GSR Capital sijoittaa tZERO: iin 1,5 miljardin dollarin arvolla

  • Jopa 270 miljoonaa dollaria tZERO-pääomaa (1,5 miljardin dollarin rahan jälkeisessä arvostuksessa)
  • 30 miljoonan dollarin tZERO-suojaustunnusten osto Overstock.com-sivustolta
  • Jopa 104,55 miljoonaa dollaria emoyhtiö Overstock.com -yrityksen osakkeina

SALT LAKE CITY, 9. elokuuta 2018 (GLOBE NEWSWIRE) – Overstock.com, Inc.. (NASDAQ:OSTK) ja t0.com, Inc.. (“TZERO”), ilmoita, että yritykset ovat molemmat allekirjoittaneet termislehtiä Hongkongissa toimivan pääomasijoitusyhtiön GSR Capitalin kanssa sijoittamaan jopa 374,55 miljoonaa dollaria vastineeksi oman pääoman osuudesta blockchain-tytäryhtiössä tZERO: ssa ja pääomassa Overstock.com. Overstock ja GSR Capital ovat myös tehneet ostosopimuksen, jonka mukaan GSR Capital ostaa 30 miljoonaa dollaria tZERO-suojaustunnuksia Overstockilta.

Osana termilomakesopimusta GSR Capital ostaa enintään 3,1 miljoonaa OSTK: n kantaosaketta viiden prosentin alennuksella päätöskurssista 1.8.2018. GSR Capital sijoittaa myös 270 miljoonaa dollaria enintään 18 miljoonaan dollariin % tZERO: n omasta pääomasta arvoltaan 1,5 miljardia dollaria (postiraha). Lisäksi ostosopimuksen nojalla GSR Capital ostaa Overstockilta 30 miljoonaa dollaria tZERO-suojaustunnuksia. Nämä tZERO-tietoturvakoodit osti Overstock äskettäin suljetun tZERO-suojaustunnustarjouksen aikana käteisenä tapahtumana, jossa Overstock anteeksi 30 miljoonaa dollaria tZERO-yhtiön sisäistä velkaa. GSR: n Security Token -ostosopimus korvaa aiemmin 29. kesäkuuta 2018 ilmoitetun GSR: n aiesopimuksen.

Osakekauppoihin sovelletaan lopullista dokumentointia ja muita tavanomaisia ​​sulkemisehtoja. Ne tarjoavat myös GSR Capitalille tietyt oikeudet kohdistaa osa investoinneista ulkopuolisille.

“Meillä on kunnia saada GSR Capital strategiseksi sijoittajaksi”, sanoi tZEROn toimitusjohtaja Saum Noursalehi. “Arvopapereiden merkintä voi häiritä globaaleja pääomamarkkinoita, jotka ovat vastuussa satojen biljoonien dollarien liikkumisesta. Globalisoimme yhdessä kumppaneidemme kanssa blockchain-pohjaisen alustamme tuomalla lisää tehokkuutta, likviditeettiä ja luottamusta pääomamarkkinoille. “

“GSR Capitalilla on ennakkolujuus ymmärtää blockchain-pääomamarkkinoiden häiritsevä voima”, sanoi tZEROn perustaja ja puheenjohtaja sekä emoyhtiö Overstock.comin perustaja ja toimitusjohtaja Patrick M. Byrne. “Ne ovat linjassa pääomamarkkinoiden tulevaisuuden visiomme kanssa, joka perustuu blockchainin nopeuteen, luottamukseen ja turvallisuuteen. Ja mikä tärkeintä, he ajattelevat suuria ja haluavat auttaa meitä laajentamaan tätä visiota maailmanlaajuisesti mahdollisimman nopeasti. “

“GSR Capital on erittäin innostunut yhteistyöstä tZERO: n kanssa pyrkiessään laajentamaan blockchain-pohjaisen omaisuuskaupan, mukaan lukien osakkeet, joukkovelkakirjat, hyödykkeet jne., Maailmanlaajuista jalanjälkeä. Meillä on pitkän aikavälin näkemys siitä, miten haluamme skaalata tätä alustaa maailmanlaajuisesti ”, sanoi GSR Capitalin puheenjohtaja ja perustaja Sonny Wu.

Tietoja Overstock.comista

Overstock.com, Inc.Yleiset osakkeet (NASDAQ:OSTK) / Sarjan A etusijalla (Medici Venturesin tZERO -alusta: OSTKP) / Sarjan B etusijalla (OTCQX:OSTBP) on online-jälleenmyyjä Salt Lake Cityssä Utahissa, joka myy laajaa valikoimaa tuotteita edulliseen hintaan, mukaan lukien huonekalutsisustusmatotvuodevaatteet, ja kodinparannus. Kodintuotteiden lisäksi Overstock.com tarjoaa erilaisia ​​tuotteita, kuten koruja, elektroniikkaa, vaatteita ja muuta, sekä markkinapaikan, joka tarjoaa asiakkaille pääsyn satoihin tuhansiin kolmansien osapuolien myyjien tuotteisiin. Muita kauppoja ovat lemmikkieläinten adoptiot ja Worldstock.com, jotka omistavat käsityöläisten valmistamien tuotteiden myymisen ympäri maailmaa. Forbes luokitteli Overstockin 100 luotettavimman yrityksen listalle vuonna 2014. Overstock julkaisee säännöllisesti tietoa yrityksestä ja muista siihen liittyvistä asioista sijoittajasuhteiden alla verkkosivustollaan, http://www.overstock.com.

Tietoa henkilöstä tZERO

t0.com, Inc. (“tZERO”) on Overstock.com-yhtiön enemmistöomistuksessa oleva tytäryhtiö, joka keskittyy salakirjoitetusti suojattuihin, hajautettuihin kirjanpitoihin perustuvien finanssiteknologioiden (FinTech) kehittämiseen ja kaupallistamiseen. Perustamisestaan ​​lähtien tZERO on ollut edelläkävijä pyrkimyksissä lisätä pääomamarkkinoiden tehokkuutta ja läpinäkyvyyttä integroimalla blockchain-tekniikka.

Tietoja GSR Capitalista

GSR perustettiin vuonna 2004 Sonny Wu ja Richard Lim. Nykyään “GSR Ventures”, “GSR United Capital” ja “GSR Capital” ovat kolme riippumatonta mutta toisiaan täydentävää tiimiä, jotka kumppanit perustivat vuonna 2016 tavoitteenaan toimialajohtajuus ja globaalisti ainutlaatuisten sijoitusstrategioiden ja resurssien avulla. GSR Capitalilla on toimistot Pekingissä, Hongkongissa ja Yhdysvalloissa.

O, Overstock.com, O.com, Club O, Main Street Revolution ja Worldstock ovat Overstock.com, Inc: n rekisteröityjä tavaramerkkejä. O.biz ja Space Shift ovat myös Overstock.com, Inc: n tavaramerkkejä. Muut palvelumerkit, tavaramerkit ja kauppanimet, joihin tässä voidaan viitata, ovat omistajiensa omaisuutta.

Tämä lehdistötiedote sisältää tiettyjä tulevaisuuteen suuntautuvia lausuntoja vuoden 1933 arvopaperilain 27A §: ssä ja vuoden 1934 arvopaperipörssilain 21E §: ssä tarkoitetuissa lausunnoissa. Tällaiset tulevaisuuteen suuntautuvat lausunnot sisältävät kaikki lausumat paitsi historiallisten tosiseikkojen lausumat. Lisätietoja tekijöistä, jotka voivat vaikuttaa olennaisesti tuloksiin ja tässä esitettyjen tulevaisuuteen suuntautuvien lausuntojen oikeellisuuteen, löytyy yhtiön 31.3.2018 päättyneen vuosineljänneksen lomakkeesta 10-Q, joka toimitettiin SEC: lle 8. toukokuuta 2018. ja mahdolliset myöhemmät hakemukset SEC: lle.

Mediakontakti:

[email protected]

Sijoittajan yhteystiedot:

[email protected]

LÄHDE: Overstock.com, Inc..

GSR Capital sijoittaa tZERO: iin 1,5 miljardin dollarin arvolla

Lähde: Overstock.com, Inc..

Viitatut osakkeet: OSTBPOSTK

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner