Yleiset veroratkaisut pääsevät salaukseen

Salausvaluuttojen yleinen käyttöönotto on edennyt hyvin. Viime kuukausina meneillään oleva pandemia on tuonut esiin digitaalisten valuuttojen edut ympäri maailmaa, mikä on johtanut kryptovaluuttamarkkinoiden massiiviseen elpymiseen. Keskuspankit kehittävät digitaalisia valuuttoja, suuryritykset muuttavat rahoitusvaroja Bitcoiniksi, ja FinTech-yritykset kehittävät tällaisia ​​varoja tukevia alustoja.

Näistä myönteisistä kehityssuunnista huolimatta on olemassa muutama alue, jotka pidetään usein puuttuvina – estävät kryptovaluuttoja todella lentämästä.

  • Kauppiaspäätteet – mahdollisuus tehdä yksinkertaisia ​​ostoksia digitaalisilla valuutoilla
  • Säilytyspalvelut – kyky tallentaa digitaalisia aineistoja turvallisesti ilman, että tarvitsee olla teknisesti taitava

Jokainen näistä mainitaan usein suurena esteenä, joka on poistettava valtavirran omaksumisen tapahtuessa – ja hyvästä syystä, koska molemmat ovat tosielämän kysymyksiä, joita jokapäiväiset käyttäjät kohtaavat..

Yksi alue unohdetaan usein yksinkertaisten ja tehokkaiden veroratkaisujen tarve. Salausvaluuttojen ostaminen ja myyminen ei ole hauskaa toimintaa ilman verorasitusta. Tyypillisesti hallitukset edellyttävät, että myyntivoitot lasketaan jokaisesta kaupasta yhdessä erilaisten muiden vaatimusten kanssa.

Valitettavasti monet sijoittajat eivät ole täysin tietoisia kryptovaluuttojen kaupankäyntiin liittyvistä verovaikutuksista. Tämän lisääminen on yksinkertainen vaihtoehtojen puute prosessin yksinkertaistamiseksi. Kyllä, on olemassa kolmansien osapuolten yrityksiä, jotka yrittävät tehdä juuri tämän, mutta niiden integraation puute tärkeimpien kauppapaikkojen kanssa johtaa siihen, että nämä palvelut jäävät tuntemattomiksi monille.

Tilinteon päivä

Monille niistä, jotka haluavat katsoa ohi käyttäjäystävällisten ratkaisujen puutteen ja jatkavat kauppaa joka tapauksessa, on tulossa laskupäivä. Kun tuo päivä tapahtuu, on joko niitä, jotka ovat ilmoittaneet toiminnastaan, ja kelluvat – ja on niitä, jotka eivät tehneet niin, ja uppoavat.

Jokaisella maalla ympäri maailmaa on omat säännöt ja ohjeet, jotka koskevat kryptovaluuttojen raportointivaatimuksia. Vaikka alan varhaiset osallistujat ovat saattaneet keskittyä raportointitoimintaan löyhän valvonnan takia, se muuttuu nopeasti. Yksiköt, kuten Sisäinen veropalvelu (IRS) ja Kanadan verovirasto (CRA), ovat tehneet selväksi, että he seuraavat, ja odottavat asianmukaista raportointia.

Verottaa

Verojen ja kryptovaluuttojen kysymys on toivottavasti menneisyyttä tulevina vuosina, kun taas suositut alustat jatkavat syventymistä teollisuuteen. Seuraavassa on kolme esimerkkiä tunnetuista yrityksistä, jotka ovat mukana FinTechissä, heidän pyrkimyksistään kryptovaluuttoihin ja mitä he tekevät verojen suhteen – kaksi suunnitelmalla ja yksi villi kortti.

PayPal

Viimeisin FinTech-yritys, joka hyppää kryptovaluuttoihin, on yksi suurimmista – PayPal. Vaikka tuen ei odoteta käynnistyvän vielä muutaman viikon / kuukauden ajan, sijainnista riippuen, palvelun käyttöä ennakoivat sijoittajat ihmettelevät jo mitä veroratkaisua PayPal tarjoaa.

PayPal ei ole ilmoittanut suunnitelmiaan veroraportoinnin vähentämiseksi. Kaikilla PayPalin silmillä (sääntelyviranomaiset ja käyttäjät), tämä voi olla tilanne toistaiseksi, mutta oletettavasti ei ikuisesti. Kysymys kuuluu, kehittääkö PayPal oman ratkaisunsa? Aikooko se ostaa yrityksen, kuten SimpleTax? Vai aikooko se kumppaniksi ja integroida toisen kaltaisen palvelun TaxBit?

VarallisuusYksinkertainen


Suhteellisen uusi tulokas kryptovaluutoissa, WealthSimple ilmoitti salausalustastaan ​​vuoden 2020 lopulla. Tällä alustalla, joka helpottaa erilaisten huippuvarojen (Bitcoin, Ethereum jne.) Ostamista ja myyntiä, on suuret mahdollisuudet ottaa käyttöön kryptovaluutat monipuoliselle asiakaskunnalle..

Olipa tahallinen vai ei, WealthSimple on onnekas, että se on tehnyt strategisen siirron vuonna 2018, mikä hyödyttää sen äskettäin muodostettua salausalustaa – SimpleTax.  Tämä suosittu verotuksellinen alusta tuo yksinkertaisuutta verojen ilmoittamiseen. Lisäksi se on jo vuosia tukenut käyttäjiä, jotka osallistuvat kryptovaluuttakauppaan. Tämän seurauksena WealthSimple on perustettu ja valmis tukemaan uutta alustaansa kaivatulla salauskohtaisella veroratkaisulla.

Kaksoset

Vaikka WealthSimple tarjoaa pääsyn monenlaisiin taloudellisiin kykyihin, mukaan lukien TFSA: t / RRSP: t / jne., Kaksosilla on tarkempi lähestymistapa kryptovaluuttoihin.

Yhä suositumpi foorumi on juuri ilmoitti että se integroi TaxBitin ohjelmiston, joka on suunniteltu erityisesti salaustoiminnan raportointiin. Yksi tämän palvelun kohokohdista on sijoittajien kyky paitsi luoda vuoden lopun raportteja, myös seurata kaupankäynnin vaikutusta veroihin reaaliajassa.

Geminiin toimitusjohtaja Tyler Winklevoss totesi: “TaxBitin ohjelmisto automatisoi salausveroraportointiin tarvittavat laskelmat ja auttaa vähentämään käyttäjiemme salausverojen kipupistettä. Sijoittajat voivat myös nähdä reaaliaikaiset verovaikutukset kaikista kaupoista, joita he tekevät Kaksosiin. “

Maksimalisti valinnan mukaan?

Termi, jota usein käytetään keskusteltaessa Bitcoin-sijoittamisesta, on ”maksimalisti”. Tämä viittaa sijoittajiin, jotka uskovat Bitcoinin tehokkuuteen ennen kaikkea ja maksimoivat omistuksensa tässä yksittäisessä omaisuuserässä sen sijaan, että hajauttavat erilaisia ​​alt-kolikoita.

Kun pidetään mielessä tänään täällä keskusteltu verotusta koskeva kysymys, se herättää kysymyksen – ovatko kaikki sijoittajat Bitcoin maksimalisteja valinnallaan? Vai estävätkö he yksinkertaisesti raskaat verovaatimukset ja vaihtoehtojen puuttumisen tämän ratkaisemiseksi?

Toivottavasti ennemmin kuin myöhemmin tästä asiasta tulee kiistanalainen kysymys, ja yritykset, kuten WealthSimple, Gemini, PayPal ja muut, tyydyttävät edelleen alan tarpeita.

Kaiken tämän poistaminen on yksinkertaista – opi paikalliset verovaatimuksesi ja noudata niitä. Älä tartu sekoittumiseen, yrittäessäsi ymmärtää vuosien arvoinen ilmoittamaton toiminta, kun IRS / CRA / jne. tulee soittamaan.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map