Den voksende verden af ​​sikkerhedstokenprotokoller

Den voksende verden af ​​sikkerhedstokenprotokoller

Sikkerhedstokener er en af ​​de hurtigst voksende sektorer i kryptomarkedet. Disse tokens giver virksomheder mulighed for at forblive kompatible med regeringen og bruge blockchain-teknologi til at muliggøre mere sikre forretningstransaktioner. Efterhånden som markedet for sikkerhedstoken udvides, bliver flere sikkerhedstokenprotokoller tilgængelige for offentligheden.

Det rigtige tegn til jobbet

Sikkerhedstokener indeholder regulatorisk protokol direkte inden for deres kodning. Dette selvstændige script er perfekt til brug i tokeniseringsscenarier. Når et token repræsenterer ejendomsret til et stykke ejendom, indtægtsdeling, sikkerhed eller andet reguleret element, er sikkerhedstokener den eneste mulighed.

Vedtagelse af sikkerhedstoken steg markant i de sidste par måneder. I øjeblikket udgør sikkerhedstokener omkring 6,54 procent af det samlede kryptomarked ifølge en nylig undersøgelse fra Hashgard. Servicetokener tegner sig for den største procentdel af markedet med 49,05 procent, efterfulgt af hjælpestifter (25,3%) og hybrid-tokens (12,47%). En anden rapport offentliggjort af ICORating viste, at STO-væksten steg 1,66 procent i 3. kvartal 2018. Samtidig faldt udstedelsen af ​​forsyningstoken med 10 procent. 

Flere muligheder

Sikkerhedstokenprotokoller findes i mange forskellige stilarter i dag, og afhængigt af funktionaliteten i det pågældende sikkerhedstoken er visse protokoller bedre egnet til at håndtere opgaverne. Derfor indvarslede dette behov for funktionsspecifikke sikkerhedstokener en bølge af nye sikkerhedstokenprotokoller.  

ST-20

Polymaths ST-20-protokol var en af ​​de første standarder for sikkerhedstoken, der kom på markedet. Tokenet har integrerede KYC (Know Your Customer) og AML (Anti-MoneyLaundering) mekanismer. Polymath-brugere kan udstede tilpassede sikkerhedstokener direkte via platformen ved hjælp af den enkle grænseflade. Hvad der gør ST-20 unik, er at token udstedes på Polymaths specialbyggede blockchain.

Den voksende verden af ​​sikkerhedstokenprotokoller

Tokenet er enormt populært, da Polymath er en af ​​de største platforme til lancering af sikkerhedstoken, der er tilgængelige for offentligheden. Virksomheden var det første firma, der lancerede en global sikkerhedstokenkonference. Som en tidlig adgang til sikkerhedstokenløbet ønskede Polymath at tage alle de lovgivningsmæssige mangler ved ERC-20-protokollen og give virksomhederne et mere sikkert alternativ. Firmaet lykkedes at skabe en udbredt standard for sikkerhedstoken.

SFT (Secured Financial Transaction Protocol)

Det SFT protokol kom ind på markedet den 28. november 2018. Denne sikkerhedstokenprotokol bruger Solidity. Solidity er et programmeringssprog, der bruges af Ethereum-udviklere. SFT-tokens lever på Ethereum-blockchain.

Denne protokol indeholder mange af de robuste og modulære funktioner, der findes i den populære ERC-20-protokol, såsom nem smart kontraktprogrammering. SFT-tokens muliggør tokenisering af gæld og aktiebaserede værdipapirer.


Tysk-baserede Hyperlink Capital trådte ind på markedet den 1. juli 2018. Udviklingsteamet oprettede SFT-protokollen til deres digitale sikkerhedsplatform, som er beregnet til at udvide indførelsen af ​​blockchain-baserede kapitalmarkeder. Virksomheden har en historie med aktivitet i blockchain-rummet. For nylig er Hyperlink Capitals fokus på tokeniserede værdipapirer.

ERC-1450

Nyheder om ERC-1450-protokollen kom ind på markedet i november 2018 via et medium stolpe af StartEngineFounder Howard Marks. Denne protokol blev udviklet til oprettelse af digitale aktiecertifikater. Virksomheden bag protokollen, StartEngine Secure, søger at tilbyde iværksættere demokratiseret adgang til finansiering.

StartEngine Secure kom ind i blockchain-sektoren i 2012 kort efter underskrivelsen af ​​loven for Jumpstart Our Business StartupsAct, som var et forsøg på at give adgang til mere kapital til startups. Platformen har fuld gennemsigtighed, og en registreret overførselsagent opdaterer ejerskabsoplysninger i overensstemmelse med værdipapirlove. Dataene offentliggøres via Ethereum blockchain.

CAT-20 / CAT – 721

CAT-20 og CAT-721-protokollerne er verdens første multi-ledger sikkerhedstokener. Disse tokens kan overføres på tværs af blockchains inklusive Ethereum, Ripple, EoS, GoChain og Stellar. Tokens udstedt på CAT-20 og CAT-721 protokoller understøtter Sikkerhedsvaluta‘S fulde pakke med tokenudstedelsesværktøjer.

Washington-baserede Securrency kom ind på markedet i 2015. Securrency-platformen har en automatisk kilde til pengebekræftelsessystem og en letindlæret brugergrænseflade. Derudover anvender virksomheden bag protokollen Securrency en Service and Rules-motor, der opretholder overholdelse på tværs af handel med sekundære markeder.

DS-protokol

DS-protokollen er en open source-udviklingsinfrastruktur designet til sikkerhedstokenindustriens behov. TheDS-protokollen er open source og designet til at understøtte tredjepartsapplikationer. Tokens, der er udstedt i henhold til denne protokol, ligger på Ethereum-blockchain.

Den voksende verden af ​​sikkerhedstokenprotokoller

Securitize udsendte DS-protokollen den 5. juni 2018 via en pressemeddelelse. DS inkluderer integrerede compliance- og registertjenester. Også tokenholdere modtager regelmæssige opdateringer om relevante begivenheder via deres tokens. DSProtocol fokuserer på at skabe mere likviditet inden for sikkerhedstokenarenaen.

R-Token

Det R-token standard kom på markedet den 6. februar 2018. R-tokens er ERC-20 tokens med indbyggede smarte kontrakter. De regulerende tjenester for disse tokens konfigurerer til at imødekomme udstederens behov. R-token-standarden har integrerede KYC-, AML- og skattetjenester.

Den voksende verden af ​​sikkerhedstokenprotokoller

Harbour udviklede R-token-protokollen til brug inden for deres populære tokenudstedelsesplatform. I april 2018 rejste Harbor med succes $ 28 millioner til videreudvikling af deres tokeniserede værdipapirplatform. 

SRC20

Det SRC20 protokol tillader brugere at tokenisere ethvert element. Protokollen er en kryptografisk standard med integreret regeringsførelse. Brugere kan tokenisere værdipapirer, bygninger, gårde, virksomheder, hedgefonde og endda ejerskab i udviklingsprojekter. SRC20-tokens fleksibilitet er dens stærke side.

SRC20 fungerer på SWARM-platformen. SWARM-platformen tilskynder brugerne til deres positive bidrag. Platformen lærer af dine fundraising-kampagner og bruger dataene til at lette en mere brugervenlig oplevelse hver gang du starter en ny kampagne.

nul

TZERO protokol integrerer fordelene ved blockchain-teknologi i de eksisterende markedssystemer. ThetZERO-platformen vil en dag lette både udstedelser og let handel med sikkerhedstokens. Udviklerne søger at skabe den første nationale værdipapirudveksling, der er specielt designet til sikkerhedstokener.

tZERO er det direkte resultat af et strategisk partnerskab med BOX Digital Markets. Tidligere på året indgav tZERO en SEC-formular D. Formular D kræves af virksomheder, der søger at udstede værdipapirer. HVIS formularen er godkendt, ville tZERO være den første SEC-regulerede sikkerhedstokenudstedelse / handelsplatform i cryptospace.

Flere sikkerhedstokenprotokoller på horisonten

Sikkerhedstoken-sektoren er bare ved at blive varm, og du kan forvente mange flere indgange på markedet, når året er inde. Virksomheder vil have fordelene ved blockchain-teknologi, og sikkerhedstokener giver disse funktioner uden bekymring. Det vil være interessant at se, hvordan hver af disse protokoller er fair i de kommende måneder, når markedets konkurrence øges.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map