Επένδυση σε Square, Inc Μετοχές (NYSE: SQ)

Square, Inc. (NASDAQ:SQ) είναι μια εταιρεία χρηματοοικονομικών υπηρεσιών με έδρα το Σαν Φρανσίσκο της Καλιφόρνια. Μέσω των λύσεων υλικού και λογισμικού, η Square παρέχει σε επιχειρήσεις και ιδιώτες μια ποικιλία εργαλείων για την κάλυψη των καθημερινών οικονομικών τους αναγκών. Με την πάροδο των ετών, η εταιρεία έχει εξελιχθεί από την προσφορά ενός μόνο εξειδικευμένου προϊόντος στην ανάπτυξη ενός ολόκληρου οικοσυστήματος χρηματοοικονομικών υπηρεσιών. Η εταιρεία συνέχισε να επεκτείνει τους ορίζοντές της και έχει αποδειχθεί ως νόμιμη εναλλακτική λύση στον παραδοσιακό τραπεζικό τομέα.

Τι είναι το Square, Inc (SQ)?

Η Square ιδρύθηκε από τον CEO του Twitter Jack Dorsey και τον επιχειρηματία Jim McKelvey το 2009. Η εταιρεία απασχολεί 3.800 άτομα και δραστηριοποιείται στις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά, την Αυστραλία, την Ιαπωνία και το Ηνωμένο Βασίλειο. Η Square ξεκίνησε σχεδιάζοντας το προϊόν Square Reader για πωλητές, οι οποίοι συνδέθηκαν στην υποδοχή ακουστικών μιας συσκευής και τους επέτρεψαν να επεξεργαστούν συναλλαγές με πιστωτική κάρτα. Έκτοτε, η εταιρεία έχει επεκτείνει τις προσφορές προϊόντων της, δημιουργώντας μια σειρά υπηρεσιών που επιτρέπουν στις επιχειρήσεις να συγκεντρώσουν διάφορες λειτουργίες, συμπεριλαμβανομένων των εμπορικών υπηρεσιών και των πληρωμών μέσω κινητού, σε μια υπηρεσία ενός παραθύρου. Οι πρώτοι χρήστες της τεχνολογίας Square περιλάμβαναν τα Starbucks και Whole Foods, οι οποίοι άρχισαν να προσφέρουν επιλογές πληρωμής με προϊόντα Square το 2012 και το 2014 αντίστοιχα. Μετά από μια περίοδο πρώιμης επιτυχίας, η εταιρεία IPOed το 2015. Από τότε, η εταιρεία συνέχισε να καινοτομεί, προσφέροντας λύσεις για την κάλυψη ενός ευρέος φάσματος αναγκών των χρηστών.

Γιατί η Square, Inc (SQ) Υλη?

Οι λειτουργίες της Square υπάρχουν σε δύο διαφορετικά οικοσυστήματα. Το πρώτο είναι το οικοσύστημα πωλητών τους, το οποίο παρέχει υπηρεσίες για την κάλυψη των αναγκών των επιχειρήσεων και των εμπόρων. Το Square είναι πιο γνωστό για το Square Reader, το οποίο συνδέεται στην υποδοχή ακουστικών κινητών συσκευών και επιτρέπει στους εμπόρους να δέχονται πληρωμές με κάρτα. Ένα άλλο γνωστό προϊόν στο Sosy Ecosystem είναι το Square Stand, το οποίο είναι μια λύση σημείου πώλησης που επιτρέπει σε εστιατόρια, καταστήματα λιανικής πώλησης και άλλα καταστήματα τούβλου και κονιάματος να δέχονται μια ποικιλία επιλογών πληρωμής. Το Square δημιουργεί έσοδα τόσο με κατ ‘αποκοπή ποσοστό όσο και με ποσοστό ανά συναλλαγή μέσω αυτών των συσκευών. Η εταιρεία έχει επίσης αναπτύξει ήσυχα μια σειρά λύσεων back-end για επιχειρήσεις, όπως λογισμικό μισθοδοσίας, εργαλεία δέσμευσης πελατών, λογισμικό τιμολόγησης, λύσεις προγραμματισμού ραντεβού και χρηματοδότηση επιχειρήσεων. Αν και αυτά μπορεί να μην είναι τα πιο γνωστά προϊόντα Square για τους καταναλωτές, αυτές οι εφαρμογές είναι κρίσιμες για την παροχή μιας ολοκληρωμένης εμπειρίας σε ολόκληρο τον κύκλο πληρωμών. Με αυτές τις προσφορές, η εταιρεία εδραιώθηκε ως υπηρεσία εξυπηρέτησης για τις καθημερινές ανάγκες μιας επιχείρησης.

Ο άλλος πυλώνας των τετραγώνων είναι το Cash App Αρχικά γνωστή ως Square Cash, αυτή η υπηρεσία πληρωμών για κινητά επιτρέπει σε άτομα να μεταφέρουν χρήματα μέσω μιας εφαρμογής για κινητά. Μέσω της εφαρμογής Cash, οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να λαμβάνουν χρήματα στους χρεωστικούς λογαριασμούς τους που σχετίζονται με την πλατφόρμα Cash Square καθώς και τους δικούς τους τραπεζικούς λογαριασμούς. Η εφαρμογή Cash είχε περίπου 32 εκατομμύρια χρήστες στο τέλος του 2020. Ενώ το κύριο επίκεντρο της Square με το Cash App είναι να ανταγωνιστεί τις παραδοσιακές τράπεζες, άλλες ψηφιακές λύσεις όπως το Venmo του PayPal είναι επίσης ισχυροί ανταγωνιστές στο χώρο. Ενώ η Venmo έχει μεγαλύτερη βάση χρηστών, το Cash App προσφέρει μια σειρά από επιπλέον δυνατότητες που έχουν αποδειχθεί εξαιρετικά δημοφιλείς. Ένα παράδειγμα είναι η δυνατότητα αγοράς και πώλησης μετοχών και Bitcoin μέσω της εφαρμογής. Στην επενδυτική ενότητα του Cash App, οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν το υπόλοιπο στον λογαριασμό τους για να κάνουν αγορές Bitcoin ή μετοχών στο χρηματιστήριο. Το Cash App ήταν μια από τις πρώτες πλατφόρμες πληρωμών που προσέφερε υποστήριξη για το Bitcoin και τα χρήματα που δημιουργούνται μέσω συναλλαγών αποτελούν σημαντικό μέρος του μοντέλου εσόδων τους από τότε. Η πίστη της εταιρείας στο crypto αποδείχθηκε περαιτέρω τον Οκτώβριο του 2020, όταν ανακοινώθηκε ότι είχαν επενδύσει 50 εκατομμύρια δολάρια για την αγορά 4.709 Bitcoins. Μαζί, αυτές οι προσφορές επέτρεψαν στο οικοσύστημα Cash App να αναπτυχθεί μαζικά όλα αυτά τα χρόνια και το μεταμόρφωσε σε μια πλατφόρμα που επιτρέπει στους χρήστες να ξοδεύουν, να αποθηκεύουν και να ανταλλάσσουν όλα σε ένα μέρος.

Square, Inc (SQΠροοπτικές

Σε έναν ολοένα και πιο ψηφιοποιημένο κόσμο, η Square έχει δημιουργήσει ένα οικοσύστημα που επιτρέπει τόσο στις επιχειρήσεις όσο και στα άτομα να διαχειρίζονται εύκολα τα χρήματά τους. Με έναν τόσο μεγάλο αριθμό προσφορών προϊόντων, η αύξηση των εσόδων της Square δεν εξαρτάται από κανένα προϊόν, αλλά μάλλον μια μετατόπιση χονδρικής από τα παραδοσιακά χρηματοπιστωτικά ιδρύματα προς διαδικτυακές, κινητές και ψηφιακές λύσεις. Ενώ τα τέλη που εισπράττονται ανά συναλλαγή χρησιμοποιώντας υλικό Square point of sale παρέμεινε βασικό μέρος της ανάπτυξης της εταιρείας από την ίδρυσή της, άλλες ροές εσόδων γίνονται όλο και πιο σημαντικές. Οι τομείς επέκτασης κατά τη διάρκεια των ετών που αξίζει να αναφερθούν περιλαμβάνουν τη διείσδυση της Square στον τομέα της παράδοσης φαγητού, της δημιουργίας ιστότοπων, της τεχνητής νοημοσύνης, της βαθιάς μάθησης και των λογισμικών αρχειοθέτησης φόρων. Εκτός από την προσθήκη νέων ροών εσόδων, οι υπάρχουσες ροές εσόδων βρίσκονται επίσης σε καλή θέση για εκθετική ανάπτυξη. Με το Square να λειτουργεί επί του παρόντος μόνο σε πέντε χώρες, η επέκταση των υπαρχόντων προϊόντων και υπηρεσιών σε νέες αγορές θα είναι μια πολλά υποσχόμενη οδός για την ανάπτυξη προς τα εμπρός.

Η Square έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην επέκταση των προσφορών χρηματοοικονομικών υπηρεσιών της, ειδικά σε προγράμματα δανεισμού κεφαλαίων για μικρές επιχειρήσεις. Μέσω της Square Financial Services, η εταιρεία έχει έλαβε έγκριση για άνοιγμα τράπεζας στη Γιούτα το 2021. Ενώ οι μικρές επιχειρήσεις στρέφονταν συνήθως σε παραδοσιακές τράπεζες για δανεισμό, δημιουργία λογαριασμών επιχειρήσεων και άλλες καθημερινές υπηρεσίες, η εισβολή της Square σε αυτόν τον χώρο θα μπορούσε να είναι μια μεγάλη απειλή για τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα. Ενώ υπήρξε αντιπολίτευση με τις τράπεζες της τοπικής κοινότητας, η Square υποστήριξε ότι ικανοποιούν τις ανάγκες των μικρών επιχειρήσεων στις οποίες οι παραδοσιακοί θεσμοί υπολείπονται, αναφέροντας αριθμούς που λένε τα δύο τρίτα των πελατών της Square δεν μπόρεσαν να λάβουν χρηματοδότηση οπουδήποτε αλλού.

Πού να αγοράσετε Square, Inc (SQ)

Ένας μεσίτης που προτείνουμε είναι Firstrade.

Η Firstrade είναι μια κορυφαία διαδικτυακή εταιρεία μεσιτείας που προσφέρει μια πλήρη σειρά επενδυτικών προϊόντων και εργαλείων που έχουν σχεδιαστεί για να βοηθήσουν επενδυτές όπως εσείς να αναλάβουν τον έλεγχο του οικονομικού σας μέλλοντος. Από την ίδρυσή της το 1985, η Firstrade έχει δεσμευτεί να παρέχει υπηρεσίες υψηλής αξίας και ποιότητας.

Συνδυάζοντας την ιδιόκτητη τεχνολογία συναλλαγών, ένα εξαιρετικά διαισθητικό περιβάλλον χρήστη, εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών και εφαρμογές για κινητά, η Firstrade προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση για όλες τις επενδυτικές σας ανάγκες.  Firstrade είναι μέλος της FINRA / SIPC.

Επένδυση σε Square, Inc Μετοχές (NYSE: SQ) Επένδυση σε Square, Inc Μετοχές (NYSE: SQ) Επένδυση σε Square, Inc Μετοχές (NYSE: SQ)
★★★★★ ★★★★★ Επανεξέταση Firstrade

Οι αξιολογήσεις Securities.io καθορίζονται από τη συντακτική ομάδα μας. Ο τύπος βαθμολογίας για τους χρηματιστές λαμβάνει υπόψη περισσότερους από δεκάδες παράγοντες, όπως τέλη λογαριασμού και ελάχιστα, πλατφόρμες συναλλαγών, υποστήριξη πελατών, ρυθμιστικούς φορείς και επενδυτικές επιλογές.

★★★★★ ★★★★★ M1 Οικονομική κριτική

Οι αξιολογήσεις Securities.io καθορίζονται από τη συντακτική ομάδα μας. Ο τύπος βαθμολογίας για τους χρηματιστές λαμβάνει υπόψη περισσότερους από δεκάδες παράγοντες, όπως τέλη λογαριασμού και ελάχιστα, πλατφόρμες συναλλαγών, υποστήριξη πελατών, ρυθμιστικούς φορείς και επενδυτικές επιλογές.

★★★★★ ★★★★★ Αναθεώρηση Public.com

Οι αξιολογήσεις Securities.io καθορίζονται από τη συντακτική ομάδα μας. Ο τύπος βαθμολογίας για τους χρηματιστές λαμβάνει υπόψη περισσότερους από δεκάδες παράγοντες, όπως τέλη λογαριασμού και ελάχιστα, πλατφόρμες συναλλαγών, υποστήριξη πελατών, ρυθμιστικούς φορείς και επενδυτικές επιλογές.

Αμοιβές

Μηδενική Επιτροπή

Αμοιβές

Μηδενική Επιτροπή

Αμοιβές

Μηδενική Επιτροπή

Ελάχιστος λογαριασμός

Κανένας

Ελάχιστος λογαριασμός

100 $

Ελάχιστος λογαριασμός

Κανένας

Προσφορές

Δωρεάν αποθέματα *

* Ανατρέξτε στον ιστότοπο για λεπτομέρειες.

Προσφορές

Κανένας

Προβολή

Κανένας

Περίληψη

Από έναν απλό αναγνώστη καρτών έως μια εταιρεία πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων που διαταράσσει ολόκληρο τον κλάδο των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, η ανάπτυξη της Square ήταν μια καταπληκτική ιστορία επιτυχίας. Η ικανότητα επέκτασης σε ένα προϊόν και η δημιουργία ενός ολόκληρου οικοσυστήματος στο οποίο βασίζονται εκατομμύρια επιχειρήσεις και ιδιώτες δεν είναι κάτι που φαίνεται καθημερινά. Ενώ η εταιρεία έχει ήδη δει τεράστια επιτυχία, δεν δείχνουν σημάδια επιβράδυνσης. Με επενδύσεις σε Bitcoin και άλλες ενοχλητικές τεχνολογίες, ο Διευθύνων Σύμβουλος Dorsey κατέστησε σαφές το όραμά του. Η Square έχει τη δυνατότητα να μεταφέρει ολόκληρο τον τομέα σε μια νέα, ψηφιακή εποχή.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map