Vertalo modtager SEC-brev om effektivitet

Denne måned blev tokeniseringssektoren bare lidt mere konkurrencedygtig, da Vertalo meddelte, at firmaet modtog sit effektivitetsbrev med hensyn til dets TA-licens (transfer agent) fra SEC. Den vigtige bedrift placerer Vertalo i en eksklusiv klasse af registrerede platforme, der i øjeblikket er i drift. Nu er platformen klar til at udvide sin funktionalitet og udvide rækkevidden til tokeniseringssektoren.

Vertalo

Vertalo-tokeniseringen platform fungerer som et altomfattende økosystem for sikkerhedstoken. Platformen forbinder udstedere og investorer direkte til sekundære handelsmarkeder. Denne strategi giver tiltrængt likviditet til markedet. Entydigt er Vertalo den eneste digitale aktivplatform, der direkte tilbyder sine tjenester til analoge klienter. Derfor kunne platformen skubbe sikkerhedsoptagelsen yderligere.

Vertalos strømlinede design er beregnet til at forbedre UX. Virksomhedens fordelagtige strategi tackler mange af de mest almindelige barrierer for adoption. For eksempel har brugere ikke brug for nogen tidligere kryptooplevelse for at udnytte platformen. Gennem avanceret automatisering kan brugerne springe over tegnebøger. Faktisk behøver du slet ikke nogen forståelse af kryptokurver for at bruge denne platform med succes.

Tokenize det hele

Vertalo giver alle mulighed for at drage fordel af fordelene, som blockchain-teknologien giver. Virksomheder kan tokenisere deres eksisterende aktier i realtid og uden teknisk know-how. Interessant nok bruger platformen to af de mest populære blockchains i verden til at udføre disse opgaver.

Vertalo CEO Dave Hendricks

Vertalo CEO Dave Hendricks

Ethereum eller Tezos

Et andet unikt træk ved Vertalo-økosystemet er det faktum, at udstedere kan vælge, hvilken blockchain de skal tokenisere på. Platformen bruger både Ethereum og Tezos til disse opgaver. Faktisk kan du endda nemt konvertere din STO mellem kæder.

Vertalo – Oplev sager

Når det kommer til spørgsmål om overholdelse, ville du være hårdt presset med at finde en medstifter med mere erfaring end tidligere SEC-advokat, Gautam Gujral. Tidligere var Gujral forfatter til SECs endelige papir, der blev udgivet tidligere i år. Derfor er Vertalo fuldt ud kompatibel, inklusive den seneste fælles erklæring frigivet af SEC og FINRA den 8. juli 2019

Høje standarder – Vertalo

Tale om vigtigheden af, at hans firma modtager sin TA-licens, sagde medstifter Dave Hendricks “Transfer Agent spiller en kritisk rolle i livscyklusstyring af værdipapirer. Mens tilsynsmyndigheder fortsætter med at komme overens med stigningen i digitale aktiver, har de ikke sænket deres standarder og forventer, at digitale aktivplatforme og deres partnere skal hugge tæt på veletablerede normer. ”


Fuld overensstemmelse – Vertalo

Hendricks forklarede “Vertalo gør det muligt for sine kunder og partnere at opretholde fuld overholdelse af eksisterende sikkerhedsregler, selv når de bruger nyere instrumenter såsom sikkerhedstokener. Når vi er ombord på flere analoge og ældre aktiver på Vertalo-platformen, vil vores overførselsagentfunktioner være i stand til at imødekomme eventuelle krav til overholdelse og sikkerhedshåndtering, de måtte have.

Vertalos datastyringsplatform – TREATS

Et andet bemærkelsesværdigt projekt i virksomhedens pipeline har at gøre med tokenisering af private REITs (ejendomsselskaber). Tokeniserede REITS giver mere likviditet til markedet. Derudover kan disse finansielle instrumenter nu bruges som sikkerhed. Til sammenligning er de traditionelle forretningssystemer, der anvendes på REIT-markederne, papirbaserede tilbud.

For at gøre denne monumentale opgave til virkelighed, indgik Vertalo et samarbejde med Prime Trust om at bygge TREATs-platformen. Målet med det strategiske partnerskab er at kombinere Vertalos kompatible digitale formueforvaltningsplatform med Prime Trust’s markedsledende depottjenester.

På denne måde kan TREATs spille en vigtig rolle på markedet fremad. I øjeblikket har virksomheden milliarder dollars i fast ejendom under forvaltning. Det er vigtigt, at virksomheden meddelte, at den allerede arbejder med snesevis af REIT’er i øjeblikket.

En bedre oplevelse af tokenisering

Udviklerne bag Vertalo-platformen har erfaring og netværk til at få deres strategi til at fungere. Du kan forvente at se store træk komme fra denne lejr i løbet af de kommende måneder, når virksomhedens strategier udfolder sig. For øjeblikket har tokenisationssektoren netop fået en ny spiller, der er værd at se.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map