Επένδυση σε Paypal Holdings, Inc (NASDAQ: PYPL)

Paypal Holdings, Inc. (NASDAQ:PYPL) είναι γνωστός ως κορυφαίος πάροχος διαδικτυακών λύσεων πληρωμών. Προσφέροντας μια εναλλακτική λύση σε πιο παραδοσιακούς τρόπους πληρωμής, το PayPal ξεκίνησε στις αρχές της δεκαετίας του 2000 ως διευκολυντής των πληρωμών για διαδικτυακό ιστότοπο δημοπρασιών eBay. Λειτουργώντας εκτός Καλιφόρνιας στις Ηνωμένες Πολιτείες, η εταιρεία συνεχίζει να είναι μία από τις πιο καινοτόμες εταιρείες στον τομέα των χρηματοοικονομικών τεχνολογιών (fintech). όπως αποδεικνύεται από την πρόσφατη υιοθέτηση του κρυπτονομίσματος στο οικοσύστημα τους.

Τι είναι η Paypal Holdings, Inc (PYPL)?

Το PayPal ιδρύθηκε το 1998 από δύο άτομα με υπόβαθρο μηχανικής λογισμικού και έναν δικηγόρο με εκπαίδευση. Αρχικά γνωστή ως Confinity, η νέα εταιρεία Max Levchin, Luke Nosek και Peter Thiel δημιουργήθηκε με σκοπό την ανάπτυξη λογισμικού ασφαλείας για φορητές συσκευές. Αφού βρήκαν μικρή επιτυχία σε αυτόν τον τομέα, περιστράφηκαν τη στρατηγική τους, επιλέγοντας αντ ‘αυτού να δημιουργήσουν ένα ψηφιακό πορτοφόλι. Αυτό το νέο προϊόν κυκλοφόρησε σχεδόν ένα χρόνο αργότερα στα τέλη του 1999. Λίγο αργότερα, πραγματοποιήθηκε συγχώνευση μεταξύ της Confinity και της X.com, μιας διαδικτυακής τράπεζας που ιδρύθηκε από την Elon Musk. Παρόλο που η νέα εταιρεία διατηρούσε αρχικά το όνομα X.com, επέλεξαν να επαναπροσδιορίσουν και να διευκρινίσουν τις προσφορές προϊόντων και υπηρεσιών τους. Η εταιρεία εγκαταστάθηκε με το όνομα PayPal το 2001 και τελικά η εταιρεία δημοσίευσε μια δημόσια εγγραφή το 2002.

Λίγο μετά την IPO, το eBay αγόρασε το PayPal για 1,5 δισεκατομμύρια δολάρια. Αυτή τη στιγμή, η ανάπτυξη της εταιρείας εντυπωσίασε τους επενδυτές. Πάνω από το 70% των δημοπρασιών eBay δέχθηκαν πληρωμές μέσω PayPal και περίπου το 25% των κλειστών δημοπρασιών χρησιμοποιούσαν αυτήν την καινοτόμο νέα λύση πληρωμής. Σε μόλις 8 χρόνια, το PayPal αυξήθηκε σε πάνω από 100 εκατομμύρια χρήστες σε 190 περιοχές, προσφέροντας υπηρεσίες χρησιμοποιώντας 25 διαφορετικές επιλογές νομίσματος. Τον Σεπτέμβριο του 2014, το PayPal επέλεξε να διαχωριστεί από το eBay και να επικεντρωθεί σε άλλους δρόμους ανάπτυξης. Αν και οι δύο συνέχισαν να συνεργάζονται στενά, στις αρχές του 2018 ανακοινώθηκε ότι το PayPal θα σταματούσε να επεξεργάζεται πληρωμές με κάρτα για τον διαδικτυακό ιστότοπο δημοπρασιών για το 2020. Σήμερα, το PayPal είναι πολύ ξεχωριστή ταυτότητα από τον πρώην ιδιοκτήτη.

Γιατί η Paypal Holdings, Inc (PYPL) Υλη?

Παρά την ύπαρξή του πριν από δύο δεκαετίες, η ικανότητα του Paypal να συμβαδίζει με την αλλαγή του επέτρεψε να παραμείνει ιδιαίτερα σχετική στη σύγχρονη εποχή. Αυτή η ικανότητα επέτρεψε στην εταιρεία να εξυπηρετεί τώρα περισσότερους από 350 εκατομμύρια πελάτες και εμπόρους σε περισσότερες από 200 περιοχές. Με στόχο να κάνουν τις χρηματοοικονομικές υπηρεσίες φθηνότερες, πιο βολικές και πιο ασφαλείς, συνέχισαν να καινοτομούν. Το 2019, μια συνεργασία με τους γίγαντες των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης Instagram παρουσίασε την έναρξη του Checkout στο Instagram, επιτρέποντας ασφαλή ταμεία χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα Paypal στην εφαρμογή.

Μια πρώιμη στρατηγική εξαγορά ήρθε το 2013 όταν η Paypal απέκτησε την εκκίνηση Braintree για 800 εκατομμύρια δολάρια. Ως μέρος του χαρτοφυλακίου της Braintree, η Paypal απέκτησε την τεχνολογία πίσω από την Venmo, μια εφαρμογή πληρωμής υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας που έχει πλέον αυξηθεί σε περισσότερους από 40 εκατομμύρια χρήστες. Πιο πρόσφατα, η εταιρεία έκανε μια άλλη σημαντική κίνηση, αγοράζοντας την πλατφόρμα ανταμοιβών αγορών Honey, σε μια συμφωνία αξίας άνω των 4 δισεκατομμυρίων δολαρίων, η μεγαλύτερη εξαγορά τους μέχρι σήμερα. Το μέλι είναι ένα εργαλείο εξοικονόμησης χρημάτων που είναι δημοφιλές μεταξύ των χιλιετιών, με περισσότερους από 17 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες. Η Paypal δηλώνει ότι σκοπεύει να το κάνει περαιτέρω ενσωμάτωση του Honey σε πλατφόρμες Paypal και Venmo, επιτρέποντας στην εταιρεία να αναπτύξει περαιτέρω το δίκτυό της και να προσελκύσει περισσότερους εμπόρους.

Η Paypal έκανε μια μεγάλη εκτόξευση το 2020 ανακοινώνοντας υποστήριξη για κρυπτονομίσματα στην πλατφόρμα τους. Όλοι οι χρήστες θα μπορούν πλέον να αγοράζουν, να κρατούν και να πωλούν κρυπτονομίσματα από τους λογαριασμούς τους στο Paypal. Αυτό άνοιξε τη δυνατότητα πραγματοποίησης συναλλαγών μέσω της πλατφόρμας τους χρησιμοποιώντας δημοφιλή κρυπτονομίσματα όπως το Bitcoin και το Ethereum, με πληρωμές με κρυπτογράφηση να μετατρέπονται στο εθνικό νόμισμα της επιλογής του προμηθευτή. Αυτή η υιοθέτηση θα επιτρέψει έναν νέο και καινοτόμο τρόπο πραγματοποίησης πληρωμών σε οποιαδήποτε από τις εταιρείες της εταιρείας 26 εκατομμύρια έμποροι παγκοσμίως. Αρχικά προσφέρθηκε μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες, αυτή η υπηρεσία θα επεκταθεί στην πλατφόρμα Venmo και σε διεθνείς αγορές το 2021. Ενώ οι ανταγωνιστές όπως η Square’s Cash App έχουν ήδη επιτρέψει συναλλαγές κρυπτογράφησης για κάποιο χρονικό διάστημα, αυτή η κίνηση δημιουργεί μια ευκαιρία για έναν από τους μεγαλύτερους προμηθευτές δίκτυα στον κόσμο για να ξεκινήσει την ενσωμάτωσή του στο οικοσύστημα κρυπτογράφησης.

Paypal Holdings, Inc (PYPLΠροοπτικές

Παρά τις θετικές πρόσφατες ανακοινώσεις και τις στρατηγικές κινήσεις, ένας αυξανόμενος αριθμός ανταγωνιστών μπαίνει στο χώρο και θα μπορούσε ενδεχομένως να απειλήσει τη θέση της Paypals στον τομέα. Τεχνολογικές εταιρείες όπως η Google, η Apple, το Amazon και το Facebook αναπτύσσουν όλα τα δικά τους συστήματα πληρωμών. Εν αναμονή του αυξημένου ανταγωνισμού, η Paypal κατέβαλε σημαντικές προσπάθειες για την ανάπτυξη βασικών πτυχών της επιχείρησής τους, όπως η Venmo. Ως αποτέλεσμα, η εφαρμογή για κινητά έχει εξελιχθεί από απλά εργαλεία μεταφοράς χρημάτων P2P, σε μια σύγχρονη, ολοκληρωμένη εφαρμογή χρηματοοικονομικών υπηρεσιών. Ενώ οι ομότιμες μεταφορές εντός της εφαρμογής δεν δημιουργούν έσοδα, νεότερες λειτουργίες όπως Άμεσες μεταφορές και το Πιστωτική κάρτα Venmo είναι λεωφόροι που έχουν αποφέρει έσοδα. Με μια έρευνα του 2019 που επιβεβαιώνει ότι τελείωσε 20% των Αμερικανών έχουν χρησιμοποιήσει το Venmo τον τελευταίο χρόνο, υπάρχει μια σαφής και παρούσα ευκαιρία να αξιοποιήσουμε τη δυνατότητα δημιουργίας εσόδων της πλατφόρμας.

Η Paypal έχει επίσης στραφεί προς ξένες αγορές με στόχο να επεκτείνει τη βάση χρηστών της. Το 2019, η Paypal απέκτησε το GoPay, μια πλατφόρμα πληρωμών που λειτουργεί στην Κίνα. Η κίνηση έκανε το Paypal το πρώτη πλατφόρμα πληρωμών στο εξωτερικό να λειτουργούν σε αυτήν τη χώρα. Παρόλο που η αγορά στην Κίνα κυριαρχείται από εγχώριους γίγαντες όπως η Alipay, η απόκτηση πρόσβασης σε μια από τις μεγαλύτερες αγορές στον κόσμο ήταν ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση. Με προσεκτικό σχεδιασμό και εκτέλεση, αυτή η απόκτηση έχει τη δυνατότητα να αποδώσει με τεράστιο τρόπο.

Παρά τον πιθανό ανταγωνισμό από γιγαντιαίες εταιρείες τεχνολογίας, το PayPal βρίσκεται στην κορυφή για περισσότερα από 20 χρόνια. Το παγκόσμιο δίκτυό τους είναι τεράστιο και παραμένουν σε πολύ καλή θέση για να αντιμετωπίσουν τυχόν προκλήσεις τα επόμενα χρόνια.

Πού να αγοράσετε Paypal Holdings, Inc (PYPL)

Ένας μεσίτης που προτείνουμε είναι Firstrade.


Η Firstrade είναι μια κορυφαία διαδικτυακή εταιρεία μεσιτείας που προσφέρει μια πλήρη σειρά επενδυτικών προϊόντων και εργαλείων που έχουν σχεδιαστεί για να βοηθούν επενδυτές όπως εσείς να ελέγχετε το οικονομικό σας μέλλον. Από την ίδρυσή της το 1985, η Firstrade έχει δεσμευτεί να παρέχει υπηρεσίες υψηλής αξίας και ποιότητας.

Συνδυάζοντας την ιδιόκτητη τεχνολογία συναλλαγών, ένα εξαιρετικά διαισθητικό περιβάλλον χρήστη, εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών και εφαρμογές για κινητά, η Firstrade προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση για όλες τις επενδυτικές σας ανάγκες.  Firstrade είναι μέλος της FINRA / SIPC.

Επένδυση σε Paypal Holdings, Inc (NASDAQ: PYPL) Επένδυση σε Paypal Holdings, Inc (NASDAQ: PYPL) Επένδυση σε Paypal Holdings, Inc (NASDAQ: PYPL)
★★★★★ ★★★★★ Επανεξέταση Firstrade

Οι αξιολογήσεις Securities.io καθορίζονται από τη συντακτική ομάδα μας. Ο τύπος βαθμολογίας για τους χρηματιστές λαμβάνει υπόψη περισσότερους από δεκάδες παράγοντες, όπως τέλη λογαριασμού και ελάχιστα, πλατφόρμες συναλλαγών, υποστήριξη πελατών, ρυθμιστικούς φορείς και επενδυτικές επιλογές.

★★★★★ ★★★★★ M1 Οικονομική κριτική

Οι αξιολογήσεις Securities.io καθορίζονται από τη συντακτική ομάδα μας. Ο τύπος βαθμολογίας για τους χρηματιστές λαμβάνει υπόψη περισσότερους από δεκάδες παράγοντες, όπως τέλη λογαριασμού και ελάχιστα, πλατφόρμες συναλλαγών, υποστήριξη πελατών, ρυθμιστικούς φορείς και επενδυτικές επιλογές.

★★★★★ ★★★★★ Αναθεώρηση Public.com

Οι αξιολογήσεις Securities.io καθορίζονται από τη συντακτική ομάδα μας. Ο τύπος βαθμολογίας για τους χρηματιστές λαμβάνει υπόψη περισσότερους από δεκάδες παράγοντες, όπως τέλη λογαριασμού και ελάχιστα, πλατφόρμες συναλλαγών, υποστήριξη πελατών, ρυθμιστικούς φορείς και επενδυτικές επιλογές.

Αμοιβές

Μηδενική Επιτροπή

Αμοιβές

Μηδενική Επιτροπή

Αμοιβές

Μηδενική Επιτροπή

Ελάχιστος λογαριασμός

Κανένας

Ελάχιστος λογαριασμός

100 $

Ελάχιστος λογαριασμός

Κανένας

Προσφορές

Δωρεάν αποθέματα *

* Ανατρέξτε στον ιστότοπο για λεπτομέρειες.

Προσφορές

Κανένας

Προβολή

Κανένας

Περίληψη

Καθώς ο κόσμος συνεχίζει να απομακρύνεται από τις πιο παραδοσιακές μεθόδους πληρωμής, όπως μετρητά και πιστωτικές κάρτες υπέρ του ηλεκτρονικού εμπορίου και των ψηφιακών πληρωμών, λίγες εταιρείες είναι σε καλή θέση όπως το Paypal να εκμεταλλευτεί. Η εταιρεία συνεχίζει να καινοτομεί, δημιουργώντας ένα ευρύ και ποικίλο οικοσύστημα πληρωμών που προσελκύει τόσο καταναλωτές όσο και εμπόρους. Το δίκτυό τους είναι τεράστιο και πραγματικά παγκόσμιο, καθιστώντας δύσκολο για κάθε νεοεισερχόμενο στην αγορά να τους ανταγωνιστεί. Η εταιρεία αναζητά συνεχώς νέες οδούς για επέκταση, όπως φαίνεται από την πρόσφατη εισβολή της στον χώρο κρυπτογράφησης. Με τη δυνατότητα προσαρμογής και παραμονής σχετικής, το μέλλον παραμένει λαμπρό για το Paypal.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map