Stellar Investerer i DSTOQ i bud om at bringe sikkerhedstokens til nye markeder

Investeret

Det blev for nylig meddelt, at DSTOQ har modtaget en solid investering fra Stellar Development Foundation (SDF).

Dette markerer den indledende investering gennem SDF’s ‘enterprise fund’ – en fond, der er bygget til at identificere og fremme vækst i Stellar-baserede brugssager. Fonden bestod oprindeligt af 10 milliarder XLM (Stellars native token) inden deres partnerskab med DSTOQ.

Brugssagen præsenteret af DSTOQ, der fangede SDF’s opmærksomhed, er deres blockchain-baserede platform, der er bygget til at give ’tilgængelig og overkommelig investering’. Dette gøres via en platform, der giver adgang til ikke kun traditionelle lagre, men til sikkerhedspotentialer med høj potentiale.

$ 715.000

Denne særlige investering består af $ 715.000 i XLM. Det er vigtigt at bemærke, at midler, der uddeles gennem virksomhedsfonden, ikke repræsenterer tilskud, men snarere sande investeringer. Som sådan bemærker SDF, at “Direkte investeringer og erhvervelser vil give SDF særlig indflydelse på finansieringsmodtagerne.”

Finansiel integration

Noget, der adskiller denne udvikling, er den underliggende etos, der demonstreres af DSTOQ. Mens mange virksomheder, der er involveret i blockchain-baserede bestræbelser, forbruges af ideen om at lette institutionel adoption, har DSTOQ sat deres syn på økonomisk paritet.

Som et resultat har DSTOQ et stærkt fokus på nye markeder. I deres meddelelse noterer SDF og DSTOQ de specifikke markeder, hvor de håber at påvirke positive ændringer. Disse inkluderede,

  • Vietnam
  • Sydafrika (med fremtidig afrikansk vækst)
  • Sydamerika
  • Asien

Kommentar

Efter at have meddelt Stellar Development Fonds investering i DSTOQ tog repræsentanter fra hver side sig tid til at kommentere. Det følgende er, hvad de havde at sige om sagen.

Denelle Dixon, CEO for Stellar Development Foundation, erklærede,

”Hos SDF forsøger vi at frigøre verdens økonomiske potentiale ved at gøre penge mere flydende, markeder mere åbne og folk mere bemyndigede. DSTOQs skarpe fokus på grænseoverskridende investering og deres unikke tilgang til at hjælpe mennesker i nye markeder med at få adgang til investeringsmuligheder i udlandet taler direkte til vores mission hos SDF. Sammen håber vi at forbedre millioner af menneskers liv og samtidig skabe spændende nye forretningsmuligheder. ”

Craig Mc Gregor, CEO for DSTOQ, udtalt,


”Vi er taknemmelige for SDFs tillidserklæring og fortsatte støtte til vores fælles vision om at opbygge og forbedre det globale finansielle system. Sammen har DSTOQ og SDF til formål at forbedre den finansielle inklusion på markeder, der desperat har brug for bedre adgang til globale produkter. Alt for længe er disse markeder blevet ignoreret – vi ser frem til at ændre det med denne spændende teknologi. ”

Lignende begivenheder

I disse dage ser det ud til, at virksomheder med lovende tech-laden platforme, der åbner nye muligheder for potentielle investorer, er raseri. Vi har diskuteret Stellars investering i DSTOQ her i dag og diskuterede først for nylig lignende begivenheder, da SIX investerede / samarbejdede med Omniex.

Mens hver af udviklingen drejer sig om vedtagelse af digitale aktiver, varierer de i deres tilgang, som tidligere diskuteret. Mens Stellar og DSTOQ retter deres arbejde mod at udvikle markeder, har SIX og Omniex målrettet institutionel adoption.

For at lære mere om disse to virksomheder og deres forskellige tilgang, skal du læse den følgende artikel.

‘SIX’ erhverver andel i kryptobaseret investeringsplatform

Fantastisk

Stellar er bygget som en open source-blockchain og har formået at blive et af de mest populære netværk siden lanceringen i 2015. Netværket har været optaget gennem mange veje, hvilket resulterede i udviklingen af ​​et stærkt støttende samfund. Dette har givet mulighed for at gå i gang med nye bestræbelser, såsom Stellar Enterprise Fund, som blev brugt i de nyheder, der diskuteres her i dag.

Jed McCaleb, medstifter af Stellar, benyttede lejligheden til at kommentere brugen af ​​deres teknologi til støtte for økonomisk integration. Sagde han,

”DSTOQ gør markeder tilgængelige for nye geografier og forbinder verdens globale infrastruktur på en spændende og innovativ måde. Vi er meget glade for at se virksomheder som DSTOQ tage brugen af ​​vores teknologi til det næste niveau. ”

DSTOQ

Grundlagt i 2016 opretholder DSTOQ aktiviteter i Berlin og Liechtenstein. Virksomheden fungerer primært som en reguleret børs, der giver kunderne mulighed for at investere i en række forskellige finansielle instrumenter – såsom aktier, obligationer, ETF’er og mere.

CEO, Craig Mc Gregor, fører i øjeblikket tilsyn med virksomhedens drift.

I andre nyheder

Dagens nyheder er ikke første gang, vi har set vedtagelsen af ​​Stellar i forhold til digitale værdipapirer. De følgende artikler kaster lys over nogle få af disse tidligere begivenheder, da populære platforme, Smartlands og Wevest, sluttede sig til Stellar-festen i 2019.

Smartlands frigiver stjernedrevet tegnebog, der understøtter sikkerhedstokens

Stellar valgt af Wevest til platform for sikkerhedstoken

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map