Polymath skrot to projekter, honering i vision for digitale værdipapirer

Polymath kommer i fokus

Under overvågning af CEO, Kevin North, har Polymath set 4 produktinitiativer skrottet inden for det sidste år. De seneste to var for nylig annonceret, da virksomheden forsøger at fokusere deres indsats på udviklingen af ​​deres ‘Service Provider Marketplace’ og deres ‘PolyMesh’ netværk.

Der er generelt kun få veje, som virksomheder har fulgt inden for sektoren for digitale værdipapirer.

  1. Byg og tilbyder en omfattende pakke med tjenester skræddersyet til investorer og SMV’er
  2. Udvikl en specialiseret service, og gå sammen med ligesindede virksomheder, der tilbyder gratis tjenester
  3. Opret en markedsplads, der fungerer som et hjem for de virksomheder, der bruger den anden mulighed

Gennem deres tjenesteudbydermarked har Polymath fået trækkraft inden for branchen som den tredje mulighed. De tilbyder en white-label tokenization-tjeneste, som giver den nødvendige platform for en STO, der skal udfyldes af en SMV, samtidig med at de giver adgang til forskellige virksomheder og deres nichetjenester..

Afskedigelser

Denne særlige afskaffelse af initiativer resulterede i, at Polymath afskedigede 10 ansatte. Selvom dette måske lyder som et negativt, er det klart, at Polymath har en klar vision og arbejder på at bringe det i fokus. Da den digitale værdipapirsektor er begyndende, kan ineffektiv udgift og misplaceret indsats skabe kaos på virksomhedsudvikling.

Gennem vanskelige beslutninger, som denne, vil Polymath forhåbentlig finde sig på en mere direkte vej til en produktiv fremtid – gavn, ikke kun dem selv, men alle branchedeltagere.

PolyMesh

De førnævnte handlinger blev i vid udstrækning taget på grund af løftet i PolyMesh-netværket underudvikling. Dette er et blockchain-baseret netværk, som virksomheden har til hensigt at fungere som den første, der skræddersys til digitale værdipapirer.

Selv om det tjener branchen godt, er Ethereum ikke bygget til et specifikt formål. Da den digitale sikkerhedssektor kræver en unik strukturering af tokens for at sikre overholdelse af lovgivningen, mener de, at et specialbygget netværk er svaret på større adoption af branchen.

Efter meddelelsen af ​​PolyMesh blev der i maj fremført tre hovedpunkter, der forklarede, hvorfor flytningen var vigtig.

  1. Et ‘robust og gennemsigtigt sæt økonomiske primitiver’
  2. Et system, der tillader ikke kun vækst, men adskillelse mellem identitet, aktiv ejerskab og overholdelse.
  3. Incitament til deltagelse

Polymath annoncerer ‘PolyMesh’ – en formålsbygget blockchain til digitale værdipapirer

Kommentar

Ved at offentliggøre deres meddelelse tog flere repræsentanter fra Polymath sig tid til at kommentere. Det følgende er, hvad hver havde at sige om sagen.


Thomas Borrel, CPO i Polymath, sagde,

”Vi er glade for at fortsætte vores indsats med at samarbejde med topkvalitetsfirmaer, der giver reel værdi til verden af ​​sikkerhedstokens … Polymath Token Studio har gjort det muligt for flere virksomheder at drage fordel af automatisering og effektivitet af sikkerhedstokens, og vi ser frem til det nye erfaring og muligheder, som Polymesh, den blockchain, der er specialbygget til sikkerhedstokener, vil bringe på markedet. ”

Kevin North, administrerende direktør for Polymath, sagde,

”Vi vil ikke afdække … Vi afbrød to store initiativer, da jeg kom til virksomheden sidste efterår, og vi dropper nu yderligere 2 produkter, der var i planlægningsfasen hos Polymath. Virksomheden er sund, og vi vil forblive fokuserede – Polymaths vision er at blive teknologileder, der hjælper med at bringe værdipapirer til blockchain. Vi gør dette ved at tilbyde en hvidmærket tokeniseringsplatform og en sikkerhedsmæssig blokchain, hvor alle sikkerhedstokener kan opholde sig. ”

Polymath

Polymath er et Toronto-baseret firma, der blev grundlagt i 2017. Denne unge virksomhed har formået at etablere sig som en førende inden for udviklingen af ​​digitale værdipapirer. De var i stand til at gøre det gennem deres forskellige tokenstandarder og tokeniseringsplatform – hvilket førte til at over 120 sikkerhedstokener blev distribueret til dato.

Virksomhedens drift overvåges i øjeblikket af administrerende direktør Kevin North.

I andre nyheder

Siden annonceringen af ​​deres ‘Polymesh’ netværk har Polymath fortsat med at skabe bølger. I processen har de fundet sig selv i vores overskrifter med regelmæssighed. Her er et par artikler, der beskriver nylige begivenheder, der involverer Polymath og ligesindede virksomheder.

Polymath-klienter til fordel af CrowdEngine-tjenester

Sum&Stof introduceret til Polymath ‘Service Provider Marketplace’

Blockpass for at tilbyde Onboarding-tjenester til Polymath-klienter

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map