COVID-19 påvirker digitale værdipapirer

På dette tidspunkt er der næsten ingen industrier og enkeltpersoner tilbage, der ikke er blevet påvirket af COVID-19 i en eller anden form eller form. Mellem selvisoleringsforanstaltninger, tabt indkomst på grund af lukning af virksomheder og generel frygt har mange en følelse af uro på grund af disse radikale ændringer i hverdagens livsformer.

I dag vil vi tage et kort kig på et par måder, hvorpå digitale værdipapirer, valuta og blockchain som helhed er blevet påvirket af den igangværende globale pandemi.

DTC suspenderer papircertifikater

Denne første afbrydelse vedrører direkte handel med værdipapirer. Depository Trust Company (DTC) har instrueret alle overførselsagenter inden for de forenede stater om, at de holder op med at behandle papirbaserede værdipapirer.

Følgende er en liste leveret af DTC i deres meddelelse, der nedbryder deres suspension af tjenester.

  • Alle fysiske indskud
  • Tilbagetrækning & certifikater på forespørgsel (COD)
  • New York-vindue (NYW)
  • Envelop Settlement Services (ESS)
  • Forældremyndighed Reorg
  • SBA Pooling

Selvom bevægelser som denne er nødvendige for at holde COVID i skak, kaster de også lys over en spirende teknologi, der bruges til at erstatte traditionelle papirbaserede værdipapirer – Security Tokens.

For at få en bedre forståelse af situationen når vi ud til Dave Hendricks, CEO for Vertalo. Han uddybede situationen ved at kommentere,

”Suspensionen af ​​papirbaseret certifikathåndtering af DTCC har efterladt status for mange handler i limbo. Med regelundtagelser for overførselsagenter, der nu er på plads under SEC-vejledning, bliver nogle papirbaserede transaktioner muligvis ikke behandlet i uger, hvis ikke måneder. Hvor efterlader dette de berørte mæglerforhandlere eller investorer? Vi ved det ikke. Vi ved dog, at digitale eller tokeniserede aktier ikke ville blive påvirket, da de ikke er underlagt et enkelt svigtende mekanisme som centraliseret kontorbaseret papirbehandling. Denne systemiske fiasko på et tidspunkt med stort behov for likviditet kræver helt sikkert nye metoder til ejerskab og handel med alle mulige aktiver. ”

Hendricks fortsatte og fremhævede behovet for at gennemføre digital ændring ved at udtale sig,

”Det er tid for udstedere og investorer, især med hensyn til private aktiver, at foretage digital transformation og forbedre modstandsdygtigheden og responstiden for værdipapirtransaktioner. Kun fuldt digitale overførselsagenter som Vertalo er i stand til denne form for trinfunktionsforbedring. ”

Som et selskab, der betjener den digitale værdipapirsektor på en række forskellige måder, herunder en overførselsagent, har Vertalo en unik og direkte indsigt i COVIDs virkninger på relaterede operationer.

Homeland Security betegner Blockchain Managers som en ‘kritisk service’

Vi begynder dette afsnit med et uddrag fra et for nylig udgivet udmelding af US Department of Homeland Security.

“Hvis du arbejder i en kritisk infrastrukturindustri, som defineret af Department of Homeland Security, såsom sundhedsydelser og lægemiddel- og fødevareforsyning, har du et særligt ansvar for at opretholde din normale arbejdsplan.”


En af de mest lovende anvendelser af blockchain-teknologi er inden for forsyningskæder. Uanset om sporing af oprindelsen af ​​diamanter, ægtheden af ​​designervarer eller landbrugsprodukter, synes disse processer skræddersyet til at drage fordel af blockchain.

Dette punkt understreges af den nylige optagelse af Blockchain Managers som en ‘Critical Service’ af Homeland Security. Mens brugen af ​​blockchain stadig kan være i sine tidlige faser, er det klart, at det allerede har etableret sig som et afgørende værktøj for de involverede, specielt i fødevare- og landbrugssektoren. Ud over effektiviteten muliggjort gennem brugen, har blockchain-baserede forsyningskæder evnen til nøjagtigt at videreformidle information om produkter lige fra oprindelsessted, fremstillingsdatoer, rejseruter og mere.

Optagelse og hurtig adgang til disse oplysninger kan gå langt, når der screenes produkter og sikre, at handelskanaler fortsat fungerer efter hensigten.

Foldning @ Home

Ved brug af beregningskraft opnået via et globalt distribueret netværk gør Folding @ Home deres del for at fremskynde vores forståelse af COVID-19. Selvom det ikke eksplicit bruges blockchain, er ideen om at bruge et distribueret netværk til at opnå en goa med nye niveauer af hastighed og effektivitet et fælles tema. Det distribuerede netværk, der bruges af Folding @ Home, består af alle, der har et overskud i beregningskraft.

  • Idle bærbare computere
  • High-end desktops
  • ASIC-enheder med kryptovaluta
  • Mobiltelefoner

Bowman førende internationalt supercomputeringsprojektBowman førende internationalt supercomputeringsprojekt

Se denne video på YouTube

Listen fortsætter. Kumulativt antages det, at Folding @ Home-netværket, der er bygget på disse enheder, er vokset til at kontrollere mere beregningskraft end de fleste af verdens supercomputere.

Med hensyn til Især COVID-19, Folding @ Home styrer meget af deres kumulative processorkraft for at forstå struktureringen af ​​proteinerne, der findes i virussen. Ved at få denne forståelse håber man, at nye behandlinger vil blive opdaget.

For nylig er det, som virksomheden har set, en massiv tilstrømning af bidragydere – specifikt fra dem, der allerede er fortrolige med blockchain og minedrift. Dette har resulteret i, at netværket har opnået over 450 Petaflops beregningskraft. Et eksempel på dette kommer fra crypto-mining specialister, CoreWeave. Virksomheden har taget en seriøs og proaktiv holdning mod COVID-19 ved at omfordele 6.000 high-end GPU’er, typisk brugt til minedrift, mod Folding @ Home-netværket..

Det er overflødigt at sige, at det er opløftende at se enkeltpersoner og virksomheder fra hele verden mødes i et forsøg på at standse spredningen af ​​COVID-19.

Centralbanks digitale valuta

Mens forskellige nationer rundt om i verden har meddelt, at de har til hensigt at udvikle og udstede en centralbank digital valuta (CBDC), har USA taget en mere træt tilgang. Dette kan dog ændre sig, da fremkomsten af ​​COVID-19 har tvunget mange til at genoverveje fordelene ved en sådan indsats.

Ud over de ofte udråbte fordele bag et CBDC er en ny fordel, der for nylig er kommet til syne, evnen til at begrænse overførslen af ​​smitte. Fysiske penge passerer hyppigt gennem utallige hænder og miljøer. Netop denne karakter gør penge til en førstekandidat til spredning af sygdomme.

Kina var den første til at erkende dette og handle ud fra det faktum ved at fjerne kontanter fra omløb og enten desinficere eller ødelægge det. Tæt på deres hæle var USA efter at have implementeret lignende forholdsregler. Disse forholdsregler omgiver penge, der specifikt kommer ind i landet fra højrisikoområder, såsom Asien. Penge, der ‘passer til regningen’, gennemgår en forlænget tilbageholdelsesperiode, der muliggør desinficering af potentielt forurenede regninger.

I en verden, der er grebet af virkningerne af COVID-19, er dette en gang, hvor hvidvaskning af penge faktisk er en god ting (i ordets bogstavelige forstand).

I mindre målestok har mange set en skarp forstyrrelse i evnen til endda at bruge de kontanter, de har. Da penge er en af ​​de varer, der oftest overføres mellem mennesker, er utallige virksomheder ophørt med at acceptere det som en form for betaling. I stedet stoler mange kun på debet- og kreditnetværk – hvilket yderligere understreger et potentielt behov for CBDC’er.

Opmærksomheden over for et amerikansk CBDC er vokset til det punkt, at det nu diskuteres i potentielle stimuluspakker.  Selvom intet konkret har formået at gøre det til nogen endelige kladder, er der tydeligvis en intriger omkring emnet, med betydelig benarbejde lagt i den potentielle strukturering af et sådant aktiv.

En vej fremad

Dette er kun få måder, hvorpå COVID-19 har formået at forstyrre den måde, vi ser på blockchain, digitale værdipapirer og valutaer. Mens pandemien stadig er i opsving, vil vi helt sikkert støde på nye implementeringer i løbet af ugerne.

Nødvendigheden er opfinderen, og vi kan måske bare se blockchain-baserede bestræbelser give en vej fremad på jagt efter opfindsomme løsninger.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map