CoinMint – Effektiv, grøn minedrift

Hvem er CoinMint?

CoinMint blev grundlagt i begyndelsen af ​​2015 og er et firma, der ønsker at bringe enkelhed til kryptovaluta-minesektoren.

Det ligger på over 1300 acres jord, hvor anlægget drager fordel af en dedikeret vandkraft dæmning 3 km fra stedet. Dette betyder, at anlægget primært drives af fuldt vedvarende energi.

De er et af verdens største minedrift samt et af de mest effektive. Gennem brug af forskellige kraftkilder og den nyeste tilgængelige hardware skubber CoinMint grænserne for minedriftens effektivitet.

Hvad er problemet?

Minedrift med kryptovaluta er en vanskelig og kompleks proces. Selvom den egentlige handling af minedrift måske er enkel, er beregningerne, der involverer udgifter, ikke. De interesserede skal tage højde for udstyr, levetid for hardware, elomkostninger, køleforanstaltninger osv. Med den enorme stigning set i Bitcoin-hash-priser i løbet af 2018 er det simpelthen ikke muligt at være en produktiv minearbejder i mindre skala længere.

Hvordan løser CoinMint det?

CoinMint ser ud til at løse problemet ved at give fraktioneret ejerskab af hashraten fra deres avancerede minedrift i det nordlige New York. Dette anlæg gør brug af både vandkilder og vindkraftkilder. Dermed er de i stand til effektivt at køre ASIC-enheder til minedrift af Bitcoin. Med et partnerskab etableret med Samsung for at levere hardware har virksomheden fjernet mange af de sourcingproblemer, der i øjeblikket plager konkurrenter.

Gennem deres minedrift er investorer, der er interesserede i minedrift, i stand til at deltage, mens de undgår følgende forhindringer forbundet med processen

  •          Erhvervelse og vedligeholdelse af hardware
  •          Kør omkostninger
  •          Strømkrav & levering
  •          Anlægs placering
  •          Nødvendige køleforanstaltninger

Dette er blot nogle få af eksemplerne på de problemer, CoinMint fjerner fra skuldrene til fremtidige minearbejdere og placerer alene.

CoinMint anerkender markedsinteressen for minedrift. De anerkender også det skiftende markedssentiment i retning af sikkerhedstokener og de fordele, de tilbyder. Når dette er tilfældet, føles CoinMint som om de er den perfekte løsning for investorer at deltage i deres drift.

Ved at tilbyde deres eget sikkerhedstoken er investorer i stand til at eje en fraktioneret andel af facilitetens biprodukt – Hash-rate. Indtægterne fra mineprocessen fordeles som sådan.

  •          75% opdeles forholdsmæssigt blandt tokenholdere
  •          25% tilbageholdes af CoinMint for at opretholde driften og som et resultatgebyr

For at gøre investering mere spændende vil investorer drage fordel af DAGLIGE udbytteudbetalinger. Denne unikke udbyttestruktur får dem til at skille sig ud fra traditionelle investeringer, der typisk ser investorer modtage udbytte ikke mindre end kvartalsvis.

Hold?


De, der stod bag CoinMint-projektet, erkendte behovet for at adskille sig fra pakken. Der findes forskellige minedriftstøj i Nordamerika, men ingen af ​​dem tilbyder investeringer struktureret som den mulighed, CoinMint tilbyder. Her er et par sind på CoinMint, der ligger bag ideen.

Ashton Soniat – præsident

Prieur Leary – CTO

Steve Wang – finansdirektør

Kyle Carlton – generalrådgiver

Kathleen Schneider – Controller

Hvad er næste?

Minedrift med kryptovaluta er ikke en industri, hvor du kan lægge et fundament og derefter læne dig tilbage og slappe af. At være rentabel kræver konstant opgradering af den anvendte hardware. Dette betyder, at tilstrækkelig virksomhedsindtægter konsekvent skal genbruges til hardwareopgraderinger og vedligeholdelse. Dette er den eneste måde at holde sig foran konkurrenterne og forblive en god investering for dem, der har leveret midler til virksomheden.

Ud over de konstante opgraderinger, der kræves af branchens natur, forvent at se CoinMint-tokens på sekundære markeder i den nærmeste fremtid. Da mange platforme er udviklet til at lette handel med sekundære markeder med værdipapirer, vil de, der investeres i CoinMint, drage fordel af likviditetsniveauer, der aldrig har set før.

Den første distribution af deres ERC-20-kompatible token kendt som CBM lettes af værdipapirplatformen Securitize.

For at få flere oplysninger om projektet, se vores CoinMint token-oversigtsside.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map