Denelle Dixon, administrerende direktør for Stellar Development Foundation – Interview Series

Denelle Dixon er administrerende direktør for Stellar Development Foundation – en nonprofit organisation, der understøtter udvikling og vækst af Stellar, et open source blockchain netværk, der forbinder verdens finansielle infrastruktur.

Du var tidligere involveret i Mozilla, da du tiltrådte i 2012 som associeret generalrådgiver, og du steg igennem rækkene for til sidst at blive COO. Hvad lærte du af denne oplevelse?

Min tid i Mozilla hjalp virkelig med at forme den måde, jeg ser på internettet på, og dets virkninger og indflydelse på innovation. Det tillod mig også at fokusere på skæringspunktet mellem tre områder (offentlig politik, forretning og teknologi), som jeg er intellektuelt og følelsesmæssigt forbundet med. Det er disse tre områder, som jeg vil fortsætte med at fokusere på resten af ​​min karriere på grund af deres betydning for en levende, rettet og innovativ økonomi.

At arbejde hos Mozilla var min første erfaring med open source-filosofien, og det inspirerede min dybe tro på værdien af ​​open source-teknologi. Jeg har sagt det før, men det hele handler om åbenhed, gennemsigtighed, samarbejde og mangfoldighed – hvad jeg ser som kerneværdierne for open source.

Når aktivitet og fremskridt er åbent dokumenteret, giver det samfundet mulighed for at gentage og udvikle sig. Jeg er altid begejstret, når jeg hører om projekter, der bygger på Stellar, før jeg endda kontakter nogen i vores organisation. Det betyder, at vi leverer tilgængelig dokumentation med meningsfuld information.

Gennemsigtighed gør det muligt for et open source-projekt at kommunikere tydeligt til samfundet og holde sig ansvarlig over for dets mission og retning. Hos SDF brugte vi 2019 på at blive mere gennemsigtige om vores arbejde og det arbejde, vi udfører for Stellar. Vi oprettede vores nye mandat, oprettede og beskrev XLM-konti, der kan spores og spores, og skabte en køreplan, der er klar og direkte. I 2020 fortsætter vi med at være mere høje om vores arbejde og om arbejdet med at blive udført på Stellar. Denne gennemsigtighed holder os ansvarlige for både at sige, hvad vi laver, og at gøre, hvad vi siger. Gennemsigtighed skaber tillid.

Open source-teknologi er fuldt afhængig af effektivt samarbejde for succes, og en sund samarbejdsånd fremmer innovation og kreativitet. Og naturligvis, i et samarbejdsmiljø, giver forskellige meninger og stemmer værdi gennem en række perspektiver og værdier.

I marts 2019 blev du derefter udnævnt som både administrerende direktør og administrerende direktør for The Stellar Development Foundation. Hvad var det, der tiltrak dig til dette fundament?

Kort sagt, missionen, arbejdet, virkningen og muligheden for at vokse en virksomhed, en kultur og et økosystem. Jeg ved, at jeg er bedst, når mit arbejde har et formål, og når jeg skubber på forandring. Visionen er stor: Stellar og SDF håber at frigøre verdens økonomiske potentiale ved at gøre penge mere flydende, markeder mere åbne og folk mere bemyndigede. Og tænker stort ud over ethvert produkt, ud over ethvert enkelt problem – det er det, der altid har drevet mig. Jeg vidste, at det ville være mit mandat at fokusere på skæringspunktet mellem offentlig politik, forretning og teknologi – det var for godt til at give op.

Kan du give os en oversigt over missionen bag Stellar Development Foundation?

SDF er en nonprofit organisation, der ikke er en aktie, og som ikke har nogen aktionærer, og som kun ses for sin mission – at skabe retfærdig adgang til det globale finansielle system. SDF hyrder kodebasen til Stellar-netværket og fremmer økosystemets vækst. Det blev oprettet for at hjælpe med at opretholde Stellars kodebase, støtte de samfund, der bygger på netværket, og tjene som en stemme til regulatorer og institutioner.

I sidste ende søger vi at skabe retfærdig adgang til det globale finansielle system ved at gøre penge mere flydende, markeder mere åbne og folk mere bemyndigede.

Hvad har været din prioritet først siden du overtog som administrerende direktør?

Siden jeg blev medlem af SDF, har jeg været fokuseret på organisationsudvikling, økosystemudvikling (inklusive offentlig politik) og videreudvikling af teknologi og produkter. Vi har udviklet en klar strategi og opnåeligt mål omkring at få Stellar til at være den globale betalingsstandard inden 2025. Vores strategi er udviklet omkring tre søjler – at sikre robusthed i vores teknologi, fremme bæredygtige brugssager og være den blockchain, som folk kender og stoler på.


Hvordan kan Stellar Development Foundation bedst samarbejde med kommercielle enheder uden at forsømme dens kernemission?

Vi ser på kommercielle partnerskaber som måder at introducere endnu flere mennesker til Stellar-økosystemet og de fordele, Stellar og de forskellige aktører i økosystemet har at tilbyde. Vi sikrer også, at eksisterende deltagere i økosystemet er forbundet med et andet for at videreudvikle væksten.

Lad os bruge vores nylige partnerskab med Samsung som et eksempel. Samsung integrerede Stellar i deres Samsung Blockchain Keystore, hvilket betyder, at Stellar-brugere nu kan gemme deres private nøgler på bestemte Samsung Galaxy-smartphones. Vigtigst er det, at udviklere kan oprette blockchain-baserede apps og tjenester til disse telefoner.

Dette betyder meget for vores voksende samfund, og virksomheder og udviklere bygger projekter på vores økosystem. Ved at samarbejde med en af ​​de største smartphone-leverandører i verden åbner vi et helt nyt netværk af brugere, der kan drage fordel af vores teknologi.

Kunne du diskutere udfordringerne ved at bringe kryptovaluta til ubanket, især med kryptokurrency, der har en stejl indlæringskurve?

De virksomheder, vi samarbejder med, er alle fokuseret på problemfri integration, og mange brugere indser sandsynligvis ikke engang, at de bruger krypto til at gennemføre og betale regninger. Det bruger teknologien til at løse problemer, som brugerne står over for, og for at gøre det let for brugerne at engagere sig.

Saldo er for eksempel et firma, der tillader vandrende arbejdstagere at støtte familiemedlemmer i Mexico. Overførselsprocessen med at sende penge hjem er langsom, vanskelig og dyr. Saldo lader arbejde i USA sende penge direkte til en modtagers hjælpekonto derhjemme i Mexico. Da Saldo udsteder et mexicansk pesobakket token og afregner på Stellar-netværket, kan afsendere starte betalingen i USD og automatisk konvertere betalingen til MXN i en enkelt øjeblikkelig og gennemsigtig transaktion.

Slutresultatet er, at en hjælpekonto bliver betalt. Afsendere og modtagere rører ikke engang kryptokurrency!

Ud af alle partnerskaber og projekter, der udvikles på Stellar blockchain, som har dig mest begejstret?

Det er åbenbart ikke en let opgave at vælge et enkelt projekt eller partnerskab. Vi ville ikke arbejde sammen, hvis vi ikke var begejstrede for løftet om, hvad de har at tilbyde! Men hvis jeg kun valgte en i øjeblikket, ville det være DSTOQ. De giver folk på nye markeder – befolkninger, der længe har været ignoreret – adgang til måder at investere overkommeligt på. Hvor sejt er det, at nogen i Vietnam har adgang til bluechip-aktier eller fraktionerede aktier, som de ikke let kunne komme før?

Mozilla blev designet til at være open source, og Stellar Development Foundation arbejder også på en open source-ramme. Kan du diskutere vigtigheden bag at være open source, og hvorfor det er så gavnligt?

Open source-projekter som Stellar giver mulighed for ubegrænset vækst og kreativitet og overgår alle andre modeller til opbygning – især til opbygning af netværk. Der er flere grunde til, at jeg er så stærk tilhænger af open source.

Kendetegnet ved et ægte open source-projekt er dokumentation. Hos SDF erkender vi, at oprettelse af dokumentation og let tilgængelige optegnelser over vores arbejde giver andre mulighed for at bygge og forbedre Stellar. Vi har brugt meget tid på at undersøge vores dokumentation og udfylde huller og skabe video og skriftlige forklaringer for at vise, hvordan ting fungerer på vores netværk. Vi elsker det, når vi hører om projekter, der blev bygget på Stellar uden nogensinde at tale med nogen på SDF – dokumentation vinder

Open source-projekter er gennemsigtige, hvilket giver mulighed for klar kommunikation til samfundet. Det betyder også, at vi holdes ansvarlige for vores mission og retning. Hos SDF etablerede vi vores nye mandat, oprettede og beskrev XLM-konti, der kan spores og spores, og skabte en klar og direkte køreplan. Åbenhed skaber tillid, mens vi holder ansvar for både at sige, hvad vi laver, og at gøre, hvad vi siger.

En anden grund til, at jeg mener, at open source er så gavnligt, er at det er afhængigt af samarbejde fra mange for at opnå succes. Hos SDF arbejder vi i konstant samarbejde med vores samfund, så vores fremskridt og vækst er frugten af ​​vores fælles arbejde. En samarbejdsånd fremmer innovation og kreativitet.

Endelig er open source forskelligartet. Open source-projekter arbejder uden for grænserne og skaber efter deres natur mangfoldighed i tanke, baggrund og kultur. Dette gør det muligt for de bedste sind fra hele verden at dele ideer og forbedre det arbejde, der udføres. Med denne mangfoldighed lærer vi, hvordan betalinger fungerer i forskellige sammenhænge og i forskellige regioner i verden – dette hjælper os med at sikre, at løsningen virkelig kan være global og innovativ.

Du skrev en artikel med hensyn til vigtigheden af ​​køns- og racemangfoldighed på arbejdspladsen. Hvordan er Stellar Development Foundation kommet til udfordringen med at skabe en mere forskelligartet arbejdsplads?

Vi tror alle på, at tekniske arbejdspladser skal være mere repræsentative for de samfund, der i sidste ende vil bruge produkterne. I overensstemmelse med vores open source-kultur har vi fremmet en intern dialog om de skridt, vi skal tage for at være proaktiv på kort, mellemlang og lang sigt for at have en arbejdsplads, der afspejler vores DE&Jeg værdsætter.

Er der noget andet, som du gerne vil dele om Stellar Development Foundation??

Vores samfund og økosystem er en vigtig del af vores succes og bringer og arbejder sammen for at løse vores største udfordringer, især dem der er blevet blottet i år. For andet år er vi vært for Meridian, et forum, vi har oprettet for at løse systemiske og institutionelle problemer. I år bliver det en virtuel konference og gratis for alle, der fokuserer på vores fælles udfordringer på global skala.  Kom med os!

Tak for interviewet. Jeg nød virkelig at lære om dette projekt, læsere, der ønsker at lære mere, bør besøge Stellar Development Foundation.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map