AMA Recap: DEAPcoin & OKEx Jumpstart – Et nyt besøg med DEA Co-CEO Naohito Yoshida

For at forstå mere om digital kunst på blockchain var vi glade for at have Naohito Yoshida, Co-CEO hos Digital Entertainment Asset (DEA) i sidste uge! Hans delte indsigt om branchen og ideer bag projektudviklingen med vores samfund havde bragt en vellykket Ask-Me-Anything (AMA) session.

PlayMining er den nye platform, der bruger blockchain-teknologi lanceret af DEA. Platformen giver brugerne mulighed for at tjene DEAPcoin ved at spille spil og læse tegneserier, jo mere spilindhold brugere spiller, jo flere poletter tjener de. Læs nedenfor for den fantastiske historie bag dette projekt.

Denne AMA er opdelt i to dele, hvor Naohito blev bedt om at dele, hvordan lanceringen af ​​DEAPcoin på OKEx Jumpstart vil bringe mere succes til projektet, og hvorfor han mener, at DEAPcoin vil tiltrække nye brugere midt i Covid-19-pandemien, efterfulgt af en opvarmet live Q&A i vores gruppe.

Session 1

Q1: Hvad bruges DEAPcoin til? Hvad er DEAPcoins rolle i økosystemet?

A1: Underholdningsplatformen "PlayMining" er en økonomisk og økologisk platform, som brugerne kan købe på & handelsrekvisitter (Digital kunst: kampkort til spil), der vises i spil og tegneserier, ved hjælp af DEAPcoin. DEAPcoin kan optjenes ved at spille spil eller se tegneserier.

Q2: Hvorfor valgte du at udvikle din virksomhed i blockchain, da det er en helt ny industri?

A2: Vi mener, at udstedelse af vores eget token er den bedste måde at realisere visionen om DEA-projektet på. Vi sigter mod at levere et hidtil uset økosystem og verdensbegreb, hvor brugere kan tjene penge (kryptokurver) til gengæld for at spille spil og læse tegneserier. For at opnå dette har vi brug for et helt nyt assercirkulationssystem sammen med kilden til aktiver, der skal distribueres. Brug af eksisterende fiat- og kryptokurver og stabile mønter betyder, at vi er nødt til at tage højde for allerede eksisterende økonomiske mekanismer for at nå vores vision. Men vi mener, at det er ekstremt vanskeligt for vores økonomiske system at sameksistere med de eksisterende økonomiske modeller på grund af vores unikke og originalitet.

Q3: Kan du fortælle os motivationen og fordelene for investorer til at holde DEAPcoin på lang sigt? Har du nogen planer med hensyn til at drive efterspørgsel og knaphed på symbolet?

Af de mange platformspil kombineret med blockchain kan ikke mange få succes, så hvordan vil DEAcoin overbevise investorer og brugere om at deltage i DEAPcoin-projektet?

A3: Et letforståeligt incitament er, at prisen sandsynligvis ikke falder. På grund af arten af ​​ERC-20 stiger det samlede antal udstedte DEAPcoins ikke. Jeg mener, der var en grænse for udstedelse. Derfor, så længe markedsværdien af ​​vores unikke økonomiske zone stiger, vil teapiprisen på DEAPcoin derfor teoretisk fortsætte med at stige. I princippet er markedsværdien af ​​den økonomiske zone lig med summen af ​​digitale aktivværdier, der findes der. Dermed så længe digitale aktiver kontinuerligt distribueres / sælges i den økonomiske zone, stiger værdien af ​​DEAPcoin dybest set.

Q4: Hvad er nytteværdien af ​​dit token? Hvad er konkurrencemæssig fordel ved dit websted ved at spille spil og læse tegneserier? Er der en indsatsbelønning i sig selv for samfundet?

Fortæl mig grunden til, at brugere og investorer skal investere i DEAPcoin på lang sigt. Hvilke fordele giver DEAPcoin for indehavere?

A4: DEAPcoin, der er udstedt af DEA-projektet, adskiller sig fra mange andre kryptografiske aktiver og har karakteristikken for "værdi opbakning". Der er to ting, der understøtter dette: “Brugsværdi” af digitale aktiver. Digitale aktiver baseret på spil og manga udviklet på denne platform har en proprietær værdi, især for deres indhold og skabers fans og entusiaster. Desuden er digitale aktiver karakteriseret ved høj resalabilitet, hvilket muliggør let sekundær transaktion på Digital Art Auction. Ud over dette har det også en høj brugsværdi, der gør det “stærkt og sjovt” i spillet.

2) “Aktivværdi” af digitale aktiver. Vi er begyndt at købe og eje kunstværker fra globale kunstnere, der bruger DEAPcoin. I samarbejde med kunstsamlere og agenter, der har et dybt og bredt netværk, har vi allerede vurderet og købt mange kunstværker. Disse vil også blive solgt og handlet som digitale aktiver på Digital Art Auction. Ældre kunstværker, der ejes af virksomheden, er allerede anerkendt for deres høje aktivværdi. DEAPcoin, som kan byttes mod disse "værdige aktiver", er derfor bevis på selve valutaens aktivværdi.

Fra udstedelsen af ​​suveræne guldmønter i begyndelsen af ​​det 19. århundrede til Nixon-chokket i slutningen af ​​det 20. århundrede, havde mange valutaer i verden sin værdi bestemt under “guldstandarden” (et system, der garanterer et lands monetære værdi / udvekslingsværdi med en vis mængde guld). I samme strøm er DEAPcoin udstedt af DEA-projektet et kryptoaktiv, hvis værdi bestemmes på baggrund af garantien for udveksling med kunst, så det kan etableres på "kunst standard system"

Den faktiske pris på DEAPcoin er ikke nødvendigvis baseret på den samlede værdi af de underliggende aktiver, da den vil blive værdiansat af markedet efter notering på kryptoaktibørs. Vi mener dog, at det faktum, at 1) der er prisstøtte og 2) at den samlede volumen fortsætter med at stige, er en meget positiv besked til markedet, der værdsætter DEAPcoin-priser.

Spørgsmål 5: Som vi ved, har hvert vellykket projekt et par historier bag kulisserne, hvad er historien bag DEAPcoin-succes? Hvad var den vision, da den først kom frem som en idé? Er der nogen specielle prototyper eller kommende DEAPcoin-opdateringer, som du vil vise / dele med os?

A5: Drøm i barndommen:

Kan du huske de dage i din barndom, hvor du brugte timer på at spille et spil for at besejre monstre for penge, oplevelsespoint eller stærkere våben? Og den tomhed, du føler, når du ikke havde noget at vise for din indsats, når du slukkede for afbryderen på din spilkonsol? Du og mange andre må have tænkt mindst en gang, “hvis jeg bare kunne være lige så rig på det virkelige liv som jeg er i spillet …” Jeg vil sige at gøre det “hvis” til en realitet.

Q6: Hvad kan DEAPcoin gøre nu i dette kritiske øjeblik, hvor der er et verdensomspændende pandemisk coronavirus?

A6: Mange mennesker bliver hjemme, og de bliver gradvist trætte af eksisterende underholdning. De har også angst for at miste indkomst. Her kommer vores PlayMining forretningsmodel. Vores “Spil for at tjene” vil helt sikkert genklang med mange mennesker i denne situation. Jeg håber, at vores forretning kan give håb til mennesker over hele verden.

Spørgsmål 7: Hvad er “digital kunstauktion”, og hvordan fungerer det?

A7: Auktion over digital kunst er en tjeneste, der giver brugerne mulighed for at købe og sælge digitaliserede kunstværker (“Digital kunst”) tegnet af populære skabere fra Japan og hele verden. Disse Digital Arts er unikke og eksklusive gennem DEAs blockchain-baserede transaktionssystem. Platformen giver ejere af disse digitale aktiver muligheder for at forbedre underholdningseffekterne i spilene på DEAs underholdningsplatform, passende benævnt PlayMining-platformen. Disse to aspekter driver sammen en høj aktivværdi af både Digital Arts og DEAPcoin samt eksponentielt udvider DEAs økonomiske zone “PlayMining”.

Digital kunst vil ikke kun være tilgængelig for et spil, men også på tværs af flere spil på PlayMining-platformen, hvilket gør token til at være værdifuld for en række spilbrugere såvel som for dem, der slet ikke spiller spillet.

Q8: Hvorfor valgte DEAPcoin at blive lanceret på OKEx Jumpstart?

A8: Fordi OKEx forstår vores vision og hvad vi vil opnå. At blive lanceret på OKJumpstart er en lang proces. Du ved, at vores forretningsmodel er kompleks. Og vi har brug for kontinuerligt og konstant samarbejde for at opretholde værdien af ​​DEAPcoin. Vi ønskede at arbejde med en partner, der bedst kan forstå vores lidenskab. Det var OKEx.

Q9: Hvad er DEAPcoyns vision og mission?

A9: Med kraften i underholdning og teknologi, en ny kultur og fremtidig økonomi. Vi er den næste generation af underholdningsfirma, der skaber en ny økonomi og kultur med underholdning og aktiver i den digitale tidsalder baseret på blockchain-teknologi. En ny kultur og et nyt marked skabt på baggrund af ”sjov”. Vi vil ændre / trodse den konventionelle måde i den æra, hvor vi køber “sjov” med de penge, vi tjener ved at arbejde. Med mennesker fra hele verden skaber vi en ny æra med underholdningsøkonomi, hvor vi kan leve frit.

Q10: Kan du fortælle os fordelene ved dette projekt? Og hvorfor skal brugerne købe DEAPcoin?

A10: Vi mener, at konceptet for dette projekt, "PlayMining", fungerer meget effektivt som en metode til at erhverve brugere. Det kendetegn, der "Minedrift" (DEAPcoin) kan opnås ved "Spiller" (spil / manga) og er i samme format som point-tildelings-kampagnen (såkaldt Baramaki-kampagne) udviklet af Alibaba Group, LINE Pay og PayPay. Dens destruktive salgsfremmende virkninger er allerede bevist fra præcedenser.

Med hensyn til UI / UX er spildelen af "PlayMining" har samme kapacitet og skalerbarhed som almindelige applikationsspil og webspil i modsætning til de såkaldte "blockchain-spil".(Simpelthen er spildelen en "normalt HTML5-spil")

I den henseende er “Jobstammer” en "blockchain-linket spil", ikke en "blockchain-spil". Med konceptet om at bruge blockchain til hele platformen "Spil Mining" inklusive Digital Art Auction, håber vi, at du kan tænke, at den er forskellig fra den konventionelle blockchain. For perioden har vi sat et mål på "3 år" indtil vi erhverver 100 millioner mennesker.

Session 2

Q1: Hvilken slags problemer har DEAPcoin til formål at løse?

Hvad får folk til at tro på DEAPcoin på lang sigt?

A1: Jeg vil løse to problemer med dette projekt.

1) Beskyttelse af skabers rettigheder

Skabere og illustratorer er blevet slags udnyttet. Selv hvis de skabte et godt kunstværk, kan de få comp bare en gang.

Under vores model hver gang der sker transaktioner med digital kunst, går den del af gebyret tilbage til skaberne igen og igen. Smart kontrakt er et godt system til at beskytte skabernes rettigheder.

2) Gør din investering (brug af penge til spil) mere værdifuld

Mange mennesker bruger en masse penge på sociale spil og får ting. Men når de bliver trætte af spillet, mister alle disse ting værdi. Det er bare meningsløse data. I henhold til vores model kan ppl auktionere og handle med disse digitale aktiver. Du kan få dine penge tilbage. eller måske får du muligvis større afkast ligesom investering. Så jeg tror, ​​vores virksomhed kan beskytte skabernes rettigheder og gøre din spiloplevelse mere produktiv og meningsfuld!

Q2: Hvad er dine prioriteter i år?

A2: Første prioritet er, at vi ønsker at nå ud til eksisterende kryptoholdere og gøre dem opmærksomme på vores eksisterende projekt. Selvom vi udvikler en underholdningsplatform, vil de tidlige adopterere / de første brugere være kryptoholder snarere end generelle spilbrugere. nu er, hvordan vi kan sende beskeden om, at DEAPcoin er værd at købe nu til kryptosamfundet. Som et andet trin ønsker vi at nå ud til generelle spilbrugere. Det endelige mål er at få brugerne til at opleve handel / auktion af Digital Art. Fordi Digital Kunstauktion er det sted, hvor vi tjener penge på vores forretning. At få brugeren til at holde en tegnebog og nyde Digital kunstauktion er det endelige mål.

Q3: Hvor mange spil præsenteres i øjeblikket på din platform? Har du planer om at tilføje et par nye til for at tiltrække flere mennesker mod DEAPcoin?

A3: Ved I det "VERDENSFLAGGE"?Nationale flag er personificerede og lavet til tegn."VERDENSFLAGGE" er vores IP, og vi planlægger / udvikler et afslappet spil baseret på WORLD FLAGS. Har du set dette? Du kan finde din nations flag personificeret som en samurai-karakter!

Spørgsmål 4: Fortæl os det unikke ved dit projekt end andre lignende projekter som digitale underholdningsaktivplatforme.

A4:

1) De bedste mangaskabere tilmeldte sig dette projekt

Digital kunst er skabt af mange berømte japanske tegneseriekunstnere, og historien om spillet Job Tribes er skrevet af Shin Kibayashi, en af ​​de 6 bedste skabere i Japan valgt af Netflix

2) Auktion over digital kunst

Du kan ikke kun bruge din digitale kunst i spil, men også sælge dem. Lad os sige, at hvis dit kort bliver meget populært i spillet, stiger prisen på dit kort. Du kan auktionere den / sælge den i Digital Art Auction og få noget afkast.

3) Digital kunst har værdier for flere spil.

Du kan bruge din digitale kunst i ikke kun Job Tribes, men også i nogle andre spil, der vil blive tilføjet i fremtiden. Disse er store forskelle!

Q5: Kan du forklare os hvad "Art Standard System" er, og hvordan vil det hjælpe transaktioner?

A5: DEAP-økonomiske system beskrives som “kunststandard” i modsætning til guldstandard. Værdien af ​​valuta (DEAPcoin) tildeles af kunstens ægthed, herunder (men ikke begrænset til) både fysisk og digital kunst. Dermed øges værdien af ​​kunst også øger valutaens værdi (DEAPcoin) i overensstemmelse hermed.

Spørgsmål 6: Som investor og tidlig adopterer finder jeg det vanskeligt at få adgang til eller evaluere et projekt på kort sigt og kræver længere perioder for fuldt ud at forstå, genkende og værdsætte det. For at hjælpe publikum med at forstå, kan du fortælle os, hvilke planer der sættes i gang for at tilføre værdi til DEAPcoin?

A6: Simpelthen øger vi antallet af digitale kunstarter, der skal sælges i Digital Art Auction. Jo mere værdifuld digital kunst der tilføjes, flere mennesker vil komme. Mere ppl bruger DEAPcoin, og værdien stiger. Vi skal omhyggeligt skabe værdifuld digital kunst, som ppl ønsker at købe. Dette er vores nuværende opgave og mission. Vi kontakter / når ud til mange populære skabere, der ikke er begrænset til Japan. for at tiltrække så mange brugere som muligt. Digital kunst kan skabes af ikke kun tegneserieskabere, men også. lader sige berømtheders sangere, modedesignere, så muligheden er uendelig. DEAPcoin. Vores forretningsmodel er kompliceret, men jeg håber, at alle forstod kernedelen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner