Suurimmat salauskonferenssit

Koska vuosi 2018 on päättynyt, monet salauksen harrastajat, jotka eivät ole onnistuneet varaamaan tämän vuoden viimeisiä tapahtumia, etsivät jo mitä 2019 on varannut. Onko se salaus- ja blockchain-läpimurron vuosi? Tässä on joitain tärkeimpiä vuoden 2019 salauskonferensseja, joita odotamme.

1. World Blockchain Summit Intia

Tapahtuma Päivämäärä: 30.01.2019

Sijainti: Intia

Intia on toistuvasti osoittanut kiinnostuksensa tekniikkaan ja innovaatioihin, ja tämä sisältää myös blockchain-toteutuksia.

World Blockchain Summit India avaa ovensa vastaanottamaan yli 1000 osallistujaa. Keskustelut koskevat blockchain-toteutuksen vaikutuksia ja käyttötapauksia maassa ja globaaleilla sektoreilla, kuten maataloudessa, rahoituksessa ja energiassa. Blockchain on edelleen jotain uutta Intialle, mutta siinä on merkkejä kehittymisestä menestyväksi teknologiakenttäksi.

Tapahtumassa on puhujia, kuten Miko Matsumura, Evercoinin perustaja tai Wesam Lootah, Smart Dubai Government Establishmentin toimitusjohtaja..

World Blockchain Summit Intia

Lähde: india.worldblockchainsummit.com

2. Salausrahoituskonferenssi

Tapahtuman päivämäärä: 16.1.2019 – 18.1.2019

Sijainti: St Moritz, Sveitsi

Crypto Finance Conference on 3 päivän konferenssi, joka toivottaa tervetulleeksi vain yksinomaiset vieraat ja sijoittajat puhumaan investoinneista kryptovaluutta- ja lohkoketjuihin. Sekä yksityiset että institutionaaliset sijoittajat osallistuvat aiheisiin, jotka keskittyvät koulutukseen, rahoitukseen ja verkostoitumismahdollisuuksiin.

3. Pohjois-Amerikan Bitcoin-konferenssi

Tapahtuma Päivämäärä: 16.1.2019 – 18.1.2019


Sijainti: Miami, FL USA

Keynote, maailmanlaajuinen ammattilaisten verkosto, joka on sitoutunut järjestämään maailmanluokan tapahtumia, jotka keskittyvät blockchain-aiheisiin, isännöi tämän vuoden odotetuinta konferenssia The Pohjois-Amerikan Bitcoin-konferenssi.

Heidän edellisen vuoden konferenssinsa olivat röyhkeä menestys, ja he olivat vastuussa houkuttelemasta johtavia toimialojen nimiä ja kehittäjiä samalla kun auttoivat myös joidenkin suosittujen startupien käynnistämisessä.

Tapahtuma toivottaa tervetulleeksi 4500 vierasta ja seuraavat puhujat: David Chaum, Digital Cashin keksijä ja Dr. Patrick Byrne, Overstock.comin ja t0: n perustaja.

4. EmTech Asia

Tapahtuma Päivämäärä: 22.01.2019 – 23.01.2019

Sijainti: Singapore

Kuudes painos  EmTech järjestää MIT Technology Review, maailmankuulu teknologiajulkaisu. Konferenssi pidetään Singaporessa, ja se keskittyy uusimpiin teknologioihin, jotka muovaavat maailmaa. EmTech Asia toivottaa tervetulleeksi joitain vaikutusvaltaisimpia teknologiajohtajia, tutkijoita ja kehittäjiä.

Tapahtuman pääpuhujia ovat muun muassa Poppy Crum-Chief – tutkija Dolby Laboratoriesissa, Chris Urmson – Aurora Innovationin perustaja ja toimitusjohtaja, Noberto Andrade – Facebookin yksityisyyden ja julkisen politiikan johtaja, Junya Yamamoto – Infinity Blockchain Labsin toimitusjohtaja. monet muut.emtekasia

Lähde: eventnook.com

5. AraCon

Tapahtuma Päivämäärä: 29.01.2019 – 30.30.2019

Sijainti: Saksa

Aragonian konferenssi on tapahtuma, joka on omistettu Aragonian yhteisön jäsenille ja niille, jotka tukevat hajautetun verkon kasvua ja kehitystä. Web 3.0: n olennaiset komponentit, kuten hajautettu hallinto ja DAO: t, ovat tärkeimpiä teemoja, joita tutkitaan perusteellisesti syvemmän oivalluksen tarjoamiseksi.

Tapahtumassa ovat seuraavat puhujat: Luis Cuende – ARAGON ONE -yhtiön toimitusjohtaja ja Griff Green – GIVETHin perustaja & ARAGON DAC.

6. Bitcoin-konferenssin edistäminen

Tapahtuma Päivämäärä: 2.7.2019 – 02.8.2019

Sijainti: Lontoo

Bitcoinin eteneminen on äskettäin perustettu tapahtuma, johon osallistuvat salaustilan johtajat sekä kaikentasoiset kehittäjät kokoontuvat kouluttamaan itseään ja tutkimaan maailman ensimmäisen kryptovaluutan tekniikan uusinta kehitystä..

Jotkut tunnetuista puhujista ovat Jameson Loop ja Jeremy Welch.

7. CoinAdvice-konferenssi

Tapahtuma Päivämäärä: 03/04/2019 – 03/06/2019

Sijainti: Pattaya, Thaimaa

CoinAdvice on yksi alan suurimmista konferenssi- ja tapahtumajärjestäjistä, joka tarjoaa palveluja vain ammattimaisille yrityskonferensseille, joissa keskitytään esimerkiksi blockchainiin ja kryptovaluuttaan liittyviin asioihin. Konferenssin on tarkoitus kestää kolme päivää, ja tänä aikana he keskittyvät uusiin tuotemerkkeihin ja tuotteisiin, jotka käyttävät tätä häiritsevää tekniikkaa. Koska tapahtumassa esiintyy vain vaikuttajia, toimitusjohtajia, keksijöitä ja perustajia, konferenssi toimii myös alustana korkean profiilin verkostoitumiselle.

Tapahtuman odotetaan isännöivän 10000 henkilöä, jotka ovat kiinnostuneita edistämään ja myötävaikuttamaan tietoisuusliikkeeseen sekä lisäämään tietämystään blockchainista.

Tapahtumassa voit tavata puhujia, kuten Alexi Lane – Everexin toimitusjohtaja ja Steve Good – Cryptocurrency Expert ja monia muita..

8. Pariisin blockchain-viikko

Tapahtuma Päivämäärä: 04/15/2019- 19.4.2019

Sijainti: Pariisi

Odotettavissa on yli 3000 osallistujaa, Pariisin Blockchain-viikko tulee olemaan yksi merkittävimmistä kryptovaluuttaan liittyvistä tapahtumista, jotka keskittyvät tapahtumaan Euroopan mantereella. Jotkut tehokkaimmista blockchain-pohjaisista yrityksistä järjestävät viikon ajan erilaisia ​​tapahtumia yhdessä Euroopan upeimmista pääkaupungeista.

Kaupunki isännöi kaikkea tapaamisista, keskeisistä esityksistä ja työpajoista hackathoneihin ja illallisjuhliin. Lohkoketjun ja salausalueen kiireellisimpiä asioita tutkitaan yksityiskohtaisesti, ja osallistujat voivat muodostaa liikesuhteita ja kestäviä joukkovelkakirjoja.

Tapahtuman puhujina ovat Blockchain.infon toimitusjohtaja Nicolas Cary ja perustaja Arthur Breitman & Tezoksen teknologiajohtaja.

LetKnow.News

Lähde: letknow.news

9. Mallorcan blockchain-päivät

Tapahtuma Päivämäärä: 22.3.2019 – 24.4.2019

Sijainti: Mallorca, Espanja

Mallorcan blockchain-päivät tarkastellaan perusteellisesti krypto-valuuttojen ja lohkoketjutekniikoiden eri näkökohtia kolmen päivän ajan; se koostuu erilaisista omistetuista tapahtumista ja juhlista.

Heidän näyttelynsä pidetään yhdellä maailman kauneimmista saarista, ja siellä nähdään tunnettuja puhujia ja startup-yrityksiä ympäri maailmaa ja eri toimialoilta..

Edustajilla on myös mahdollisuus ruokailla kaikkien puhujien kanssa tai seurata heitä drinkin parissa juhlissa.

Tapahtuman puhujat: Travis Skweres – Cryptonaut Pte: n toimitusjohtaja. Ltd., Gideon Gallasch – Blockchain-hotellilta, Andrii Zamovsky – Ambisafen perustaja, Jonathan Chester – Bitwagesta, Raoul Milhado – Elitiumin toimitusjohtaja, Aaron Koenig – Bitfilmistä, Steve Mueller – Bitcoresta, Valentin Preobrazhenskiy – LATOKEN Pörssin toimitusjohtaja tai Eric Benz – Cryptopaysta.

10. B10-konferenssi

Tapahtuma Päivämäärä: 16.4.2019 – 17.4.2019

Sijainti: Pariisi, Ranska

Kaikista Pariisin Blockchain-viikon aikana järjestettävistä tapahtumista, B10 on sen merkittävin. Tapahtuma toivottaa tervetulleeksi yli 3000 edustajaa. Kuusikymmentä puhujaa jakavat näkemyksiään aiheista, jotka koskevat muun muassa säännöksiä ja politiikkaa Euroopan unionissa, vakiomallia, turvallisuusmerkkejä, hajautettua vaihtoa, hallintotapaa, yhteentoimivuutta mm..

Konferenssissa ovat seuraavat puhujat: Pascal Gauthier – pääkirjajohtaja, Arthur Breitman – toinen perustaja & Tezoksen teknologiajohtaja.

11. Synkronoi 2019

Tapahtuma Päivämäärä: 17.4.2019

Sijainti: New York, NY USA

Synkronoi 2019 antaa edustajille mahdollisuuden oppia parantamaan arviointi- ja toteutusmenetelmiään hajautettujen pääkirjateknologioiden käytöstä liiketoiminnassaan ja siitä, miten lisätä liiketoimintansa yhteensopivuutta nykyisten markkinoiden kanssa.

Keskustellaan myös siitä, mitä vaatimuksia tarvitaan tekniikan menestymiseen liiketoiminnassa, menneiden esteiden, roolien ja hallinnon, skaalautuvuus- ja yksityisyydensuojakysymysten, yhteentoimivuuden, käyttöönoton sekä sen sovelluksen suhteen muissa teknologiasuuntauksissa, kuten pilvipalvelussa ja koneoppiminen.

Tärkeitä puhujia, jotka ovat läsnä tapahtumassa, ovat: Blythe Masters – Digital Assetin toimitusjohtaja, David Treat – Accenturen toimitusjohtaja, Lucien Foster – BNY Mellonin digitaalisen kumppanuuden johtaja, Ron Resnick – Enterprise Ethereum Alliancen toimitusjohtaja, Ganesh Ganesan – Peernovan toimitusjohtaja, Justin Chapman – Northern Trustin globaali johtaja.synkronoida 2019

Lähde: coindelite.com

Viimeiset sanat

Tämä on ollut luettelomme, joka sisältää joitain mielenkiintoisimmista salauskonferensseista, joita et saa unohtaa ensi vuonna. Kuten olet jo huomannut, vuosi 2019 on yhtä kiireinen konferensseilla kuin vuonna 2018.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map