Robinhood annoncerer kryptoindskud / udtræden som administrerende direktør forbereder sig på at tale ved kongreshøringen på GameStop

I dag er en stor dag for Robinhood, den populære handelsplatform. Virksomheden, der har befundet sig under brand de sidste par uger på grund af GameStop-debaklen, har gjort det annonceret at det vil begynde at støtte indskud / udtag af kryptokurver. Ud over dette vil virksomhedens administrerende direktør, Vlad Tenev, tale ved en kongreshøring om den førnævnte GameStop-situation.

Robinhood Aktivering af indskud og udbetalinger

I løbet af det sidste år er der gjort meget ado over virksomhedernes indgang til digitale aktiver som PayPal, WealthSimple, Robinhood og meget mere. Mens en vis grad af spænding var / er helt sikkert berettiget, blev hvert af disse eksempler plaget af et stort problem i deres tilbud – lukkede kredsløbssystemer.

Med hensyn til handel med digitale aktiver giver et lukket kredsløbssystem mulighed for brugere at købe og sælge understøttede aktiver. Det tillader dog ikke brugere at deponere eller trække aktiverne ud. Denne begrænsning giver platformene mulighed for at holde øje med, hvem der nøjagtigt handler, og reducerer servicekompleksiteten.

Da de fleste interesserede i digitale aktiver opretholder tankegangen ‘ikke dine nøgler, ikke din mønt’, mister ideen om et lukket kredsløb naturligvis sin glans, da investorer faktisk aldrig kontrollerer deres beholdning. Dette er dog ved at ændre sig for brugere af Robinhood, da selskabet har meddelt, at det nu vil støtte både indskud og udbetalinger af digitale aktiver, der findes på dets platform..

Flytningen kommer på et tidspunkt, hvor den offentlige stemning omkring Robinhood har taget et stort hit. Dette skridt kan være noget af en ‘olivengren’ for dem, der hånes af dets handlinger i de sidste uger omkring GameStop-fiaskoen.

Hvad der skal være interessant, er at se, om Robinhoods konkurrenter vedtager lignende ændringer i de kommende uger / måneder.

Handelssuspensioner

Ud over at udvide funktionaliteten på sin platform ser Robinhood sin administrerende direktør, Vlad Tenev, klar til en tale i dag i en kongreshøring. Denne høring blev sammensat i et forsøg på at analysere de begivenheder, der førte til det meget omtalte GameStop-drama, de involverede handlinger og hvad der kan gøres for at forhindre gentagelser.

I denne tale forventes det, at Tenev vil understrege behovet for nye regler, der afspejler en digital verden. Især forventes Tenev at drøfte et krav, som SEC stiller for en 2-dages afviklingsperiode.  Virksomheden har oplyst, at det skyldes denne regel, at det stoppede handel, ikke på grund af samarbejde med de hedgefonde, der er påvirket af markedsforholdene..

”Jeg vil være klar fra starten: enhver påstand om, at Robinhood handlede for at hjælpe hedgefonde eller andre særlige interesser til skade for vores kunder, er absolut falsk og markedsforvridende retorik. Vores kunder er vores højeste prioritet, især de millioner af små investorer, der bruger vores platform hver dag til at investere for deres fremtid … Det, vi oplevede i sidste måned, var ekstraordinært, og de handelsgrænser, vi satte på GameStop og andre aktier, var nødvendige for at give os til fortsat at imødekomme de clearinghus depositumskrav, som vi betaler for at understøtte kundehandel på vores platform. ”

Da SECs vigtigste mission er at beskytte investorer og sikre retfærdige markeder, håber Tenev, at det regulerende organ vil tage et oprigtigt blik på afviklingstider. Han højdepunkter det faktum, at systemet, som det i øjeblikket er, sætter den massive bølge af nye investorer, der bruger platforme som Robinhood, i fare.

”Den nuværende to-dages periode til afvikling af handler udsætter investorer og industrien for unødvendige risici og er moden til forandring. Clearingmæglere som Robinhood Securities skal hver dag opfylde depositumskrav, der stilles af clearingcentre for at understøtte kundetransaktioner mellem handelsdatoen og den dato, hvor handlerne afvikles. Investorer venter på, at deres handler skal cleares, og clearingsmæglerne har deres egne kontanter låst, indtil afviklingen er sidste dage efter handelen. Krav til clearinghusindskud er designet til at mindske risikoen, men sidste uges vilde markedsaktivitet viste, at disse krav kombineret med en unødvendigt lang afviklingscyklus kan have utilsigtede konsekvenser, der indfører nye risici. ”

En eksisterende løsning?


Her på securities.io tror vi på fremtiden for digitale værdipapirer. Forligskravene, der førte til, at Robinhood stoppede handel, er en af ​​de mange grunde til, at denne tro holdes. Ved at bruge digitale værdipapirer elimineres behovet for forskellige formidlere ved handel med sådanne aktiver, hvor handler afvikles i realtid.

Securitize præsident, Jamie Finn, for nylig skrevet et kort stykke, der fremhæver digitale værdipapirers evne til at løse de førnævnte problemer.

“Fjernelse af behovet for et centraliseret clearinghus – som depositary trust & Clearing Corporation (DTCC) – der behandler næsten $ 1,7 billioner af værdipapirhandler hver dag – er kernen i sagen og burde være en nøgledel af denne diskussion blandt regulatorer og markedsstrukturdeltagere og interessenter. Gennem blockchain-aktiverede sikkerhedstokener skaber vi allerede en markedsplads, der udnytter de unikke fordele ved decentraliserede blockchains til private markeder, og dette burde og kan også repræsentere fremtiden for offentlige markeder … Fuldstændig digitalisering af offentlige værdipapirer for at udjævne spillereglerne for alle investorer ved at eliminering af unødvendige og forankrede mellemmænd burde være et nøglefokus lige nu og er et opnåeligt langsigtet mål. ”

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map