Digital Securities Consortium dannet mellem branchedeltagere

Konsortium

I et forsøg på at fremskynde den globale udvidelse af digitale værdipapirer inden for moderne økonomi, et par canadiske virksomheder har slået sig sammen. Denne bestræbelse udføres blandt andet af Polymath og KABN. Det har resulteret i, hvad de kalder et ‘konsortium’.

Ideen bag dette konsortium er, at ‘hvad der er godt for en er godt for alle.’ Selvom deltagende virksomheder kan overlappe visse tjenester, vil hver især i høj grad drage fordel af det ved at udvide den samlede branche..

Det endelige mål med dette konsortium er deres appel til tokenudstedere ved at forenkle adgangen til og brugen af ​​tjenester, der er nødvendige for at udstede digitale værdipapirer. Ved at samle deres ressourcer kan denne parring af virksomheder nu tilbyde en omfattende pakke af tjenester, der vil sikre en let tokeniseringsproces for interesserede virksomheder.

Rolleopkald

Som nævnt er dette konsortium ikke begrænset til blot Polymath og KABN. Mens de hver især spiller en afgørende rolle, udføres bestræbelserne oprindeligt af følgende virksomheder, hvor listen helt sikkert vokser med tiden.

 • Tokenise.io (UK)
 • MLG Blockchain (Canada)
 • Hyperion Technologies (USA)
 • Hassans (Gibraltar)
 • Crypto SA (Australien)
 • Ten Capital (US)
 • Razlin Capital (UK)
 • Global Blockchain Network (US)
 • Evoke Capital (Canada)
 • Sikre digitale markeder (Canada)
 • Digital Asset Management (Gibraltar)

Som det kan ses af ovenstående liste, leveret af Polymaths udsendte erklæring, er dette konsortium virkelig en global indsats. Virksomheder, der tilbyder forskellige tjenester, er til stede fra flere dele af verden.

Kommentar

Efter offentliggørelse af det planlagte konsortium talte administrerende direktører for både KABN og Polymath om behovet for en sådan indsats.

Kevin North, CEO for Polymath, angivet,

“Vores løsning understøtter oprettelsen af ​​digitale værdipapirer fra en bred vifte af traditionelle og ikke-traditionelle aktiver … Formålet med dette partnerskab er at skabe en model for bedste praksis for kunder, der har brug for hjælp til den fulde livscyklus for en STO (Security Token Offering) . I denne model vil udstederen arbejde med et integreret netværk af udbydere, der er forpligtet til at sikre, at udbud er i overensstemmelse med værdipapirlove, regler og regler på tværs af flere jurisdiktioner og handelsplatforme, hvilket øger værdipropositionen ved at reducere afstanden og friktionen mellem investorer og udstedere. Hidtil er den fulde STO-sti ikke klar for de fleste af vores udstedere, så vi dannede dette partnerskab med det formål at gøre dette til en mindre skræmmende rejse. ”

Ben Kessler, CEO for KABN, angivet,

“I samarbejde med Polymath understøtter KABN kravene til overholdelse af digitale værdipapirer med sin Always On-løsning, der giver en hurtigere, bedre og mere økonomisk løsning for udstedere og investorer til at validere og verificere identitet, KYC og AML og styre likviditetsprogrammer … KABN er også det første selskab, der toker sine virksomhedsaktiver og skaber digitale værdipapirer med denne proces, hvilket beviser modellen og baner vejen for andre til at gøre det samme på en måde, der opfylder juridiske sikkerhedsregler og forskrifter og understøtter et værdiproposition for interessenter, Blockchain-samfundet, udstedere og investorer. ”

KABN

KABN er et Vancouver-baseret firma, der blev grundlagt i 2017. Virksomheden har specialiseret sig i moderne finansielle tjenester lige fra blockchain-baseret identifikation til et VISA-godkendt kort knyttet til kryptobaserede beholdninger.

Polymath

Polymath er et Toronto-baseret firma, der blev grundlagt i 2017. Virksomheden stræber efter at fremme udviklingen og vedtagelsen af ​​digitale værdipapirer inden for moderne finansiering. I et forsøg på at opnå dette har de udviklet flere token-standarder, der letter processen med tokenisering for enhver interesseret virksomhed.

I andre nyheder

Polymath er førende inden for digitale værdipapirer. Med dette i tankerne bør det ikke komme som en overraskelse, at de har prydet vores overskrifter forskellige gange for nylig. Nedenfor er et par artikler, der beskriver tidligere bestræbelser og udviklinger af Polymath i de seneste måneder.

Polymath Proves DEX-sikkerhedstoken-koncept

LeadBest og Polymath danner partnerskab for at skabe sikkerhedstoken-e-system

Sikkerhedstokenplatform, Polymath (POLY), angivet på voksende antal udvekslinger

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner