WealthSimple opnår Unicorn-status, slutter sig til rivaliserende FinTech-firmaer Revolut og Robinhood

WealthSimple, den canadiske formuehåndteringsspecialist, har for nylig blevet det seneste FinTech-firma til at opnå ‘enhjørning’ -status. Dette blev gjort gennem en nylig investeringsrunde, frontlinjet af Technology Crossover Ventures (TCV).

Unicorn-status

Enhjørninger er virkelige – i det mindste ikke i traditionel forstand. I nutidens verden er en ‘enhjørning’ et udtryk, der bruges til at beskrive et selskab, der har opnået en værdiansættelse på mere end 1 mia. $.

Disse virksomheder er typisk ofte involveret i FinTech og er ofte privatejede opstartsvirksomheder.

Deltager

Som tidligere anført har TCV nu hjulpet WealthSimple på vej til at opnå denne status. Det var imidlertid ikke alene, der bidrog til denne seneste finansieringsrunde. Følgende virksomheder er dem, der har tilsluttet sig TCV med at investere.

  • Meritech kapital ventures
  • Greylock-partnere
  • Allianz x
  • To sigma-ventures
  • TCV førte runden

Kumulativt bidrog denne gruppe af investorer i alt $ 114M CAD ($ 87M USD). Dermed kan WealthSimple nu prale af en værdiansættelse af $ 1.4B CAD ($ 1.07B USD).

Denne værdiansættelse er en stigning fra virksomhedens sidste runde, hvor der blev $ 190M CAD ($ 145M USD), hævet til en vurdering af $ 743M CAD ($ 566M USD).

Talent Boost

Denne særlige runde handlede mere om bare at skaffe penge. Ud over kapitaltilstrømningen har WealthSimple meddelt, at de vil tilføje TCV General Partner, David Yuan, videre til dets bestyrelse.

David Yuan talte om denne udvikling, og hvorfor TCV valgte at tilpasse sig et firma som WealthSimple.

”Vi har set Wealthsimple’s stigning på det canadiske marked og elsker den måde, virksomheden bringer enkelhed, menneskehed og glæde på personlig finansiering … TCV er fokuseret på virksomheder, der har potentialet til at transformere industrier, og vi er begejstrede for at arbejde med Mike og Wealthsimple-teamet til at opbygge en leder inden for finansielle tjenester og en vigtig forbrugerplatform. ”

Udbredt vækst

Ud over at vokse i værdiansættelse har WealthSimple bredt udvidet sit udvalg af tjenester, der tilbydes gennem 2020.


For nylig annoncerede WealthSimple lanceringen af ​​sin nyligt udrulede tjeneste, kaldet ‘WealthSimple Crypto’. Dette er en lukket kredsløbstjeneste, der giver kunderne mulighed for at handle både Bitcoin og Ethereum i et sikkert miljø.

Som et firma grundlagt på at servicere teknologisk sindede personer var dette et overraskende skridt. Yngre generationer, der er vokset op i en stadig mere digital verden, er mere komfortable med sådanne teknologier. Da årtusinder var en stor del af WealthSimple’s kundekreds, var dette en logisk udvidelse.

Fokus på yngre generationer blev også vist for nylig, da WealthSimple CFO, Leen Li, overgået til en ny rolle, der står i spidsen forWealthSimple FoundationSom sin nye administrerende direktør. Denne bestræbelse sigter mod at udvikle og give adgang til finansielle tjenester, der er beregnet til at hjælpe unge med at spare på universitet / college. På det tidspunkt talte Leen Li om, hvorfor WealthSimple Foundation var vigtig for hende og sagde,

”Kun tre af mine søskende, inklusive mig selv, fik muligheden for at gå på college, mens de to andre måtte arbejde efter gymnasiet for at give indkomst til familien … Adgang til efteruddannelse har en livslang indvirkning, og det er afgørende, at vi hjælp hvert barn i Canada med at få den samme mulighed, som jeg var. ”

En velsignelse – genopfinde formueforvaltning

Ved at nå den hyldede ‘enhjørning’ -status finder WealthSimple sig nu placeret tæt sammen med andre FinTech-firmaer, såsom Revolut og Robinhood.

Mens hver af disse virksomheder har henvendt sig til FinTech og deres respektive kundekreds på en unik måde, har de alle et fælles træk – genopfinder den måde, vi administrerer og får adgang til formue. I et nyligt bidrag til vores igangværende ‘tanke ledere’ serie, Daglar Cizmeci, CEO for Red Carpet Capital kiggede på denne tendens.

Siger han,

”Hele finanssektoren er rystet af den teknologiske revolution, som igen har formet verden. Formuehåndtering i 2020 er ingen undtagelse fra denne tendens. Fintech har genopfundet landskabet med investeringsstyring ved at inkorporere Big Data, kunstig intelligens og maskinindlæring for at optimere porteføljer, afbøde risici og evaluere investeringsmuligheder. ”

Rigdom Enkel

WealthSimple blev grundlagt i 2014 og er en finansiel tjenesteudbyder med base i Toronto, Canada. Siden lanceringen har WealthSimple samlet en klientbase på i alt næsten 200.000 og administrerer 5 milliarder dollars i aktiver.

CEO, Michael Katchen, fører i øjeblikket tilsyn med virksomhedens drift.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map