Hirander Misra, formand for GMEX Group & formand for SECDEX – Interview Series

Hirander Misra er formand og administrerende direktør for GMEX Group (GMEX), der tilbyder innovative løsninger til oprettelsen & drift af elektroniske børser og post-handel infrastruktur i værdipapirer, FX, derivater, råvarer, krypto & digitale aktiver.

Han er også formand for SECDEX, Seychellernes baserede værdipapirer, råvarer og derivatudveksling, som er et komplet økosystem for digitale og traditionelle aktiver aktiveret af blockchain-teknologi.

Kan du starte med at dele, hvad GMEX Group er?

GMEX Group (“GMEX”) er en global udbyder af innovative multi-asset exchange trading- og post-handel-forretningsløsninger og teknologiske økosystemer. Som leverandør af markedsinfrastrukturer fokuserer vi på teknologi og samtrafik. Vores løsninger imødekommer end-to-end regulerings- og kontraktmiljøbehov for udstedelse, handel, clearing og afvikling af værdipapirer på tværs af børser på tværs af alle aktivklasser, herunder traditionelle, alternative og digitale aktiver, digitale valutaer samt hybrid digital securitisering af traditionelle aktiver inklusive derivater.

GMEX’s fokus er på digital transformation af de globale finansielle markeder, så deltagerne kan lancere nye løsninger, udvide de nuværende operationer og skalere for at imødekomme markedets krav. Vi udfører dette ved hjælp af to dokumenterede engagementsmekanismer, der gør det muligt for vores kunder at bruge teknologi til at nå deres kommercielle mål:

 • Markedsfremmende program (MAP), der leverer aktivering af multiaktiver og efterhandel med en optimal kombination af traditionel og digital markedsinfrastrukturteknologi og -tjenester
 • Partnerskabsdrevet tilgang, vi sælger ikke kun teknologi, men vi bruger en kombination af FinTech, forretnings- og investeringsløsninger, der giver partnerskaber og ventures.

Hvad der startede din interesse i starten af ​​lanceringen af ​​GMEX?

Da vi startede i 2012, var de eksisterende leverandører af markedsinfrastrukturer meget af kundeleverandørens tankegang og leverede ældre teknologi til oppustede priser uden at tage hensyn til de reelle forretnings- og driftsbehov, herunder eventuelle kommercielle begrænsninger. Dette var vores mulighed for at differentiere os selv!

Vi leverer forretningsekspertise, den nyeste teknologi og tilslutningsmuligheder & operationel ekspertise leveret gennem en tilpasset partnerskabsbaseret tilgang til børser, handelssteder, clearinghuse, depoter, registre og lagermodtagelsesplatforme. I mange tilfælde giver dette os også mulighed for at tilpasse interesser ved at tage kapital i de projekter, vi arbejder med, når og hvor sådanne muligheder giver mening.

I 2016 var vi i stand til at udnytte de muligheder, som blockchain præsenterede, oprindeligt på råvarens herkomst og derefter inden for kapitalmarkederne. Vi blev overraskede over, hvordan de fleste projekter netop udnyttede teknologien på samme måde som traditionel teknologi blev brugt og tænkt, hvad er pointen? Det fik os til at se på måder, hvorpå teknologien kunne udnyttes til at revolutionere og demokratisere den måde, hvorpå kapitalmarkeder og markedspladser for andre aktivklasser drives..

Kan du fortælle os om det? GMEX Investeringer, og hvilken type investeringer der foretages?

Investeringsfokus for GMEX er en tidlig fase af egenkapital og token strategisk investering i markedsinfrastruktur og relaterede FinTech-virksomheder, som er synergistiske med, hvad GMEX gør med hensyn til service og produktfunktioner. Derudover vover vi også at bygge vores egne initiativer.

I betragtning af de interessante præ-serie A FinTech-muligheder, vi støder på, har vi også lanceret Digital Investment Fund PCC (“DIF”) på Seychellerne, som er verdens første fuldt regulerede tokeniserede hybridfond. Vi har en interesse i virksomheder, der har ægte intellektuel ejendom i blockchain og kunstig intelligens (“AI”) inden for finansielle tjenester kombineret med tidlig klienttrækkraft.


Kan du uddybe den digitale børshandel og efterhandelsteknologi, der tilbydes af GMEX Technologies?

GMEX tilbyder det første ægte hybridbørs og økosystem efter handel, Fusion, at bygge bro over kløften mellem traditionelle og digitale aktiver understøttet af lovgivningsmæssige rammer. Dette er ret analogt med sammenkoblede telekommunikationsnetværk. Vi sikrer, at vores løsninger er tilpasset vores kunders og partners forretningsmål. GMEX Fusion er en hybrid centraliseret & blockchain distribueret hovedbogsteknologi suite og middleware, som er implementeret og betroet af flere internationale regulerede finansielle institutioner over hele kloden. Suiten inkluderer:

 • ForumPortal, en platform til tokenisering, registrering og udstedelse
 • Forum Trader, et sekundært handelsfront- og ordrestyringssystem;
 • ForumMatch, en højtydende udvekslingshandelsplatform med integreret matchende motor;
 • ForumDetect, et markedsovervågningssystem;
 • ForumIndex, et indeksberegnings- og formidlingssystem;
 • ForumCustody, en digital depotplatform til clearing og afvikling;
 • ForumWallet, en tegnebogsadministrationsplatform, som også kan grænseflade med tredjeparts tegnebøger;
 • ForumCCP, en clearingplatform, der letter kreditkontrol, positionskontrol og marginalisering
 • ForumCSD, en central værdipapircentral og registreringsplatform, der letter afvikling
 • ForumPay, en enkel og sikker platform til at foretage internationale betalinger, pengeoverførsler, udbetalinger og indskud på tværs af flere finansielle instrumenter.

Hvorfor tiltrækkes kryptovalutaudvekslinger ved at bruge GMEX?

Udveksling af kryptovaluta og digitale aktiver tiltrækkes af at bruge GMEX, fordi de værdsætter, at vi har ægte dokumenterede løsninger og en praktisk forståelse af digitale aktiver i modsætning til den hype og vapourware, som nogle udråber på markedet.

De kan godt lide det faktum, at teknologistakken er designet til behov og særpræg på markeder for kryptokurrency og digitale aktiver, som kan omfatte 24 timers handel, 18 decimaler på grund af fraktioneret ejerskab, høje volumenkrav og behovet for at tilbyde tokenisering og digitale depot tjenester ud over blot udvekslingsløsninger.

Det er vigtigt, at da markeder i dette område bliver mere og mere reguleret, er GMEX i stand til at støtte vores kunder med vores lovgivningsmæssige og forretningsmæssige ekspertise på driftsmarkeder over hele kloden, hvilket er højt værdsat.

Hvor skalerbar er GMEX-teknologi?

Cryptocurrency og andre typer digitale aktiverudvekslinger står over for en meget alvorlig udfordring med de stigende mængder ordrer, de har brug for at klare. Investorer og spekulanter forventer, at deres ordrer udføres inden for få millisekunder, især under hektiske markedsforhold, dvs. når volumen er på sit højeste niveau. Enhver langsommelighed i ordreudførelsen vil medføre tab af tillid og ordrestrømme til at skifte til andre spillesteder. Børser skal sikre, at deres teknologi kan holde sig foran den hårde konkurrence. Nylige ustabile kryptokurrencymarkedsforhold var en præstationsvækning til kryptokursudveksling.

Vores teknologiestak er modulbaseret og komponentbaseret og er designet til fleksibelt at understøtte flere aktiver og adskillige private og offentlige blockchains. Det har også evnen til let at forbinde mange noder, uanset om de kører vores teknologi eller er tredjepartsplatforme. Vores udvekslingsløsninger med lav latenstid og høj kapacitet kombineret med høj tilgængelighed sikrer en vellykket drift i kritiske markedsinfrastrukturmiljøer. Overlegen ydelse opnås også ved hjælp af et lavt hardwarefodaftryk. Vi inkluderer også passende open source-komponenter til at fjerne licensafgifter fra tredjepart. Teknologiestakken skaleres ved brug af virtualisering og cloud-tjenester som et alternativ til lokal implementering, hvor der er behov for en nøglefærdig Software-as-a-Service (“SaaS”) -model, der tilbydes som en mulighed.

Du er også formand for SECDEX, Seychellernes baserede værdipapirer, råvarer og derivater. Kan du fortælle os om SECDEX, og hvorfor det betyder noget?

SECDEX-koncernens forretning består af et reguleret:

 • Udveksling;
 • Central modpartsclearing (CCP)
 • Værdipapircentral med register;
 • Digital markedsplads; og
 • Digital vogter.

SECDEX er unik, da det er det første fuldt regulerede, hybride markedsinfrastrukturøkosystem med flere aktiver, der kombinerer fordelene ved en digital børs med en traditionel børs, der leverer problemfri handel, clearing og afvikling. Det er baseret på styrkerne i GMEX Group som stiftende aktionær kombineret med de professionelle tjenester fra Digital Partners Network (DPN) som medstifter af aktionærer. DPN-tjenester inkluderer specialiserede juridiske, finans, compliance, virksomhedsstrukturering, finansiering, strategisk rådgivning, teknologibaseret digital transformation og potentiel investering gennem en digital fond.

Dette ændrer spil, da der indtil nu har været for mange formidlere til disse forskellige tjenester, og de er ikke blevet tilbudt omkostningseffektivt under en enkelt paraply. Dette betyder, at udover noteringen af ​​traditionelle værdipapirer og derivater kan Security Token Offerings (STO’er) også foretages i et reguleret, betroet miljø med udstedelse, fuld professionel servicesupport til tokeniseringsprocessen, der dækker juridiske og værdiansættelser ud over kapitalindsamling, med notering og sekundær handel på SECDEX Exchange.

Det blev også for nylig meddelt, at SECDEX-gruppen har budt en ny tilføjelse til deres rækker velkommen – SECDEX Digital Custodian (SDC). Kan du fortælle os om denne digitale depotløsning?

SECDEX Digital Custodian Limited (SDC) er en reguleret digital depotmand, der tilbyder køleopbevaring og opbevaringstjenester til kryptokurver, sikkerhedstokener og andre digitale aktiver. SDC henvender sig til detailbrugere, høj nettoværdi (HNW) og institutionelle brugere, herunder børser, markedspladser, mæglere, banker, betalingstjenesteudbydere og traditionelle depotmænd.

SDC-tjenester inkluderer:

 • Beskyttelse af digitale aktiver
 • Transaktionsregistrering og rapportering for sine brugere
 • Automatiske overførsler, saldobekræftelser og kontorrelaterede anmodninger
 • Escrow-tjenester
 • En godkendelsesprotokol med flere signaturer for at sikre, at ingen enkelt part er i stand til at igangsætte og gennemføre en transaktion inden for dens forvaring. Desuden holdes hver nøgle under sin teknologiske platform, der drives af lokalet, med adskilte konti.

SDC har på kort tid allerede tiltrukket USD 544.718.948 aktiver, som det har symboliseret med uforanderlighed og gennemsigtighed i Ethereum-blockchain.

Et af dine andre projekter promoverer Blockchain-løsninger for at skabe økonomisk integration i hele Afrika. Kan du dele nogle af dine synspunkter om dette?

Det anslås, at der er 700 millioner ikke-bankerede landmænd i Afrika syd for Sahara, og hvert land har sine egne strukturer og kompleksiteter. Kernen i problemet er den manglende prisgennemsigtighed for landmændene for deres produkter. Bedre priser ville betyde forbedret indkomst, så de bedre havde råd til frø, pesticider, gødning og endda åbne kredit.

FinComEco, det økonomiske og råvareøkosystem, forbinder landbruget med den nyeste finansielle teknologi ned til det enkelte småbønderniveau og derover fra oprindelse til destination. Dette opnås via en model, der kan tilpasses lokale krav med et underliggende økosystem af teknologi, finansiering, udveksling, logistik, sourcing og supply chain-infrastruktur. Dets mål er at:

 • Fremme økonomisk inklusion med social indvirkning for småbønder;
 • Bank de ikke-bankede ved hjælp af finansiering;
 • Fremme billigere input og adgang til lagre og
 • Giv kommercielle landmænd bedre adgang til markeder.

Er der noget andet, som du gerne vil dele om enten GMEX eller SECDEX?

GMEX har samlet feedback om implementering af digitale aktiver fra værdipapirudvekslinger, der er

 • Bevidst om vigtigheden af ​​at tilbyde digitale aktiver til handel
 • Bekymret af nye teknologiinvesteringer
 • Uro med Blockchain / DLT-teknologien på grund af et par skandaler og svindel
 • Tilbageholdende på grund af ukendte juridiske og administrative konsekvenser

GMEX, DPN og SECDEX har reageret ved at kombinere deres styrker i en enkelt værdiproposition med et væld af teknologi-, lovgivningsmæssige og servicemuligheder for at forbedre den viden og de tilknyttede forretningsmuligheder, der er tilgængelige for traditionelle værdipapirudvekslinger.

Med et stigende antal jurisdiktioner, der anerkender sikkerhedstokenækvivalens med traditionelle værdipapirer, er det nu tydeligt, at børsoperatører bør omfatte overgangen til digital eller mere passende en hybridintegreret tilgang. Traditionelle børser, hvad enten de er etablerede eller udfordrende, handler nu under lignende lovgivningsmæssige rammer og er på samme niveau med hensyn til digitale aktiver. Tidlige bevægere drager fordel af dette nye territorium. I betragtning af tempoet i ændringerne og den forventede eksponentielle vækst i den digitale økonomi bør virksomheder se dette som en katalysator til at genudvikle deres mål, processer og strategier snarere end blot at erstatte lignende. Det er vigtigt at handle nu for at udnytte denne mulighed og være en del af paradigmeskiftet ind i denne nye æra af digitale børser og posthandel, som i sidste ende kan være til gavn for investorer, SMV’er og de bredere kapitalmarkeder.

Tak for de gode svar på interviews. Læsere, der ønsker at lære mere, bør besøge:

GMEX Group (GMEX), der tilbyder innovative løsninger til oprettelsen & drift af elektroniske børser og post-handel infrastruktur i værdipapirer, FX, derivater, råvarer, krypto & digitale tokeniserede aktiver.

SECDEX, Seychellernes baserede værdipapirer, råvarer og derivatudveksling, som er et komplet økosystem for digitale og traditionelle aktiver aktiveret af blockchain-teknologi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map