Digital Securities Sector fortsætter udviklingen, da Spotlight skinner på kryptovalutaer

Som sent er der sat fokus på kryptokurver som Bitcoin, Ethereum, Litecoin osv. – og med god grund. Disse aktiver kan prale af potentialet til at ændre den måde, vi handler på og gemmer værdi, og institutioner er begyndt at indse det. Selv om dette har været tilfældet, er udviklingen af ​​sektoren for digitale værdipapirer fortsat.

Følgende er et par nylige eksempler på fremskridt inden for sektoren, der giver et indblik i fremtiden for en aktivklasse fyldt med potentiale.

Dedikerede tilbud

Med ICO-dille godt bag os fokuserer forskellige virksomheder nu deres bestræbelser på at lette digitale værdipapirudbud (undertiden kaldet Security Token Offerings). Dette gøres ved frigivelse af opgraderede blockchains med nye muligheder for at understøtte sådanne tokens.

To eksempler på dette kommer fra industriens grundpiller, der har gennemgået markedets op- og nedture i årevis nu – Stratis og NEM.

Stratis – STRAX

Efter mange års brug af sine STRAT-tokens blev disse for nylig fortrængt af STRAX, da UK-baserede Stratis udviklede og lancerede sin nye blockchain med samme navn. En del af denne beslutning var at tilpasse sig en industri i forandring, fokusere mindre på fortidens ICO’er og mere på DeFi og nye midler til reguleret fundraising som digitale værdipapirer.

Kort efter STRAX blev implementeret, forblev virksomheden sand med sin køreplan og annoncerede sin nye STO-platform bygget til at køre på den nye blockchain.

Virksomheden stater, ”Stratis er alt for opmærksom på fordelene forbundet med blockchain-baseret crowd-finansiering, især STO’er og styrken ved at digitalisere ikke-fungible aktiver … Stratis har bygget og indarbejdet funktioner, der er nødvendige for at få godkendelse fra regulerende organer i USA gennem sine partnere ‘fremskridt med Securities and Exchange Commission. ”

Klik på for at lære mere om denne STO-platform og dens kildekode HER.

NEM – symbol

Selvom den blev annonceret tidligere end STRAX, er den nye Symbol blockchain fra NEM lidt bagud i lanceringen. De, der forventer Symbol og dets nye funktioner, behøver dog ikke vente meget længere, da main-net-lancering er planlagt til 14. januar 2021.

Symbol blockchain blev bygget specifikt med virksomheder i tankerne, med følgende funktioner bemærket som understøttet.

  • Hybridkæde (kan indsættes som enten offentlig eller privat)
  • Cross chain swaps (inklusive ETH, BTC og mere)
  • On-chain multi sig smarte kontrakter
  • ‘Protokol-niveau’ support til digitale værdipapirer

Ved lanceringen er Symbol planlagt til øjeblikkelig adoption med et partnerskab mellem Wave Financial og NEM, der allerede er blevet annonceret. Dette vil se udstedelsen af ​​digitale værdipapirer, der repræsenterer ejerskab i Kentucky Whisky Fund på Symbol.


For eksisterende indehavere af XEM, der tror på symbolets potentiale, har evnen til at deltage i en airdrop på 1: 1-basis for de kommende XYM-tokens. Klik på for at lære mere om, hvordan du deltager i denne begivenhed HER.

Symbol fra NEM – Brand IntroductionSymbol fra NEM - Brand Introduction

Se denne video på YouTube

Atlas One digitale værdipapirer

På trods af at visse virksomheder forsvinder fra sektoren, er der stadig dem, der ser ud til at sprøjte inden for digitale værdipapirer. Et sådant eksempel er British Columbia-baseret Atlas One – et FinTech-firma med fokus på at betjene kapitalmarkeder gennem brug af digitale værdipapirer.

Da virksomheden gears op til lanceringen, for nylig annonceret at den canadiske værdipapirmyndighed (CSA) har tildelt den status som en ‘Undtaget markedsforhandler’.  Ved at blive tildelt denne status giver det Atlas One større fleksibilitet i sine aktiviteter, da det nu kan sælge værdipapirer uden prospekt.

Atlas One digitale værdipapirer – teknologidrevne private kapitalmarkederAtlas One digitale værdipapirer - teknologidrevne private kapitalmarkeder

Se denne video på YouTube

Archax

Som en af ​​de mest forventede digitale værdipapirudvekslinger har Archax fortsat arbejdet hårdt, når lanceringen nærmer sig. Dette arbejde inkluderer ikke kun afrunding af sit team, men udvikling af initiativer til promovering til udstedere, når platformen er gået live.

EN nylige eksempel af et fremadrettet initiativ, der skal bruges ved lancering af Archax, er et partnerskab med MOSS – en førende digital CO2-modregningsplatform.

Archax CEO, Graham Rodford udtaler, “Archax er en digitalt indfødt børs, der er bygget med ESG-principperne om bæredygtighed og inklusivitet overalt. Vi er ikke ivrige efter ikke kun at udligne vores eget kulstofbrug, men også at måle ESG-klassificeringen af ​​alle de udstedelser, der er optaget til vores børs, samt give dem let adgang til handel med kulstoftegn for også at modvirke deres eget kulstofbrug. Vi er meget glade for at arbejde sammen med MOSS for at hjælpe med at lette dette og ser frem til at få deres CO2-tokens til at handle på vores regulerede markedsplads. ”

Fremadrettet overvåges operationerne hos Archax af Richard Spade. Den erfarne leder var for nylig tildelt rollen som ‘Head of Operations’ hos Archax, og ser ud til at udnytte sin erfaring for at sikre en vellykket lancering af platformen.

ArchaxArchax

Se denne video på YouTube

Neufund

En af de første platforme, der med succes var vært for flere digitale værdipapirudbud på sin platform, var ingen ringere end Neufund. Som sådan var det nedslående for måneder siden, da nyheden om, at platformen i det væsentlige lukkede, er støtte til digitale værdipapirer på grund af nye lovgivningsmæssige krav, der håndhæves i Europa.

Heldigvis er nye og eksisterende investorer kommet Neufund til undsætning med en ny investering på € 4 millioner. De, der deltog i denne runde inkluderede,

  • Atlantic Labs
  • Udo Schloemer
  • Freigeist Capital
  • Dario Suter

Neufund indikerer, at dets nye mål er at genskabe sig selv har en søjle inden for digitale værdipapirer, som begynder med at opnå den passende finansielle licens til at komme videre. Desuden har Neufund til hensigt at modernisere sine tjenester til at omfatte et mere ‘menneskeligt’ element i stedet for at stræbe efter en rent automatiseret platform. Formålet er at være meget mere brugervenlig i håb om at tiltrække nye forretninger.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map