Vertalo og tZERO Se tilstrømning af talent, da der foretages flere ansættelser

Aktiv rekruttering / ansættelser

Et firma og deres tilbud er kun så gode som holdet bag dem. I løbet af de sidste par dage har vi set flere virksomheder inden for sektoren for digitale værdipapirer annoncere erhvervelse / ansættelse af nyt talent.

Erfaringerne med disse opkøb taler meget om kvaliteten af ​​projekter, de overgår til. Vertalo og tZERO gør sig høre, idet fremskridtene gøres både fra et udviklings- og personalesynspunkt.

Talentet

Navnene på de personer, der er involveret i disse bevægelser, er bemærkelsesværdige, ikke kun på grund af de virksomheder, de vil arbejde med, men hvor de kommer fra. Her er et kort kig på de personer, der er på farten, og hvor de kommer fra.

Vertalo

Denne USA-baserede ‘digital asset management platform’ har indbygget to personer. Den ene som rådgiver og den anden som personale.

 • Da den digitale sikkerhedssektor er så ung som den er, er der kun få individer, der kan prale af den oplevelse, som Thomas McInerney gør. Han skifter til Vertalo efter at have gennemført sin rolle som medstifter og CPO hos OpenFinanceNetwork.
 • Tim Reynders
  • Som grundlægger og tidligere COO for brancheførende Securitize er Tim Reynders perfekt egnet til at påtage sig rollen som rådgiver for Vertalo.
  • nul

   Så travlt som Vertalo har været, tZERO kan have været endnu travlere med at samle talent i løbet af de sidste par uger. Dette USA-baserede FinTech-firma har lokket en trio af enkeltpersoner til virksomheden med nye stillinger oprettet for hver.

   • Brooke Navarro slutter sig til tZERO-teamet efter 10 år som administrerende direktør i Barclays Investment Bank. Denne tidligere rolle gør hende perfekt egnet til sin nye, da tZERO ser ud til yderligere at etablere vækst i sektoren.
  • Alexandra Sotiropoulos, Kommunikationschef
   • Som tidligere medarbejder hos Intermarket var Alexandra Sotiropoulos i stand til at få erfaring med at arbejde med et PR- og marketingfirma, der servicerer forskellige brancher.
   • Michael Mougias, Leder af Investor Relations
    • IMAX, det canadiske filmteknologiselskab, så deres VP for Investor Relations, Michael Mougias, gå over til tZERO. Denne overgang vil se ham påtage sig den samme titel og en lignende rolle inden for tZERO-holdet.
    • Kommentar

     Efter at have annonceret erhvervelse / ansættelse af nyt talent, tog repræsentanter fra hver, tZERO og Vertalo, sig tid til at kommentere. Det følgende er, hvad hver havde at sige om disse træk.

     Saum Noursalehi, administrerende direktør for tZERO, sagde,

     ”Disse udnævnelser er afgørende for vores langsigtede strategi. På udstedelsesfronten vil Brooke drive strategisk udvikling af vores sikkerhedstokenøkosystem ved at fokusere på udbudssiden af ​​ligningen – arbejde med udstedere for at bringe flere kvalitetsaktiver til PRO Securities ATS. Mike og Alex vil stå i spidsen for vores indsats for fortsat at udvikle strategisk markedspositionering for tZERO og engagere sig med nuværende og potentielle investorer, analytikere, medier og andre tZERO-interessenter. Disse nydannede roller hos tZERO afrunder ledelsesteamet og er nøglen til at sikre vores fortsatte succes. Jeg er stolt af de milepæle, vi har opnået allerede i år og ser frem til, hvad der vil blive opnået ved at erhverve så stærkt talent. ”

     Thomas McInerney, produktchef for Vertalo, sagde,


     ”Forbedring af onboarding er et emne, der genlyder stærkt for mig. Jeg er begejstret for at hjælpe Vertalo med at gøre digital aktivudstedelse, investering og handel omkostningseffektiv og praktisk for udstedere og investorer. Vertalas mission – at forenkle investeringen i og forvaltningen af ​​digitale aktiver – stemmer overens med min erfaring med at opbygge og lancere OpenFinance. Teamet på Vertalo er forpligtet til at dyrke og forbinde det digitale aktivs økosystem gennem partnerskaber og teknologi, der vil transformere finansiering. ”

     I andre nyheder

     Både Vertalo og tZERO er faste blandt vores nyhedsfeed inden disse ansættelser. Hver virksomhed har hidtil spillet en vigtig rolle i udviklingen af ​​sektoren for digitale værdipapirer. For at industrien kan fortsætte med at modnes, skal flere virksomheder være lige så aktive i udviklingen af ​​de tjenester, de tilbyder. Her er et par artikler, der beskriver de seneste begivenheder, der vedrører hvert af disse virksomheder.

     Vertalo til at integrere Digital Asset Management Platform med Hedera Hashgraph

     Patrick M. Byrne udsteder brev til aktionærer i overstock

     Atari Biopic skal gennemgå tokenisering gennem tZERO og Vision Tree

     Vertalo frigiver V-Token-software til brug under Tokenization

     Mike Owergreen Administrator
     Sorry! The Author has not filled his profile.
     follow me
     Like this post? Please share to your friends:
     Adblock
     detector
     map