Top 7 grunde til at eje Ledger Wallet

Ledger Nano er en hardware / kold opbevarings tegnebog og en af ​​de bedste kryptovaluta tegnebøger, der bruges til at opbevare mønter. Bortset fra at gemme dine digitale valutaer på en papir tegnebog, ville en hardware tegnebog være den næste til at komme til hjerte på grund af dens sikkerhedsfunktioner. Hovedårsagen til, at folk bruger hardware-tegnebøger som Ledger-tegnebogen, er at sikre deres private nøgler, som er døren til de kryptokurver, du ejer. På trods af den enhed, som en privat nøgle muligvis er blevet genereret på, kan der fås adgang til den via en hvilken som helst anden kanal, fx fra en desktop tegnebog, mobil tegnebog eller udveksling, der giver alle adgang til deres mønter ved hjælp af deres private nøgler.

Den eneste måde du kan være sikker på er ved at sørge for, at dine private nøgler er skjult, hvor ingen kan se dem og heller ikke er på enheder, der er forbundet til internettet, og du skal heller ikke gøre dem tilgængelige via din e-mail-adresse.

Hvis sikkerhed er afgørende for dig, vil du gerne vide de vigtigste grunde til, at du skal eje en Ledger Nano Hardware tegnebog hvilket i øjeblikket er det sikreste og billigste du kan finde på markedet.

Sikkerhed

Fordi dine internetudbydere let kan hackes og stjæle information, gør dette også vores små enhedssystemer og mobile enheder sårbare. Den vigtigste ting ved din tegnebog er din seed-nøgle / private nøgle / gendannelsesnøgle. Derfor vil du ikke have det genereret eller gemt på en enhed, der let kan hackes.

Med Ledger Nano Wallet, dine private nøgler ses af dig alene gennem enhedens OLED-skærm. Det er ikke tilgængeligt via din personlige computer, og det kan heller ikke kopieres. Dette efterlader dine private nøgler sikre lige på enheden, så dine øjne alene kan se dem.

Et andet sikkerhedsniveau følger med, at du konfigurerer en adgangskode til enheden. Hvis du mister det, eller det bliver stjålet, nytter det ikke den, der ser det, medmindre personen kan finde ud af din pinkode i 3 forsøg. Hvis du ikke gør det, sættes enheden tilbage til fabriksindstillingen, og dine private nøgler er nødvendige igen.

Lagring af virtuelle valutaer i en hardware-tegnebog som Ledger Nano er således en af ​​de bedste beslutninger, en investor kan tage, hvis han har et stort antal virtuelle valutaer, hvis han håndterer sine midler gennem en central børs.

Support til kryptovalutaer

At have Ledger Nano Wallet sparer dig for at skulle downloade og installere forskellige tegnebøger til alle vigtige kryptokurver derude. Med Ledger Wallet, du kan gemme Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Dogecoin, ZCash, Dash, Stratis, Ripple, Bitcoin Cash, Ethereum Classic og mange flere. Det giver dig muligheden for at gemme alle dine aktiver ét sted.

Denne hardware-tegnebog tilbyder support til et stort antal digitale valutaer, så brugerne kan gemme alle deres digitale aktiver på denne enhed. Det gør det lettere for investorer, der har en diversificeret portefølje og ikke behøver at have deres virtuelle valutaer ved hjælp af adskilte tegnebøger.

Ud over det vil brugerne være i stand til at sende, modtage og til sidst udveksle deres digitale valutaer på en hurtig og nem måde under den samme tegnebog.

Let at bruge

OLED-skærmen og browserudvidelser til Ledger Nano behøver du ikke være en teknisk ekspert for at finde ud af det. Opsætning af enheden er ret let, alt hvad du skal gøre er at følge de enkle anvisninger, der vises på enhedens skærm for at gemme dine private nøgler ved at skrive dem ned og også oprette forskellige kryptovaluta tegnebøger ved at trykke på knapperne på enheden for at skifte skærm og også for at vælge tegn og tal.

På trods af at det er en hardware-tegnebog, er det ikke kompliceret at bruge det, hvis du har tidligere kendskab til virtuelle valutaer, og hvis du er fortrolig med adresser, private nøgler og forskellige måder at opbevare kryptovalutaer på..


For at konfigurere det behøver du kun at følge instruktionerne, der vises på skærmen. Ledger Nano S er den mest populære og almindelige hardware-tegnebog, der har to knapper, så du nemt kan håndtere de viste oplysninger.

Samtidig med applikationen oprettet af Ledger til mobiltelefoner og desktopbrugere vil det gøre tingene lettere for dem, der har digitale aktiver. Desuden kan den også integreres med et stort antal andre softwareprogrammer fra tredjepart. Mere om dette emne senere.

Bekræftelse af sikre transaktioner

Med et ekstra lag af bekræftelse er du sikker på, at ingen kan sende nogen af ​​dine aktiver ud uden at have adgang til selve enheden. I et tilfælde hvor hackere kan fjernstyre din personlige computer, selvom din Ledger Nano-enhed er tilsluttet USB-porten, kan de gøre alle andre ting undtagen at sende dine kryptoer. Det skyldes, at du har enheden med dig, og at du alene kan godkende transaktionen ved at holde knapperne på enheden nede. Indtil da er transaktionen behandlet og transaktionen bekræftet. Så længe du ikke gør dette, er der intet at bekymre dig om.

Som nævnt før er enheden sikker, fordi den ikke har forbindelse til internettet, og den har en længere levetid end en traditionel papirpung. Hvis du mister din enhed, kan du altid inddrive dine midler ved hjælp af den gendannelsessætning, der leveres af tegnebogen, når du først konfigurerer den. Det ville gøre det nemt for dig at håndtere dine midler, hvis du ikke har adgang til din Ledger tegnebogsenhed.

Ledger Nano S - Den sikre hardware-tegnebog

Slankt design

Med sit kompakte design kan det glat gå ind i en nøglering eller på en halskæde for at fungere som et vedhæng. Men selvfølgelig vil du ikke have det med dig overalt, hvor du mister det.

Softwareintegration

Ledger Nano enheden er ikke bygget til at fungere med bare de udvidelser, der er lavet til den; det kan også arbejde med en række tredjepartssoftwareapplikationer såsom Electrum, MyCellium (Only with Legacy, Not Segwit), GreenBits, Bitgo, MyEtherWallet og Copay. Dette giver dig mange muligheder for at få adgang til dine kryptokurver.

Pris

Ledger Nano er den billigste blandt sine par på markedet. Uanset om du er ny i kryptokurver, eller du har været der længe, ​​eller måske bruger du dine mønter til daglige transaktioner, eller hvis du bare er en langsigtet investor, giver Ledger-tegnebogen dig en billigere og mere sikker måde at holde dine investeringer sikkert på.

Hvad sker der, når Ledger Nano-enhed understøtter en ny Cryptocurrency?

Du behøver ikke at købe en ny enhed hver gang en anden kryptokurrency føjes til Ledger-tegnebogen; den ligefremme guide tager dig gennem processen med at få adgang til din tegnebog-adresse til den krypto.

Konklusion

På grund af et stort antal hacks og angreb, der påvirkede forskellige kryptokursudvekslinger, er den bedste måde at holde kryptokurver på at gøre det gennem en hardware-tegnebog, og Ledger-tegnebogen er en af ​​de mest anerkendte virksomheder til at gøre det.

Ledger Nano er sikker, den har et futuristisk design, er nem at bruge til personer med tidligere kendskab til virtuelle valutaer, og det giver investorer mulighed for at håndtere et stort antal kryptokurver ved hjælp af en enkelt enhed. Desuden er denne tegnebog også kompatibel med andre tredjepartstjenester, hvilket skaber en meget bedre brugeroplevelse.

I øjeblikket er der to hovedhardwaretegnebøger, som Ledger sælger til detailkrypto-brugere, herunder Ledger Nano S og Ledger Nano X. Du kan læse mere om det på Ledgers officielle side.

Endelig har Ledger-tegnebogen også et godt team, der ville være klar til at yde support om dine behov, og hvordan man løser problemer, der kan påvirke den normale brug af tegnebogen. Selvom tegnebogen ikke er gratis, er det altid vigtigt at være sikret mod hacks, angreb og svindlere.

Billedkilde: HardwareWallets.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map