Alt hvad du behøver at vide om OKT

Efter den nylige lancering af OKChain, vores decentrale kommercielle offentlige kæde, har vi også annonceret sit oprindelige token, OKT. Med betydelige verdensomspændende interesser i retning af dette nye token har vi sorteret nogle ofte stillede spørgsmål for at hjælpe dig med at forstå dets unikkehed samt forskellene mellem OKT og OKB.

Er OKT & OKB det samme? Er OKT en gaffelmønt af OKB?

Nej, de er IKKE de samme. OKT & OKB er grundlæggende to forskellige tokens med helt forskellige funktioner.

Det nyligt udstedte OKT er OKChains oprindelige token, der fungerer som basetoken for OKChains DPoS-konsensus. Den udstedes først i sin oprindelsesblok, og yderligere 1-5% udstedelse finder sted hvert år bagefter.

OKB er OKEx’s værktøjstoken, der understøtter udviklingen af ​​OKEx-økosystemet. En engangsudstedelse på 300 millioner OKB blev afsluttet i 2018, og der vil ikke være nogen yderligere udstedelse i fremtiden. Oven i købet & forbrændingsordning ophører udstedelsesplanen på i alt 700 millioner OKB. Således er OKB nu blevet verdens første fuldt cirkulerede platformstoken og vil gå ind i deflation.

Vil OKT påvirke prisen på OKB?

Svaret er nej. Og deres priser vil blive bestemt af forskellige sæt faktorer.

OKT-prisen er baseret på udviklingen af ​​OKChain-økosystemet, inklusive DEX, DeFi-applikationer og dets fremtidige udvikling.

Prisen på OKB bestemmes af OKEx ‘forretningsresultater, udvikling af økosysteminfrastrukturen, udvidelse af dets handelskanaler samt OKB Buy-back og Burn-ordningen. Her er detaljerne:

Udvikling af økosysteminfrastruktur: Udvidelsen af ​​OKBs interne og eksterne applikationsscenarier. På dette tidspunkt er der 11 interne og 32 eksterne applikationsanvendelsessager.

Udvidelse af handelskanaler: Vi har åbnet fiat-gateways til 8 store valutaer, inklusive amerikanske dollar, euro, koreansk vundet, indonesisk rupiah og vietnamesisk dong.

OKB-ordning for tilbagekøb og forbrænding: Den samlede udstedelse af OKB er 300 millioner, hvoraf 13.978.364 OKB allerede er brændt. Det nuværende cirkulerende beløb er 286.021.636 OKB. OKB har ingen yderligere udstedelse og er verdens første fuldt cirkulerede platformstoken.

Hvorfor skal vi oprette OKT?

OKChain vedtager DPoS-konsensusmekanismen, som kræver, at et native token skal fungere.


Hvad mere er, OKChain-økosystemets og OKEx-økosystemets natur er meget forskellige, den førstnævnte er teknologisk centreret, mens den sidstnævnte handler-centreret. For bedre at betjene og vedligeholde det meget autonome økosystem på OKChain er der behov for en kontinuerlig udstedelse af dets oprindelige token samt et fleksibelt incitamentsystem.

Da vi imidlertid skal fastholde vores mål om at fortsætte deflationen af ​​OKB og undgå at fortynde værdien af ​​OKB for at beskytte indehavernes langsigtede interesser, kan vi ikke bruge OKB til at være OKChains oprindelige token. Dette er grunden til, at vi oprettede OKT som det oprindelige token for OKChain.

Fremtidige træk for at forbedre OKB-værdien

Med det nye token, der udstedes, stopper vi stadig aldrig med at udvikle vores OKB-økosystem og udvide anvendelsesomfanget, som allerede dækkede tegnebøger, finansielle og lånetjenester, netværkssikkerhed, rejser, livsstil, nytte og mere.

Desuden vil vi tilføje flere handels- og deponeringskanaler. Lige nu har vi åbnet fiat-gateways for en række større fiat-valutaer og har OKB noteret på snesevis af større kryptobørs med over 40 handelspar mod store mønter tilgængelige på markederne.

Endelig vil vi fortsætte med at perfektionere OKB Buy-back and Burn-ordningen. Som nævnt vil vi brænde de udstedte 700 millioner OKB og ikke beholde nogen OKB. Alle OKB-brændte og brændte kommer helt fra det sekundære marked.

Fordele for OKB-indehavere

Som et tegn på taknemmelighed over for vores OKB-samfund for deres fantastiske støtte vil vi kortlægge 100% af oprindelsesblokken OKT til alle OKB-indehavere i henhold til deres OKB-beholdninger. I fremtiden vil både OKB og USDK blive migreret fra Ethereum ERC-20-netværket til OKChain-mainnet. Når OKChain-mainnet er live, vil OKT-handel være tilgængelig. Det vil sige, OKB-indehavere vil have chancen for at deltage i styringen af ​​OKChain og blive en supernode.

Selvom OKB og OKT er forskellige på mange måder, vil de være uadskillelige på OKChain. OKT understøtter ikke kun udviklingen af ​​OKChain, men det styrker også udviklingen af ​​OKB-økosystemet.

Følg OKEx på:

Websted: https://www.okex.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map