Renteregnskaber for digitale aktiver, der vokser som negative renter, væve store

Et år senere ødelægger COVID-19 stadig verdensøkonomier. Mens digitale aktiver har trives, er hele brancher blevet oprettet, efterhånden som udgiftsvaner og prioriteter ændres. Effekterne har været så store, at mange regeringer har brugt drastiske foranstaltninger i forsøg på at ‘stimulere’ økonomisk vækst.

Der er gjort meget over ‘trykpresser’ og den tilsyneladende uafsluttede levering af FIAT, de producerer – en fast forsyning er trods alt en af ​​de største træk mod aktiver som Bitcoin. Dette er imidlertid ikke det eneste værktøj, som regeringer og centralbanker har til rådighed i den igangværende stimuleringsindsats. Et andet og uden tvivl endnu mere bemærkelsesværdigt skridt er nedsættelsen af ​​renten.

I Det Forenede Kongerige har Bank of England netop gjort det annonceret at det har givet forretningsbanker 6 måneder til at forberede sig på potentielle negative renter. Hvis dette til sidst sker i Storbritannien, vil det ikke være det første eksempel på, at en nation tager sådanne skridt. Andre som Japan, Tyskland og mere har gjort det tidligere med varierende succesniveauer.

Negativ interesse

I en verden, der giver mening, opkræver institutioner renter på penge, der lånes ud til låntagere, mens de giver renter til dem, der opretholder indskud. Negative renter resulterer typisk i en vending af denne strukturering. Det betyder, at banker betaler kunder for at låne penge, mens de opkræver penge gemt på opsparingskonti.

Formålet med dette er simpelt – tilskynd forbrugernes udgifter. Desværre betyder det, at enhver, der ønsker at tjene passiv indkomst på opsparing, er ude af lykke. Det betyder også, at da banker ville være på krogen for at betale kunder for at optage lån, ville de være mere restriktive med hensyn til, hvem der er godkendt, hvilket begrænser lånemulighederne til dem, der kun har de bedste kreditværdier.

Renteregnskaber for digitale aktiver

Mens de negative renter endnu ikke har ramt Nordamerika, er de farligt tætte. For eksempel har Bank of Canada siden begyndelsen af ​​2020 gjort det faldt renter fra 1,75% til de 0,25%, som de sidder ved i dag. Dette forventes ikke at stige snart, idet Bank of Canada for nylig sagde, at det ville arbejde for at holde lave rater indtil mindst 2023. Det er ikke bedre i USA.

Så hvad laver du, hvis du er en opsparer og ønsker at tjene passiv indkomst på din bedrift? Heldigvis med en genopblussen af ​​den digitale aktivsektor giver en ny type platform kloge individer et middel til at kæmpe tilbage mod faldende renter – Digital asset interest accounts.

Dette er tilbud fra virksomheder, der giver klienter afkast med høj rente på opsparingskonti med digitale aktiver. Følgende er eksempler på de nyeste og største digitale aktiverplatforme, der tilbyder sådanne konti.

Gemini Tjen

Et produkt af Winklevoss-køreplatformen ‘Gemini’, denne nye tjeneste med titlen ‘Tjen’ forventes at være den første af sin art, der er tilgængelig for alle 50 stater.

Lige ud af portene kan Gemini Earn prale af en stor fordel i forhold til branchens top-dog BlockFi.

Understøttede aktiver – Tvillinger tjener? 26. BlockFi? 8.


Gemini CEO, Tyler Winklevoss, stater, “Dagens investorer ved, at en smart, forskelligartet portefølje inkluderer krypto – det er en investering i deres fremtidige selv … Vi designede et program, der giver vores kunder muligheden for at generere et reelt afkast på deres kryptobesparelser uden at skulle sælge et af de bedst mulige aktiver tiårets klasser. ”

BlockFi

Mens Gemini Earn muligvis har BlockFi slået i omfanget af understøttede aktiver, forbliver BlockFi den mere spændende service for mere fokuserede investorer, da den generelt kan prale af overlegne priser.

Bitcoin-sats – Tvillinger tjener? 3,05%. BlockFi? 3-6%

Ethereumrate – Tvillinger tjener? 3,05%. BlockFi? 5,25%

Interessant nok er Geminis helt egen stablecoin ‘GUSD’ ikke opført som et understøttet aktiv gennem Gemini Earn. BlockFi giver dog en sats på 8,6% på den populære stablecoin.

Renter forstærkes og udbetales månedligt vs. dagligt på Gemini Tjen.

Da BlockFi begyndte at tilbyde disse tjenester, var digitale aktiver-udlånsplatforme mere en nyhed. Virksomheden har dog formået at etablere sig som en pålidelig platform gennem forskellige højt profilerede tilknytninger, strategiske partnerskaber og pålidelighed. Resultatet har været vildt rentabelt for ikke kun sine kunder, men selve platformen med en 2020-omsætning på ca. $ 100.000.000 USD.

Sikkerhed først

De ovennævnte udlånsplatforme er på ingen måde de eneste tilgængelige. De repræsenterer simpelthen det nyeste i Gemini Earn og det største i BlockFi. På trods af deres popularitet er det vigtigt at huske en nøgle detalje – ved at bruge disse platforme overlever du kontrol over dine aktiver.

Ja, potentialet for at generere renter i en tid, hvor bankerne vender sig til negative renter, er ret lokkende. Disse virksomheder understøttes typisk ikke af Federal Deposit Insurance Corporation (FDIC), hvilket betyder, at hvis de går ‘belly-up’, får klienter muligvis ikke deres midler tilbage. Mens velrenommerede virksomheder som Gemini og BlockFi hver bruger strenge opbevaringsforanstaltninger for at forhindre hacks og tyveri, er der stadig et risikoniveau, når man overlader midler til en anden part.

Bundlinjen

Hvis du markerer alle følgende felter, kan en platform til udlån af digitale aktiver muligvis være en god mulighed for at udvide din kapitalandel.

  • Oprethold en HODL-tankegang i forhold til handel
  • Forstå og acceptere risikoen for tabte aktiver gennem uforsikret udlån
  • Ønske om at generere passiv indkomst
Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map