Bedste ETF-mæglere

ETF’er eller børshandlede fonde er hurtigt ved at blive nogle af de mest populære aktiver at handle på markedet i dag. Dette er fonde, der handles på de store børser på samme måde som aktier. Der er dog et par nøgleforskelle, der gør ETF’er til et attraktivt valg, hvis du leder efter en afbalanceret, veldiversificeret portefølje.

ETF’er er i det væsentlige håndvalgte fonde, der består af flere forskellige aktiver fra et bestemt område. Disse kan være aktier, obligationer, råvarer eller mere og er typisk knyttet til en bestemt økonomisk sektor, men ikke altid.

Her har vi ikke kun præsenteret nogle af de bedste ETF-mæglere, du kan vælge imellem, men vil også gå i dybden med nogle af grundene til, at handel med ETF’er kan være en passende mulighed for dig.

Hvorfor ETF’er er et populært valg?

Der er et par vigtige grunde til, at handlende vælger børshandlede fonde, når de bygger deres portefølje. Disse grunde kan også være noget, der gælder for din egen handelsstil og rejse:

Diversificering: En ETF som et resultat af selve dens natur bør være veldiversificeret. Da de i det væsentlige er kurve med lagre eller andre aktiver dannet af en række områder, som regel inden for en bestemt sektor, tilbyder en ETF bredere eksponering for en industri. Den amerikanske Global Jets ETF giver for eksempel adgang til mere end 30 luftfartsaktier, der er afbalanceret i hele branchen.

Omkostningseffektivitet: Handel med ETF’er ligner meget handel med gensidige fonde, men ofte uden gebyrer. Med mange af de bedste ETF-mæglere, som vi har opført, tillader gebyrfri og kommissionsfri handel med ETF’er, er dette et ideelt tidspunkt at engagere sig i aktivet.

Fagligt valgt: ETF’er oprettes med et antal parametre under overvejelse. De kan også ofte bygges for at efterligne et andet bestemt indeks. Elementer som risikoniveau, investeringsafkast, porteføljebalance og mere overvejes alle. Dette kan gøre en sådan investering til et ideelt valg i forhold til valg af enkelt aktier, især hvis du er ny i handel eller gerne vil sigte mod et bestemt niveau af konsistens.

Top 5 ETF-mæglere

Firstrade

Firstrade har eksisteret siden 1985. De har udnyttet denne erfaring ved at overholde alle SEC- og FINRA-regler, samtidig med at de dyrker et virkelig stort udvalg af ETF’er til handel i et fuldstændigt kommissionsfrit miljø.

Der er ikke mindre end 2.000 ETF’er tilgængelige til handel med denne mægler. Disse handler på alle de største markeder i USA inklusive NYSE og NASDAQ og kommer fra mere end 100 topudbydere. Ud over at være kommissionsfri vil handel med ETF’er gennem Firstrade heller ikke tiltrække handelsgebyrer.

Samlet set har Firstrade et af de mest omfattende tilbud, hvis du ønsker at komme i gang og tilføje nogle ETF’er til din portefølje. De gør også denne proces yderst tilgængelig takket være, at de ikke har noget kontominimum, der kræves for at komme i gang.

Fordele:

 • Provisionsfri handel med alle tilgængelige ETF’er
 • Et stort udvalg af valg med tusinder til rådighed
 • Meget erfaren mægler i branchen

Ulemper:


 • Du kan kun handle ETF’er fra 5 større børser

Tjek vores fulde Firstrade Gennemgå eller gå direkte til Firstrade for at åbne din konto i dag.

M1 Finance

M1 Finance er unik, fordi de fungerer som en type robo-advisor hybrid. Mens du kan tilpasse dine egne investeringer og vælge mellem næsten enhver ETF, der er noteret på NYSE, NASDAQ eller BATS, vælger de fleste forhandlere med denne mægler blandt de næsten 100 fagligt kuraterede investerings “tærter”.

Inden for mange af disse dedikerede porteføljer, der effektivt handler for dig, når du først er investeret, finder du nogle, der kun er dedikeret til ETF’er, og andre, der indeholder ETF’er som en del af deres sammensætning. Ud over den indledende kurering, der går ind i oprettelsen af ​​ETF, anvender M1 Finance-eksperter yderligere deres egen metode til at vælge, hvilke ETF-investeringer der skal medtages i deres porteføljer.

Denne dobbelte screeningsproces sikrer, at du skal have adgang til alle de bedste ETF’er, der passer til dine handelsbehov, og med kommissionsfri handel og meget få andre gebyrer at overveje samt en ekstremt let at bruge handelsplatform og løbende udvikle yderligere infrastruktur og unikke funktioner.

Fordele:

 •         Brøkdelte ETF’er kan handles let
 •         Du kan vælge dine egne ETF’er eller vælge fra forudvalgte porteføljer
 •         Meget få gebyrer inklusive ikke-provision på ETF’er

Ulemper:

 •         Den nøjagtige handelstid er uden for din kontrol

Se vores komplette M1 Finance-gennemgang for at få flere oplysninger, eller gå direkte til M1 Finance internet side.

Public.com

Public.com er en anden enormt innovativ og meget populær mægler, hvor du kan få adgang til næsten enhver amerikansk børsnoteret ETF på markedet sammen med de tusindvis af individuelle aktier, de har at tilbyde. Hvis du er på udkig efter brugervenlighed i handel med ETF’er, er Public.com det rette sted at gå.

Alt her er app-baseret og tilgængeligt via deres mobile platform på Android eller iOS. Du kan let gennemse hundredvis af ETF’er og tusinder flere aktier, da de er grupperet efter tema.

Endnu en gang er Public.com helt gratis at bruge og handle med. Dette betyder, at du kan handle i en hvilken som helst af de ETF’er eller aktier, de tilbyder, fuldstændigt gebyrfri og uden provision. Hertil kommer, at du ikke behøver at købe hele aktier i nogen af ​​deres ETF’er. Du kan i stedet benytte dig af fraktioneret aktiehandel, der også anvendes på ETF’er. Dette giver dig mulighed for at få et ”udsnit” af ETF til en forholdsmæssig pris for en hel aktie og kan hjælpe dig med at diversificere yderligere.

Fordele:

 •         Ekstremt tilgængelig ETF-handel gennem deres mobilapp
 •         Adgang til sociale handelsfunktioner kan give indsigt
 •         Helt kommissionsfri uden kontominimum

Ulemper:

 •         Kun mobilhandel er tilgængelig

Hvis du vil vide mere, kan du besøge vores Public.com-gennemgang eller gå direkte over til Public.com websted for at downloade appen og lære mere.

Interaktive mæglere

Interaktive mæglere er en anden kommanderende mægler tilstedeværelse i branchen, der har eksisteret i mange år og udviklet et af de mest respekterede ry takket være deres gennemsigtighed, regulering og fremragende værdi.

Dette strækker sig til deres udbud inden for ETF’er. Du finder et bredt udvalg af valgmuligheder, herunder ikke kun de fra USA, men i alt 28 udvekslinger i 14 lande. Et sådant antal kan kræve yderligere forskning for at vælge mellem ETF’er, og du kan starte med dette med den unikke gensidige fond / ETF-replikator, hvis du gerne vil finde den ideelle ETF til din portefølje.

Interaktive mæglere tilbyder nu mange ETF’er uden transaktionsgebyr og giver en god all-in-pris på $ 0,005 pr. Amerikansk aktie på mange af deres mest populære ETF-handler.

Fordele:

 •         Adgang til et verdensomspændende udvalg af ETF’er
 •         Unikke funktioner som ETF-replikatoren, der hjælper dig med at identificere aktiver

Ulemper:

 •         Ikke altid helt gebyrfri ved handel med ETF’er

Se på Interaktive mæglere hjemmeside for mere information og for at begynde at handle ETF’er nu.

TD Ameritrade

TD Ameritrade er selvfølgelig et af de mest troværdige mæglernavne i branchen for amerikanske handlende. De tilbyder en omfattende og prisvindende infrastruktur til handel med alle aktiver, som du ville forvente af en så langvarig mægler.

Med fokus på ETF’er leverer de meget godt på dette område. Du får adgang til mere end 2.000 børshandlede fonde, hvoraf mange kommer fra de største udbydere i branchen som iShares og andre. Med TD Ameritrade er mange af disse ETF’er også tilgængelige på kommissionsfri basis i overensstemmelse med den nuværende tendens.

En unik og værdifuld funktion, du vil have her, er en stor grad af forskning inkluderet i Morning Star-tjenesten. Dette ud over den fremragende ETF screener-funktion kan hjælpe dig med at vælge de bedste ETF’er, der passer til både dine handelsmål og risikoprofil.

Fordele:

 •         Et meget betroet og respekteret branchens navn
 •         Bredt udvalg af ETF’er tilgængelige sammen med yderligere forskningsværktøjer

Ulemper:

 •         Høje gebyrer for marginhandel

Hvis du mener, at dette er ETF-mæglers valg for dig, skal du gå til TD Ameritrade websted for at komme i gang.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map