Et globalt perspektiv – Asien-udgave

Et globalt perspektiv

Efterhånden som året og årtiet nærmer sig slutningen, syntes vi hos securities.io, at det var klogt at måle branchens stemning, som den er. Hvad er den aktuelle tilstand i sektoren for digitale værdipapirer? Er det bedre i dag end det var i går? Måske føles disse ‘in-the-know’, som om strategisk arbejde stadig skal udføres.

Dette er alle forespørgsler, som mange kan have, inklusive os som securities.io. Med dette i tankerne har vi nået ud til forskellige repræsentanter inden for sektoren. Hver kommer fra forskellige regioner på kloden.

Følgende kommentar kaster indsigt i deres tankeprocesser, og hvordan regulerende miljøer kan forme markedsopfattelsen.

Påvirkere

Afrika, Asien, Europa, Nordamerika og Det Forenede Kongerige. Det er de regioner, som vi har besluttet at se på individuelt.

I dette nummer af ‘Et globalt perspektiv’ har administrerende direktører for de fem virksomheder taget sig tid til at dele deres tanker.

  • MERJ (Afrika)
  • InvestaX (Asien)
  • Fintelum (EU)
  • Vertalo (Nordamerika)
  • Smartlands (Storbritannien)

Penny for dine tanker?

Vores metode var enkel – still de samme 5 enkle spørgsmål vedrørende digitale værdipapirer til 5 administrerende direktører fra hele verden. Målet? Få indsigt i afvigelser i opfattelse og vedtagelse af sektoren baseret på geografi. Noget, vi føler, er en vigtig måling i betragtning af sektorens potentiale til at påvirke FinTech på global skala. Spørgsmålene var som følger,

Asien – Julian Kwan, administrerende direktør for InvestaX

InvestaX blev grundlagt i 2015 og har hovedkvarter i Singapore. Virksomheden ledes af administrerende direktør, Julian Kwan, med teamet, der arbejder på at udvikle en platform med speciale i digitale værdipapirer.

Virksomheden beskriver deres aktiviteter som ‘kernen i et økosystem af nøgleinteressenter, der leverer end-to-end-løsninger til værdipapirudstedelse, investering og frasalg i digitalt format’.

Følgende er et kort, men informativt, 10 minutters klip af Julian Kwan, der diskuterer ‘Historien om værdipapirer’.

Julian Kwan om ‘Værdipapirernes historie’ | Digital Securities Forum Singapore 2019Julian Kwan om 'Værdipapirernes historie' | Digital Securities Forum Singapore 2019


Se denne video på YouTube

  1.    Efter din mening, hvad repræsenterer den største branche præstation / forhindring ryddet til dato?

Jeg vil sige den institutionelle test, vedtagelse og implementering af forskellige blockchain- og DLT-brugssager, dvs. projekt UBIN (MAS Singapore) og JP Morgan’s Quorum-platform.

  1.    Med de ovennævnte præstationer, der lægger et fundament for branchen, forbliver det, der er den største hindring fremad?

Den største hindring er kvaliteten af ​​mennesker og projekter, der kommer ind i rummet, crypto og ICO oplevede en strøm af dårlige aktører, der forsøgte at udnytte lette nye penge, og resultaterne var ikke altid positive. Til implementering af digitale værdipapirer / sikkerhedstokener har du brug for folk, der forstår kapitalmarkederne først og teknologien, der bringer det bedste fra begge verdener sammen på en kompatibel måde, så investorer er beskyttet, og kvaliteten af ​​investeringerne skal dramatisk forbedres, hvilket vi har set ske igennem 2019. 

  1.    Med hensyn til ‘venlig’ regulering og regeringsaccept, har du bemærket, at nogen lande efterlader resten?

Singapore og Schweiz ser ud til at være langt ude på så mange niveauer.

  1.    Der er gjort meget om de digitale værdipapirers transformative kapacitet. Med potentialet til at påvirke forandring i mange brancher, som du føler er mest fordelagtige for sektoren for digitale værdipapirer?

Der er ingen person / branche, der vil høste mest fordelene, vi har nu en bedre teknologi, der resulterer i en bedre og mere effektiv måde at drive forretning på. De mennesker, der kommer til skade, er de lejesøgende mellemmænd, der ikke behøver at være der længere, og virksomheder vil være i stand til at reducere driftsomkostningerne ved at fjerne papir- og backoffice-administration, hvilket er en betydelig omkostningsbyrde for mange virksomheder, især banker.

  1.    Ser frem, hvor langs vækstbanen ser du digitale værdipapirer i de næste to og fem år?

Om to år vil mange institutioner have udstedt deres første digitale sikkerhed, om 5 år vil der ikke være nogen ny virksomhed oprettet i papirform længere, og ethvert sikkerhedstilbud vil være digital, når smarte regeringer migrerer virksomheds oprettelse og ledelse til distribuerede hovedbøger, der fjerner behovet til ethvert papir.

Konklusion

Nå der har du det! Da 2019 er ved at afslutte, er der en klar tendens inden for sektoren – en positiv. Mens mange forhindringer er opfyldt og ryddet, er der stadig mange flere i horisonten. På trods af dette forbliver potentialet, som digitale værdipapirer har til at omforme investering, lige så spændende som nogensinde.

Vi berører basen om et par måneder for at ommåle branchens stemning med et nyt sæt influencere fra hele verden. Indtil da skal du holde dig informeret ved at læse securities.io!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map