FinTech ‘Unicorn’ Revolut viser positiv vækst i årlig finansrapport for 2019

Revolut, en teknisk ‘enhjørning’ og en af ​​de mere lovende FinTech-platforme på markedet i dag, har for nylig frigivet sin årlige finansrapport. Den årlige finansrapport berører de forskellige præstationer, tilbageslag og økonomiske markører omkring virksomhedens aktiviteter i hele regnskabsåret 2019.

Ved numrene

Revolut har forskellige udviklinger at dele, og tallene ser ud til at trække i en positiv retning.

Det følgende er en forudsat nøglemåling, der viser den retning, som dens beslutninger har resulteret i – aktive brugere.

 • 2018: 3,5 mio
 • 2019: 10 mio
 • 2020: 13,5 mio. Og optælling

Efterhånden som brugerbasen øges, øges dets kontante beholdning på brugernes vegne, idet dette samlede spring fra £ 903 mio. I 2018 til ca. 2.281 mio. £ i 2019.

Desuden bemærker Revolut en betydelig stigning i omsætningen i 2019 i forhold til 2018 (£ 162,7 mio. Mod £ 58,2). Naturligvis resulterer større operationer også i store driftsomkostninger. Revolut var vidne til et betydeligt stigning i indtægterne samt en tredobling af driftsomkostningerne over den samme tidsramme og sprang til £ 107,4 mio. I 2019 fra £ 34,01 mio. I 2018.

Mens ekspansion på nye markeder muligvis fremmer dette spring i omsætning, er ekspansion muliggjort i første omgang ved en række vellykkede kapitalindskud. Revolut samlede med succes 580 mio. £ i investeringer alene i første halvdel af 2020, og vi forventer at se yderligere midler.

Tjenesteudvidelse

Uden tvivl er forskellige platformfunktioner implementeret i løbet af 2019 også ansvarlige for en del af Revoluts vækst. Et par eksempler på disse inkluderer:

 • Support til Apple Pay
 • Kommission fri handel med amerikanske børsnoterede aktier
 • Udvidelse til Singapore, Australien *, USA *, Japan *

* lanceret i beta

Ser frem til

På trods af ikke at skabe et overskud var 2019 et generelt positivt år for Revolut i betragtning af dets fortsatte ønske om global vækst. Ser fremad, har virksomheden allerede etableret en spilplan for at sikre, at overskuddet en dag realiseres. Følgende er et uddrag fra den finanspolitiske rapport, der berører, hvad disse planer indebærer.

 • Fremtidig investering i teknologiinfrastrukturen og udvikling af kerneproduktet til Revolut-kunder,
 • Fortsæt med at operationalisere Revolut Bank UAB og udrulningen på tværs af andre europæiske markeder,
 • Få yderligere lovgivningsmæssige tilladelser, der kræves for at udvide vores produkttilbud på tværs af jurisdiktioner,
 • Udvikle eksisterende operationer i internationale jurisdiktioner, herunder Nordamerika og Stillehavet i Asien, mens du fortsætter med at udvide vores aktiviteter på tværs af Storbritannien og EØS,
 • Yderligere investering i kundesupport-, risiko- og compliance-infrastrukturen

Canadisk udvidelse

Uanset om man ser på indtægterne eller tabene i 2019, kan hver især i vid udstrækning tilskrives et ønske om global ekspansion. Revolut har etableret et stærkt fodfæste i både Storbritannien og Europa og har planer om ekspansion.


Et eksempel er virksomhedens forventede adgang til Canada. Selvom Revolut ikke har leveret en forventet lanceringsdato for canadiske tjenester, kan interesserede brugere i øjeblikket deltage i en venteliste for tidlig adgang.

Når denne indgang uundgåeligt forekommer, kan Revolut forvente stærk konkurrence fra forskellige andre FinTech-outfits, der etablerer sig i Canada. Vi berørte for nylig et eksempel på dette, da canadisk baseret, WealthSimple, lancerede en ny kryptohandelstjeneste.

Da hver af disse virksomheder udvikler og lancerer nye tjenester, bliver virksomhederne samtidig mere omfattende og tæt forbundet som konkurrenter. Uanset om du leder efter investeringsmuligheder, opsparingskonti, kryptohandel, forudbetalte betalingskort osv. – Revolut og dets konkurrenter har du dækket.

Ser man ud over disse to og den stigende liste over FinTech-virksomheder, der følger efter, ville det ikke være overraskende at finde sandheden i rygter at PayPal snart vil slutte sig til kampen.

Revolut

Revolut blev grundlagt i 2015 og er et FinTech-firma med aktiviteter baseret i London, England. I tiden siden lanceringen har Revolut udviklet en række tjenester omkring digital bankvirksomhed. Vedtagelsen af ​​disse tjenester har gjort det muligt for Revolut-teamet at udvide sig til i alt over 2000 ansatte.

CEO, Nikolay Storonsky, fører i øjeblikket tilsyn med virksomhedens drift.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map