bedste indsatsmuligheder og udbydere

Q11: Hvad er de vigtigste forskelle mellem smarte kontrakter og live kontrakter? Er smarte kontrakter bedre?

A11: Gleb Dudka:

Hvis du med levende kontrakter mener du kontrakter i den virkelige verden, så er forskellen, at de traditionelle ikke er digitale, og derfor ikke kan programmeres, og at applikationer derfor ikke kan interagere med dem direkte. Når først kontrakter er digitaliseret (i henhold til en bestemt standard, f.eks. Actus, deon digital), kan vi forvente, at disse muliggør nye forretningsmodeller og finansielle produkter.

Q12: Hvor pålidelig er din API til kun at levere pålidelig og pålidelig info og data?

A12: Mirko Schmiedl:

På det nuværende marked er vores API den mest pålidelige til indsatsrater og alle indsatsmålinger. vi cove over 100 netværk med live blockchain dataintegration og har vores egen algoritme for at sikre, at dataene er korrekte.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner