Tokenise International Ltd lancerer Tokenise Stock Exchange

Tokenise International Ltd.

Mens nogle virksomheder indholdsbetjener et snævert sortiment af sektoren for digitale værdipapirer, er der nogle få aktører, der ser på noget større. Tokenise er et af disse virksomheder med et erklæret mål om at tilbyde en omfattende pakke af tjenester på global skala.

Baseret ud af Gibraltar og licenseret inden for Barbados opretholder Tokenise International allerede en global tilstedeværelse. Gruppen består af flere grene,

 • Licenserede mæglertjenester
 • Tokenise.co.uk
  • Crowdfunding af egenkapital
  • Tokenisestock.exchange
   • Global sikkerhedstokenudveksling
   • Hvad er problemet?

    Formentlig det største manglende led i verden af ​​digitale værdipapirer er en udviklet gruppe af børser. Hidtil er sektoren udbredt med konkurrenter, der fungerer som udstedelsesplatforme og depotmænd, men der er stadig en bemærkelsesværdig mangel på muligheder for faktisk køb / salg af digitale værdipapirer.

    Desuden er flere børser begrænset til at tilbyde deres tjenester inden for deres eget lands grænser. Meget få, hvis nogen, virkelig globale løsninger findes.

    Hvordan løser de det? – Tokenise-børsen

    Ved at få licens som mægler er Tokenise.io klar til at blive sat i arbejde. Da dette er tilfældet, er Tokenise Stock Exchange blevet det umiddelbare fokus for holdingselskabet, Tokenise International.

    Tokenise-børsen, tidligere kendt som DAXNET, har lige set sin internet side gå live. Her kan investorer begynde at gå ombord og få adgang til en række muligheder.

    Tokenise Stock Exchange viser følgende som et par af de tjenester, de tilbyder på dette tidspunkt.

    • Udstedelsesfunktioner, der letter hosting af både IPO’er og STO’er
    • Sekundær markedsstøtte, der giver et ‘hjem’ for etablerede tokens, hvilket skaber likviditet og tilgængelighed som et resultat

    Ud over at understøtte udstedelse og handel med sikkerhedstokens har Tokenise gennemført en stor fleksibilitet i de typer understøttede sikkerhedstokens. Disse poletter kan være struktureret som / repræsenterer alt fra egenkapital, gæld, udbytte, brøkandel, fonde og mere.

    Martin Graham, gruppeformand, berørte hvorfor sikkerhedstokens holder et sådant løfte, idet han siger,

    ”Tokenisering af værdipapirer og andre aktiver fra den virkelige verden vil ændre tilgængeligheden og effektiviteten på kapitalmarkederne. Fjernelse af ineffektivitet, friktion og barrierer for deltagelse vil demokratisere processen med at matche udbydere og forbrugere af risikovillig kapital. Dette vil igen øge strømmen af ​​midler og investeringsmuligheder for markedsdeltagere. ”

    Da dette er en børs, der understøtter sikkerhedstokens, er deltagelse naturligvis begrænset til investorer, der passerer de nødvendige KYC- og AML-parametre..

    Tokenise UK

    Mens virksomhedens fokus kan være på Tokenise Stock Exchange, fortsætter udviklingen stadig med Tokenise UK. Med økonomiens tilstand i 2020 har mange bemærket, at finansieringen gennem traditionelle VC-kanaler er stærkt faldet. Som et resultat har vi set en øget interesse for crowdfunding af aktier.

    Mens tiden vil vise, om crowdfunding af kapital kan opretholde og konvertere denne interesse til faktisk deltagelse, har Tokenise til hensigt at være klar. Et eksempel på begivenheder, der kan forventes på platformen, er det nuværende tilbud fra KABN – an aktietoken tilbud ønsker at rejse $ 8 millioner USD.

    Holdet

    Bag de forskellige produkter, der tilbydes, af Tokenise International, er et dygtigt team. Kernen i denne gruppe består af følgende fem individer, der hver har imponerende CV’er.

    Michael Kessler            – DIREKTØR & Grundlægger

    Martin Graham            – Gruppeformand

    Simone Murray – Chief Financial Officer

    Simon Kiero-Watson   – Direktør for markeder

    Hirander Misra            – Gruppedirektør

    Hvad er det næste??

    Da opstart af kunder begyndte, nåede vi ud til Tokenise Stock Exchange for at spørge dem, ‘Hvad er det næste? Hvad er den næste markør på Tokenise-køreplanen, som både virksomheder og investorer kan se frem til? ‘

    Michael Kessler, administrerende direktør & Grundlægger af Tokenise Stock Exchange tog sig tid til at uddybe, hvad de tilbyder, og hvad vi kan se frem til. Sagde han,

    “Tokenisering af værdipapirer og andre virkelige aktiver vil ændre kapitalmarkedernes tilgængelighed og effektivitet. Ved at bringe nye aktivklasser på tværs af flere jurisdiktioner til et globalt samfund af investorer vil det gøre det lettere for virksomheder at rejse kapital og gøre det muligt at generere større likviditet, hvor det tidligere var illikvidt.

    Med hensyn til de næste trin

    1. Aktivering af fuld KYC & AML samt kategorisering af investorer
    2. Vi taler med en række udstedere, der ønsker at liste på platformen og gennemgå en af ​​vores virksomhedsrådgivere
    3. Vi forventer at have de første fortegnelser, der kommer igennem i de kommende uger / måneder (delvist afhængige af Covid), der giver folk mulighed for at liste flere aktivklasser, der passer til deres behov, disse inkluderer:
    • Nye aktivklasser
    • Fraktioneret ejerskab af fysiske aktiver
    • Private equity Royalties

    Samt traditionelle aktiver:

    • Aktier
    • Obligationer
    • Midler
    • Råvarer

    Vi taler med over 20 nye virksomheder fra securitiserende influencere og husstandsnavne, medicinske CBD-faciliteter, ejendomsejendomme, drikkevareproducenter, skønhedsprodukter, fintech-virksomheder osv. Ideelt set har vi 3-4 nye udgivelser klar til at gennemgå noteringsproces og deltag i vores udveksling. Vi vil meget gerne have nye udstedere til at kontakte os og investorer til at registrere sig. ”

    Konkurrencen

    Mens markedet ikke er nær mættet, med hensyn til udveksling af sikkerhedstokener, er der nogle få i øjeblikket aktive eller under udvikling. Hvert af de følgende rummer potentialet til at være en konkurrent med det, Tokenise har at tilbyde.

    • MERJ
    • OpenFinance
    • Archax

    Hver af disse børser varierer lidt, idet MERJ betjener en global kundebase, mens OFN er begrænset til USA, og Archax har endnu ikke lanceret.

    Mike Owergreen Administrator
    Sorry! The Author has not filled his profile.
    follow me
    Follow Us
    Facebooktwitter
    Promo
    banner
    Promo
    banner