Flere udbud af sikkerhedstokener (STO’er) har overskredet forventningerne

Damp

Da den overordnede blockchain-industri fortsætter med at finde fodfæste, fortsætter STO’er og DSO’er fremad. Sektoren er blevet anerkendt af mange som en voksende tendens og viser intet tegn på træthed på dette tidspunkt.

Mens tal, der ses i disse kapitalgenereringsbegivenheder, ikke er i nærheden af, hvad industrien så under ICO-dille, forventede ingen, at de ville være. Disse begivenheder reguleres og overvåges i meget højere grad, og selvom de kan ligne ICO’er på overfladen, forbliver de fundamentalt forskellige.

Disse begivenheder er primært rettet mod akkrediterede investorer, hvilket begrænser den potentielle investorbase. De kvalificerede bliver dog mødt med fantastiske muligheder, som ikke tidligere ville være gjort tilgængelige.

Fører vejen

Følgende virksomheder er blot nogle få af dem, der erkendte potentialet ved at være vært for en STO / DSO, og besluttede at bruge denne nye metode til at rejse kapital. Mens hver virksomhed oplevede forskellige niveauer af succes, er en ting blevet gjort klart ved afslutningen af ​​disse begivenheder – både investorer og virksomheder står til gavn og gik op på pladen for at demonstrere dette.

Figurteknologier

$ 20 millioner USD – Det er den samlede indsamling i denne STO, som er en af ​​de største til dato. I denne særlige STO fik investorer adgang til ‘aktivbaseret finansiering, der deponeres på Proveniens Blockchain’. Arrangementet gjorde det muligt for Proveniens at slippe fri fra moderfirmaet, Figur Technologies, og begynde at vokse alene.

BTG Pactual

Hostet af industrigiganten, BTG Pactual, var alle øjne rettet mod REITBZ-sikkerhedstoken-tilbudet. Denne begivenhed repræsenterede den første af sin art, der blev afholdt af en investeringsbank med statussen BTC Pactual, da de fortsat er de største inden for Latinamerika. Resultaterne af denne begivenhed samlede i alt $ 3,3 millioner USD, da investorer fik adgang til egenkapitalandel i en investeringsfond bakket op af fast ejendom.

TokenMarket

At repræsentere en af ​​de mest efterlængte STO’er, skuffede ikke TokenMarket og deres investorer. Denne begivenhed, der stadig er i gang, rejste med succes 136% af deres mål inden for de første 48 timer efter deres salg. Disse resultater viser den åbenlyse interesse på investorernes vegne for kvalitetsprojekter som TokenMarket. STO’er og DSO’er giver nu sådanne virksomheder som et middel til at udnytte denne samfundsinteresse.

BitBond

Denne STO repræsenterede den første, der blev godkendt og afsluttet under tilsyn af det tyske regulerende organ, BaFin. Resultaterne af denne begivenhed var vellykkede, da BitBond samlede over 2,1 mio. € fra investorer, der repræsenterer 87 forskellige lande.


Kommentar

Efter afslutningen af ​​disse begivenheder tog forskellige brancheautoriteter sig tid til at kommentere succesen med deres bestræbelser. Det følgende er, hvad hver havde at sige om sagen.

Timothy Spangler, Financial Services Partner hos Dechart, talte om figuren STO og sagde,

“Udbuddet demonstrerer også de stadige fremskridt, som blockchain-teknologien gør mod at til sidst omforme alle finansielle produkter og finansielle transaktioner.”

ReitBZ-teamet fra BTG Pactual kommenterede,

”Vi mener, at DLT og kryptoteknologi kan omdanne kapitalmarkeder fra et analogt, lokalt miljø til et digitalt, globalt økosystem. ReitBZ er kun begyndelsen. ”

Ransu Salovaara, administrerende direktør for TokenMarket, sagde,

”… Vi har altid troet, at alle investortyper skulle have samme niveau af adgang til forstyrrende opstart. Ved at starte med vores eget tilbud i FCA-sandkassen fremhæver vi effektiviteten af ​​blockchain-teknologi, når det kommer til distribution af tokeniseret egenkapital. At se en så positiv reaktion på vores STO på så kort tid viser, hvor dedikeret vores samfund virkelig er. ”

Fremtidige deltagere

De fire førnævnte virksomheder er kun nogle få af de mange, der er vært for en STO / DSO. Branchen har forskellige højt profilerede salg forventes at starte inden for den nærmeste fremtid. Et par af disse inkluderer, men er ikke begrænset til, følgende.

  • Vision Tree
  • INDX
  • TradeCloud
  • Leonovus

I andre nyheder

I løbet af de sidste par måneder har vi detaljeret beskrevet de virksomheder, der er diskuteret her i dag, i en vis kapacitet. Her er et par artikler, der diskuterer lanceringen og resultaterne af disse begivenheder samt indsigt, der tilbydes gennem et eksklusivt interview.

BitBond Finance BmbH rammer € 2,1 millioner

BTG Pactual to Host Security Token Offering

Interviewserie – Mikko Ohtamaa, CTO hos TokenMarket

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map