2020: Et år med kryptohalvering

Er du klar til en af ​​de mest forventede begivenheder i kryptorummet i år? Halvering af Bitcoin er kun 1 måned væk! For at opdatere din hukommelse er her et hurtigt resumé af historik, implikationer og måder at handle for denne begivenhed, der finder sted hvert fjerde år.

Den globale levering af Bitcoin

Fra det øjeblik Satoshi Nakamoto oprettede Bitcoin, er der kun 21 millioner bitcoins, der kan låses op i alt. Derfor er Bitcoin et deflatorisk aktiv, som er det modsatte af fiat-valuta.

Den globale levering af bitcoin kommer fra en proces kaldet minedrift, hvor minearbejdere validerer bitcoin-transaktionsposter ved at løse komplekse matematikspørgsmål. Når det er gjort, kan bitcoin-minearbejdere modtage bitcoin-belønninger.

I de tidligste dage kan minearbejdere få 50 nye bitcoins hver gang de med succes opretter en blok. Det tager cirka 10 minutter at producere nye bitcoins. Fra nu af ligger den samlede levering af BTC på omkring 18 millioner. Cirka 86% af Bitcoins er allerede præget. Belønningen er dog i øjeblikket 12,5 BTC på grund af en begivenhed kaldet Bitcoin Halving.

Hvad er Bitcoin Halving?

Halvering af Bitcoin er en begivenhed, der reducerer antallet af bitcoin-priser til minearbejdere med halvdelen. Det sker, når der oprettes 210.000 blokke, hvilket tager omkring fire år. Der var to bitcoinhalvinger tidligere. Efter hver halvering fik minearbejdere 50% mindre bitcoin hver gang de producerede en blok.

Kilde: OKEx

Efter mønsteret i ovenstående diagram kan du se, at færre bitcoins vil blive lavet over tid. I slutningen af ​​dagen, efter at 21 millioner bitcoins er låst op (sandsynligvis i 2140), vil den samlede levering af bitcoin blive udnyttet. Derfor skaber bitcoins deflation knaphed og gør bitcoin mere værdifuld.

Hvordan Bitcoin Halvering påvirker BTC-prisen?

Halvering af Bitcoin er en vigtig begivenhed for handlende, da historien har vist, at begge halveringsbegivenheder tidligere blev efterfulgt af en betydelig bitcoin-prisstigning. Se på de historiske statistikker over BTC-prisen:

Den første Bitcoin Halvering i 2012

Halveringsdag: $ 12,35


1 år senere: $ 1100

Den anden Bitcoin-halvering i 2016

Halveringsdag: $ 650,63

1 år senere: $ 2634,17

1,5 år senere: $ 20.000

For at forstå årsagen til Bitcoin-prisstigningen skal du vide, at bitcoin-prisen er stærkt påvirket af loven om udbud og efterspørgsel. Når Bitcoin halvering sker, får minearbejdere færre bitcoin-belønninger. Således falder det beløb, de kan sælge til markedet. Givet et reduceret udbud, når efterspørgslen stiger eller forbliver den samme, stiger aktivprisen.

Sådan handler du for Bitcoin-halvering

Vil BTC-prisen nå en anden heltidshøjde? Dette spørgsmål har vækket debatter blandt kryptosamfundet, især efter det nylige tilbageslag på markedet for krypto og global økonomi, som den globale pandemi har haft. Hvis du ikke er sikker på, om det er det rigtige tidspunkt at købe bitcoin, kan du prøve futures eller optionshandel, hvilket ikke kræver besiddelse af aktivet. Du kan få overskud ved at spekulere i prisændringen i bitcoin.

I futureshandel, Hvis du forventer en stigning i Bitcoin-prisen, kan du indtaste en lang position. Hvis du forventer et fald i bitcoin-prisen, kan du indtaste en kort position. Vi leverer op til 100 gange gearing, så du også kan formere dine gevinster.

Du kan også overveje handel med optioner, et populært sikrings- og arbitrageværktøj for professionelle handlende. Når du forventer, at bitcoin-prisen vil stige, skal du købe en call-option. Tværtimod, hvis du forventer, at prisen vil falde, skal du købe en salgsoption. Hvis du føler dig lidt forvirret, vores Indstillinger Opdagelse side guider dig gennem forskellige strategier for handel med optioner, der imødekommer dine behov og risikopræferencer.

Flere kommende halveringsbegivenheder

2020 er et år med kryptohalvering, bortset fra BTC-halvering i marts, der vil være flere kryptohalveringsbegivenheder, herunder Bitcoin Cash (BCH) i april, Dash (DASH) i maj, Zcoin (XZC) i september og Zcash (ZEC) i oktober.

Vi kan ikke vente med at se, hvordan alle disse begivenheder vil spille ud, og forhåbentlig bliver det et frugtbart år for jer alle. I mellemtiden, lad os vide dine tanker om dette emne, og efterlad dine kommentarer i tweetet nedenfor!

Følg OKEx på:

https://twitter.com/OKEx

https://www.facebook.com/okexofficial/

https://www.linkedin.com/company/okex/

https://t.me/OKExOfficial_English

https://www.reddit.com/r/OKEx/

https://www.instagram.com/okex_exchange

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map