Ændring er på vej – En ny OCC-kundeemne, retfærdigt markedskendelse og lovgivningsmæssige regninger

Digitale aktiver er kommet for at blive. Tilsynsmyndigheder og traditionelle banker accepterer endelig denne kendsgerning og tilpasser operationerne for at imødekomme deres integration.

Lederændring

For kun dage siden diskuterede vi den ledige rolle som SEC-formand og Gary Gensler – den forventede efterfølger til Jay Clayton. I dag, nyheder er brudt at en anden højt profileret rolle er indstillet til at blive udfyldt. Det menes, at kontoret til valutaovervågeren (OCC) har fundet sin nye leder i Michael Barr.

Hver af disse førnævnte roller er roller, der er udfyldt med nomineringer fra præsidentens præsidentadministration. Som sådan kan baggrunden og faghistorien for disse udnævnte kaste lys over administrationens motiver og mål i de kommende år.

Heldigvis for digitale værdipapirer er hver af dem, der forventes udnævnt, velbevandret i blockchain og dens mange implementeringer. Mens Gensler er kendt for sin blockchain-undervisning ved M.I.T, har Barr erfaring som rådgiver for Ripple Labs, der går tilbage til 2015.

Kontoret for valutakontrolløren

OCC har en stor mængde magt inden for De Forenede Stater. Det er ansvarligt for tilsynet med over 1.200 banker og oprettelsen af ​​regler, som de skal overholde.

I de seneste måneder er OCC blevet set i et særligt positivt lys af dem, der er involveret i digitale aktiver på grund af flere udviklinger. Ud over den forventede udnævnelse af blockchain-kyndige Michael Barr er følgende flere eksempler på disse ændringer implementeret af OCC, der forventes at være til gavn for modningen af ​​digitale aktiver.

Retfærdig adgang

Den 14. januar 2021 frigav OCC den endelige iteration af sin ‘Retfærdig adgang‘ Herske. Kort sagt forhindrer denne udvikling banker i USA i at pålægge virksomheder og enkeltpersoner tilknyttet bestemte industrier tæppe forbud.

”Som computere og ansatte i tidligere administrationer har gjort det klart i taler, vejledning og vidnesbyrd, bør banker ikke afslutte tjenester til hele kategorier af kunder uden at foretage individuelle risikovurderinger. Det er uforeneligt med grundlæggende principper for forsigtig risikostyring at træffe beslutninger udelukkende baseret på konkrete eller kategoriske påstande om risiko uden egentlig analyse. ”

Desværre har der i de sidste par år været mange tilfælde af, at virksomheder afvises tjenester i den traditionelle banksektor, simpelthen på grund af tilknytning til kryptovalutaer. Mens dette afslag på tjeneste stadig kan finde sted, sikrer OCC nu, at banker skal være berettigede til at gøre det.

”Når en stor bank beslutter at afskære adgangen til velgørenhedsorganisationer eller endda ambassader, der betjener farlige dele af verden eller virksomheder, der driver juridiske virksomheder i USA, der støtter lokale job og den nationale økonomi, skal de vise deres arbejde og de legitime forretningsårsager for at gøre det, ”

For en industri, der bare kommer på benene, har begrænsning til traditionelle banktjenester bestemt været en langvarig hindring. Med denne nye regelændring, der skal træde i kraft i april 2021, vil spillereglerne være mere retfærdige og mere gennemsigtige for alle.


Tilladelser givet

Dage før afslutningen af ​​sin ‘Fair Access’ -afgørelse frigav OCC fortolkningsbrevet 1174. Dette var endnu en positiv ændring, da det giver bankerne mulighed for at udnytte og udstede deres egne stablecoins..

“Nationale banker og føderale opsparingsforeninger (samlet benævnt” banker “) kan bruge nye teknologier, herunder INVN’er og relaterede stablecoins, til at udføre bank-tilladte funktioner, såsom betalingsaktiviteter.”

Ud over OCC, der åbner mulighed for brug af stablecoin blandt banker, blev lovforslag 648, der vedrører banker i staten Nebraska, forelagt i dag. Dette lovforslag søger at give bankerne mulighed for at opbevare kryptovalutaer for kundekreds. Denne lovforslag, som blev fremsat af senator Mike Flood, er et første skridt mod hans mål om at gøre Nebraska til et knudepunkt for FinTech.

Samlet set er det mellem OCC’s nylige afgørelser og fremsættelse af regninger ikke noget at antage, at traditionelle banker i den nærmeste fremtid dykker først ned i digitale aktiver. Da mange er involveret i digitale aktiver, der har en stærk overbevisning om, at vedtagelse af traditionelle banker ikke er nødvendig for at få succes, er fordelen ved denne udvikling endnu ikke bestemt. Når ting først er sikkert – ændring er i gang.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map