OKExChain & Bytom -kumppanuusehdotus

Yleiskatsaus

Bytom Blockchain Protocol (alias: Bytom) on protokolla monitavuisten resurssien vuorovaikutukseen. Bytom-lohkoketjussa käynnissä olevat eri omaisuuserät eri muodoissa. Heterogeenisiä tavutietoja (alkuperäinen digitaalinen valuutta, digitaaliset varat) ja Atomic-varoja (optiotodistukset, pääoma, osingot, joukkovelkakirjat, tiedustelutiedot ja ennustetiedot perinteisen fyysisen maailman kollegoiden kanssa) voidaan rekisteröidä, vaihtaa ja sopimuksiin perustuvaa monimutkaisempaa vuorovaikutteista toiminnot tämän protokollan kautta. Bytom-lohkoketju yhdistää atomimaailman bittimaailmaan, edistää omaisuuden vuorovaikutusta ja liikkuvuutta kahden maailman välillä ja luo erilaisia ​​omaisuuseriä ja ohjelmoitavia talouksia, jotka perustuvat lohkoketjutekniikkaan.

MOV on hajautettu ketjujen välinen Layer 2 -arvonvaihtoprotokolla

perustuu Bytomin pääketju-sivuketjuarkkitehtuuriin.

Se koostuu 3 ydinmoduulista:

  • Arvonvaihtomoottorin magneettinen sopimus (Magneetti)
  • Hajautettu ketjujen välinen yhdyskäytävä (OFMF)
  • 2. kerroksen nopea sideketju (Höyry)

MOV on omistettu heterogeenisen arvon rakentamiselle

omaisuudenvaihto- ja yhteistyöekosysteemi.

Bytom ja OKExChain ovat päässeet yhteistyöhön avoimen rahoituksen perustamisen yksimielisen tavoitteen perusteella. Bytom työskentelee OKExChainin kanssa infrastruktuurirakentamisessa rakentamaan toisiinsa liittyvän ekosysteemin ja rakentamaan toistensa ekologiaa.

Yhteistyösuunnitelma

1. Monisivuketjuinen allianssi, sivuketjun tunnusten vastavuoroinen tunnustaminen, keskinäinen osallistuminen toistensa liittovaltion solmujen hallintaan, yhdessä suunniteltava yhtenäinen ketjujen välinen telakointisulma ja yhdistettävä Okcoinin ja Bytomin sivuketjun ekosysteemit.

Bytomilla tuettujen ketjujen välisten omaisuuserien (väliaikaisesti nimeltään BBTC, BETH) tulee olla täysin samanlaisia ​​kuin OKExChainin ketjun ylittävät varat (väliaikaisesti kutsutaan OBTC, OETH), ts. Jos käyttäjän BBTC talletetaan OKExChainiin, se muunnetaan automaattisesti OBTC: ksi, ja käyttäjät, jotka tallettavat OBTC: n MOV: ksi, muuttavat automaattisesti BBTC: ksi.

Osapuolet suunnittelevat yhdessä yhtenäisen ketjuratkaisun, joka muuntaa OKExChainin BTC: n OBTC: ksi, MTC: n BBTC: ksi BBTC: ksi, ja OBTC: n ja BBTC: n välinen vaihtosopimus voi toimia yhdessä ja avata sivuketjun ekologian.

Osapuolet osallistuvat toistensa liittovaltion solmujen hallinnointiin, Usean allekirjoituksen hallinta käyttäjien ketjujen välisiin resursseihin ja käyttävät kypsiä ja turvallisia ratkaisuja moniallekirjoitettujen avainten turvallisuuden varmistamiseksi..

2. Osallistu konsensussolmujen rakentamiseen


OK-kaivosallas rakentaa Bytom-sivuketjun höyrysolmun ja siitä tulee sivuketjun konsensussolmu

Bytom rakentaa OKExChain-solmun ja siitä tulee OKExChain-validointisolmu

Sekä Bytom että OKExChain panostavat vaaditun määrän konsensussolmuksi tai validoijaksi

3. Paranna hajautettua monimerkkistä markkinointisuunnitelmaa ja lisää tukea OKExChainille

Hajautettua kaupankäyntiä hallitaan käyttäjän yksityisellä avaimella, kaupankäyntiä, talletusta ja nostoa ei voi erottaa toisistaan. Markkinatakaaja ei voi käyttää pääoman allokointitoimintoihin nykyistä keskitettyä sovellusliittymää, jolla on erilaiset valtuutustasot. Tämän ongelman ratkaisemiseksi Bytom tarjoaa monen allekirjoituksen ratkaisun, jonka rahoittaja, markkinatakaaja ja palvelupuolue luovat 3-2 moniallekirjoituksen lompakon, erottavat kaupankäynnin talletus- ja nostotoiminnoista ja valitsevat nostosivun sallittujen luettelomekanismin kautta , kuten seuraavassa kuvassa on esitetty

Mitä tulee OKExChainin eri kaupankäyntimalleihin, molemmat osapuolet tekevät yhteistyötä markkinatakaajapalvelujen muuttamiseksi tukemaan hajautettua markkinatuotantoa OKExChainilla

4.Kynnysallekirjoitus (TSS) on Bytomin kehittämä ratkaisu avoimen yhdyskäytävän varainhoitoon. Usean allekirjoituksen järjestelmän avulla (t-n) = 1-3 (eli vähintään t + 1 = 2 osapuolen allekirjoituksia vaaditaan kolmessa osapuolessa) Vararyhmän hoitaminen

Bytomin TSS (kynnysallekirjoitus) lisää kynnysallekirjoitustuen OKExChain-varoille

5.Täydellinen atomivaihto OKExChain-varojen ja MOV-varojen välillä

Kumpikin osapuoli kehitti yhdessä atomisvaihdon, joka perustuu hash-aikalukkoon HTLC, jotta voidaan nopeasti vaihtaa OKExChainin ja MOV: n varat. Kumpikin osapuoli käytti Bytomin ja OKExChainin sopimuksia lukitakseen vaihdettavat varat ja syöttivät oikean hash-syötteen rajoitetun ajan kuluessa. Voit suorittaa tapahtuman. Tämä ratkaisu ei vaadi Federal Gatewayn väliintuloa, se on nopeampi ja hajautetumpi ja sopii joihinkin pieniin omaisuudenvaihtoon.

6. Rakenna onchain DeFi -sovelluksen hyvitysjärjestelmä, joka perustuu tuhottuihin Coindays-tapahtumiin

Tuhotut Coindays tarkoittaa ketjussa olevien varojen arvoa ja päivien määrää, jolloin omaisuus on hallussa. Kun omaisuuserää vaihdetaan uudelleen, tuhoutuneet Coindays puhdistetaan. Tämä ominaisuus heijastaa blockchain-verkkotapahtumien aitouden indikaattoria, ja sitä voidaan käyttää painona luottotietojen arvioinnissa.

Bytom käyttää ensinnäkin tätä indikaattoria MOV-kaupankäynnissä. Tämän indikaattorin käyttö vähentää tehokkaasti kahden oman tilin välisen nopean kaupan painon minimiin, joten vain todellinen vastapuolikauppa voidaan laskea. Bytom haluaa luoda tällaisen ketjussa olevan luottojärjestelmän yhdessä OKExChainin kanssa, jossa Defi-tuotteet tarvitsevat luottoa, kuten oracle-palvelu jne..

Blockchain-tekniikalla ja rahoituspalvelulla on luonnollisesti korkea integraattoritutkinto. DeFi on saanut jatkuvaa huomiota syntymänsä jälkeen , ja on innoittanut ääretöntä luovuutta. Nykyinen DeFi-verkko toimii kuitenkin edelleen eristetyissä ekosysteemeissä, keskinäiset omaisuuserät muodostavat arvosaaret, ja monen omaisuuden yhteentoimivuus muuttuu vaikeaksi. OKExChain ja MOV-ketjuprotokolla ovat avaintekijöitä DeFi: lle siirtymiseen 2.0-aikakauteen, mikä mahdollistaa digitaalisen omaisuuden vapaan liikkumisen. Toivomme johtaa hajautetun avoimen rahoituksen uuteen vaiheeseen!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map