Et globalt perspektiv – Nordamerika-udgave

Et globalt perspektiv

Efterhånden som året og årtiet nærmer sig slutningen, syntes vi hos securities.io, at det var klogt at måle den globale industrisentiment, som det er. Hvad er den aktuelle tilstand i sektoren for digitale værdipapirer? Er det bedre i dag end det var i går? Måske føles disse ‘in-the-know’, som om strategisk arbejde stadig skal udføres.

Dette er alle forespørgsler, som mange kan have, inklusive os som securities.io. Med dette i tankerne har vi nået ud til forskellige repræsentanter inden for sektoren. Hver kommer fra forskellige regioner på kloden.

Følgende kommentar kaster indsigt i deres tankeprocesser, og hvordan regulerende miljøer kan forme markedsopfattelsen.

Påvirkere

Afrika, Asien, Europa, Nordamerika og Det Forenede Kongerige. Det er de regioner, som vi har besluttet at se på individuelt.

Følgende virksomheder og deres kundeemner har taget sig tid til at dele deres tanker.

  • MERJ (Afrika)
  • InvestaX (Asien)
  • Fintelum (Europa)
  • Vertalo (Nordamerika)
  • Smartlands (Storbritannien)

Penny for dine tanker?

Vores metode var enkel – still de samme 5 enkle spørgsmål vedrørende digitale værdipapirer til 5 CEO / administrerende direktører fra hele verden.

Målet? Få indsigt i afvigelser i opfattelse og vedtagelse af sektoren baseret på geografi. Noget, vi føler, er en vigtig måling i betragtning af sektorens potentiale til at påvirke FinTech på global skala.

Nordamerika – Dave Hendricks, administrerende direktør for Vertalo

Vertalo er et amerikansk firma, der opretholder aktiviteter i staten Texas. Under ledelse af administrerende direktør Dave Hendricks har Vertalo formået at etablere sig som en førende inden for digitale værdipapirer.

Deres unikke tilgang, der fungerer som et ‘operativsystem’ for digitale værdipapirer, har set virksomheden opleve stigende niveauer af vedtagelse i løbet af 2019. Uanset om det leverer cap-table management-tjenester til Prime Trust eller modtager et Transfer Agent-brev om effektivitet, viser Vertalo deres alsidighed og ser ud til at fortsætte denne tendens frem til 2020 og derefter.

Hvad er Vertalo?Hvad er Vertalo?

Se denne video på YouTube

  1.    Efter din mening, hvad repræsenterer den største branche præstation / forhindring ryddet til dato?

De største resultater i denne branche kan ikke måles i antal udstedelser eller størrelsen på en bestemt udstedelse. Det, der har været så fantastisk ved denne branche, er udviklingen af ​​så mange hold, der bygger legitime virksomheder over hele verden for at udnytte denne teknologi med henblik på at modernisere ejerskabet og handelen med private aktiver i den virkelige verden.

  1.    Med de førnævnte præstationer, der lægger et fundament for branchen, forbliver det, der er den største hindring fremad?

Hver eneste virksomhed, der opererer i vores særlige Digital Asset-sektor, skal dreje deres plads mellem fokus på forretningsudvikling og de udfordringer, der følger med overholdelse af lovgivningen.

“All-in builders” i denne branche deler en vision og mission om at legitimere handel med private aktiver ved hjælp af intelligente kontraktbaserede teknologier. Det forpligtelsesniveau, der kræves for at designe og udvikle teknologi, der samtidig overholder og udvikler regulerede markeder, kan ikke undervurderes. Det er udfordrende at overtale tilsynsmyndighederne om, at du og dine brødre er en forbedring af projekter, der – for mindre end to år siden – forsøgte at plage offentligheden gennem exit-svindel..

  1.    Med hensyn til ‘venlig’ regulering og regeringsaccept, har du bemærket, at nogen lande efterlader resten?

De lande, hvor tingene er “nemmest”, er muligvis de værste lande at bruge som eksempler. Selvom de måske ser ud til at bevæge sig hurtigere end andre, gør det de virkelig gør det muligt for tvivlsomme udstedere at fleece naive investorer med færre begrænsninger.

Det er svært at rangere de bedste lande for udstedere og teknologileverandører af sikkerhedstoken; Jeg vil hævde, at de strammeste reguleringsordninger (som De Forenede Stater) ender med at blive de største digitale aktivmarkeder af samme grund, at de er de bedste markeder for ældre analoge aktiver: investorbeskyttelse.

Det er min overbevisning, at USA ender med at føre denne sektor med hensyn til klarhed og antal kvalitetsudbud i de næste 18 måneder – og det vil gøre med de færreste ændringer i den underliggende værdipapirlov. Efter USA ville jeg se på Korea, Japan, Singapore, Storbritannien og Tyskland som de største markeder. Når USA tilbyder den slags klarhed, som vi kan forvente, vil markedet absolut eksplodere og normalisere sig.

  1.    Der er gjort meget om de digitale værdipapirers transformative kapacitet. Med potentialet til at påvirke forandring i mange brancher, som du føler er mest fordelagtige for den digitale værdipapirsektor?

Ejendomme er helt klart den største modtager af digitale værdipapirer, specifikt den private REIT-sektor. Derefter ser den amerikanske VC-finansierede aktivklasse ud som en solid kandidat til ‘direkte ejerskab’ og ‘direkte notering’, der er produceret af digital aktiv tokenization.

  1.    Ser fremad, hvor langs vækstbanen ser du digitale værdipapirer i de næste to og fem år?

Digitale værdipapirer vil være en milliardvirksomhed om to år og normativ om fem, men denne form for vedtagelse er afhængig af det regulatoriske spørgsmål.

Konklusion

Nå der har du det! Da 2019 er ved at afslutte, er der en klar tendens tydelig inden for sektoren – en positiv. Mens mange forhindringer er opfyldt og ryddet, er der stadig mange flere i horisonten. På trods af dette er det potentiale, som digitale værdipapirer har til at omforme FinTech, fortsat lige så spændende som nogensinde.

Vi vil berøre basen om et par måneder for at ommåle branchens stemning med et nyt sæt influencere fra hele verden. Indtil da skal du holde dig informeret ved at besøge securities.io!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner