Graham Rodford, administrerende direktør for Archax Exchange – Interview Series

Graham Rodford er administrerende direktør og medstifter af Archax-børsen med base i London, England. Graham har næsten 20 års erfaring i den traditionelle fonde / investeringsverden og anvender den viden og erfaring på digitale værdipapirer. Et bevis på Graham og hans teams erfaring er, at Archax er en af ​​de meget få regulerede digitale værdipapirudvekslinger, uden tvivl verdens største finansielle center.

Archax er en London-baseret reguleret børs for handel med aktiver-støttede tokens; børsen er primært rettet mod det professionelle investorsamfund. Archax sigter mod at bygge bro over kryptoverdenen og det traditionelle investeringsrum med en institutionskvalitets tilgang. 

RS: Hvordan vil du beskrive Archax i en sætning??

GR: Archax er en forestående reguleret, institutionel, digital værdipapirudveksling med base i London.

RS: Hvad er den langsigtede vision for Archax?

GR: Vores vision for Archax er at være de førende spillesteder for den primære udstedelse og sekundær handel med digitale værdipapirer globalt med et 24 × 7 marked.

RS: Hvem kan bruge Archax-platformen? 

GR: Vores fokus er på professionelle investorer og institutionelle kunder fra hele verden som direkte brugere – både købs- og salgssiden. Enhver deltagelse i detailhandlen sker gennem mæglere.

RS: Hvilke differentiatorer har Archax fra lignende børser? Hvordan vil de appellere til det professionelle investormiljø?  

GR: Kun fokus på institutioner / professionelle investorer – de fleste andre steder dækker detailflow.

Et fokus på sikkerhedstokener – de fleste andre steder dækker kryptokurver / utility-tokens, som i øjeblikket ikke er tiltalende for institutioner.

Den første digitale værdipapirudveksling, der er reguleret i London, verdens førende finansielle center – de fleste andre spillesteder er reguleret i perifere jurisdiktioner.

Archax-teamet kommer alle fra de traditionelle finansielle markeder og er vant til at operere på regulerede markeder globalt.

Alle vores teknologipartnere er dokumenterede leverandører til det traditionelle institutionelle rum.


Archax vil blive integreret i den eksisterende traditionelle handelsworkflow gennem leverandørpartnerskaber

Archax understøtter industristandard handels-API’er som FIX

Alle ovenstående appellerer til det professionelle investorsamfund.

RS: Archax er en reguleret digital værdipapirudveksling; kan du fortælle os mere om, hvor du er reguleret, og hvad reguleringen betyder for de investorer og virksomheder, der er noteret på børsen.

GR: De fleste andre krypto-udvekslinger er uregulerede, og de, der er reguleret, har tendens til at være fra perifere jurisdiktioner. Den traditionelle institutionelle investeringsverden kan ikke lide handel med spillesteder, der er reguleret i disse typer jurisdiktioner, de vil handle på spillesteder, der er reguleret i førende finansielle centre som London.

Virksomheder, der ønsker at liste en digital sikkerhed, vil have eksponering for den institutionelle investeringsverden med blå chip – en børs som Archax giver dem den eksponering.

RS: Du har for nylig oprettet et par nye spændende partnerskaber; kan du fortælle os nogle af fordelene ved disse partnerskaber?

GR: Vores partnerskaber med gennemprøvede teknologivirksomheder fra det traditionelle rum som Aquis og Quod giver os gennemprøvede muligheder og direkte links lige ind på vores målmarked.

Vores partnerskab med tokeniserfirmaer som Tokeny og Securitize giver os en strøm af kvalitetslister med digital sikkerhed til vores udveksling.

Vores partnerskab med ClearBank giver os bankkapacitet på institutionel niveau – alt bakket op af Bank of England.

RS: Hvornår forventer du, at Archax går live?

GR: Vi forventer, at Archax vil blive sat i live i slutningen af ​​3. kvartal i første kvartal i år.

RS: Som en med stor erfaring på de finansielle markeder, hvor ser du for dig, at det digitale værdipapirmarked vil gå de næste 2 år og 5 år?

GR: Det er stadig tidlige dage for sikkerhedstokener, og i løbet af de næste to år forventer vi, at det krævede understøttende økosystem fortsætter med at dukke op med de vigtigste aktører inden for primær udstedelse, depot og sekundærmarkedshandel etablere sig. Reguleringslandskabet vil også udvikle sig med tilsynsmyndighederne i større finansielle centre, der også afklarer deres holdning til sikkerhedstokener til andre kryptoaktiver. Antallet af virksomheder, der ønsker at udstede sikkerhedstokens, vil også vokse med større og mere fremtrædende udstedelser, når hele landskabet begynder at tage form.

Ser vi ud til fem år, vil al denne aktivitet skabe likviditet på disse nye markeder og pleje mainstream-adoption, som vi forventer at skabe fart ganske hurtigt. Vi vil også begynde at se, at eksisterende finansielle instrumenter også bruger blockchain / digital sikkerhedstokenisering – da dette er en langt mere effektiv og friktionsfri måde at håndtere finansielle aktiver på end brugt i øjeblikket – især i clearing- og afviklingsrummet efter handel.

RS: Er der noget andet, du gerne vil fortælle os??   

GR: Tokenisering af virkelige aktiver ved hjælp af blockchain-teknologi vil ikke kun låse op for likviditet og skabe sekundære markeder for aktiver, der i øjeblikket er svære at handle, men har også potentialet til at forstyrre alle traditionelle finansielle markeder. Der er allerede mere end 150 virksomheder, der har brugt eller søger at bruge sikkerhedstokener som en måde at rejse kapital eller låse op for aktivværdi – en samlet værdi på over $ 2 mia. Med $ 400 mio. Hidtil. Dette momentum bygger med nye initiativer, der vises hver dag. Typerne af token spænder fra tokeniserende kapital / indtægter / gæld som en måde at rejse forretningskapital på, tokenisering af ejendom eller midler for at skabe sekundært markedslikviditet og endda tokenisering af mere niche- eller eksotiske aktiver – som kunst, racerheste, diamanter, containerskibe, fly – for at frigøre værdi på nye, innovative måder.

Du kan finde mere nyhedsdækning om Archax her. 

Og nå Archax-hjemmesiden her.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map