Stablecoins – Er de gimmicky eller trendy?

Stablecoins

Disse blockchain-baserede aktiver kendt som stablecoins er digitale tokens, der er knyttet til et andet aktiv. Denne tilknytning forbinder normalt de digitale aktiver med FIAT-valutaer på 1: 1-basis og forsøger at efterligne deres stabilitet.

Hele formålet med disse aktiver er at give investorer en blockchain-baseret betalingsform, mens de oplever en udsættelse fra den volatilitet, der ofte er forbundet med kryptovalutaer..

Disse kvaliteter har gjort stablecoins perfekte til brug i STO’er / DSO’er, som er set forskellige gange indtil videre.

Gimmicky?

Mens de fleste stablecoins, der er ramt markedet, er knyttet til FIAT-valutaer, er der forskellige muligheder, der har forsøgt at udnytte stabiliteten på ikke-konventionelle markeder. Desværre for de, der går denne vej, er de fleste blevet betragtet som gimmicks eller direkte svindel. Følgende er to eksempler på stablecoins baseret på ikke-konventionelle reserver. Den ene med potentiale, den anden er fidus – vær flittig, når du bruger sådanne aktiver.

Cannabis

Uden for Crypto er Cannabis-markedet en af ​​de hotteste industrier. Da legalisering finder sted overalt i Canada samt forskellige stater, har accept af industrien aldrig været højere. At styrke sagen for Cannabis er dens evne til at påvirke ændringer i både rekreativ og medicinsk kapacitet.

At erkende dette, milliardær Alkiviades David har for nylig annonceret en stablecoin at blive bakket op af hampeblomst. Denne stablecoin er et BTC-baseret token, der er kendt som SWX Coin. En styrkelse af sagen for vedtagelse er hensigten med Swissx Global Hemp Exhange at skabe sekundære markeder til handel med denne mønt.

Skibbrudt guld

Dette særlige tilbud fandt sted som en ICO i 2018 og blev bredt betragtet som et direkte svindel. Koreansk firma, ‘Shinil Group’, solgte poletter til investorer, der skulle fungere som en stablecoin, bakket op af guld fundet i et skibsvrag.

Operationer blev til sidst plyndret af lokale myndigheder, og det kom frem, at Shinil Group ikke havde nogen idé om, om disse guldreserver overhovedet eksisterede.

Smarte?

En stigende tendens set i 2019 er fremkomsten af ​​kryptobaserede opsparingskonti. Blandt de forskellige tilbud på markedet er BlockFi den førende pakke. At lette tjenester, der tilbydes af BlockFi, er ingen ringere end Gemini. Winklevoss-køreudstyret giver frihedsberøvende tjenester til aktiver, der investeres gennem BlockFi – hvilket bringer indflydelse og hæderlighed gennem tilknytning til en licenseret og respekteret tredjepart.


Ved at erkende vigtigheden af ​​stablecoins sammen med aktiver som Bitcoin, Ethereum og andre understøtter BlockFi naturligvis Gemini stablecoin, GUSD.

I en nylig opdatering af deres servicevilkår meddelte BlockFi, at investorer, der stoler på dem med deres GUSD, vil modtage 8,25% afkast på månedlig basis. Dette overgår mange velforvaltede fonde, hvilket gør denne mulighed til en meget attraktiv mulighed for investorer.

Tilbud som dette viser en reel fordel for investorer, som faktisk er blevet realiseret. Især BlockFi har udbetalt titusindvis af millioner i renter i løbet af de sidste par måneder og flyttet dem ud over løftefasen og i trend.

Markedsdominans

På trods af elendigheden, der har plaget Tether i løbet af det foregående år, er stablecoin-markedet stadig domineret af det kontroversielle tilbud.

Mens den nuværende markedsdominans fra Tether stadig er stærk, har alternativer klart taget en del af deres forretning. Inden for det sidste år har vi set Tether’s andel af stablecoin-markedet falde fra >95% til omtrent <75% – et markant fald, der viser efterspørgsel efter alternativer.

Tether vs The Pack

Vi har for nylig taget et dybere kig på opfattelsen og de operationelle problemer, som Tether oplever, og de forskellige muligheder på markedet for at erstatte den. Sørg for at tjekke den følgende artikel for at lære mere om disse alternativer, og hvordan de varierer fra branchens førende Tether.

Stablecoins inden for digitale værdipapirer

Mens en af ​​de stablecoins, der er diskuteret i den førnævnte artikel, måske en dag viser sig at vinde som branche, er virkeligheden, at de endnu ikke frigivne Facebook-tokens, Libra, har den bedste mulighed for at gøre det. Dette skyldes den store eksponering og indflydelse, som Facebook besidder over forskellige markeder.

Den gennemsnitlige person premierer bekvemmelighed frem for alt andet. Mens der er mange, der udtrykker deres utilfredshed og ængstelse over for Facebook-produktet, vil der til dato, når tokens til sidst frigives, være en allerede eksisterende pool af klienter, der får adgang, der simpelthen ikke er ligeglad med tidligere privatlivs- og sikkerhedsunderskud.

Uanset hvilken stablecoin der til sidst vinder ud, er der forskellige levedygtige muligheder derude fra velrenommerede virksomheder. Lige nu er branchedeltagere forkælet med antallet af konkurrenter, da mange forsøger at skære deres plads ud i krypto – nogle gimmicky, nogle i trend.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map