Sijoituspalveluyritykset havaitsevat, että Bitcoin on haihtumaton, korreloimaton ja erittäin kysytty

Kun Bitcoin lähestyy kaikkien aikojen korkeimpia hintoja Yhdysvaltain dollariin verrattuna, sijoittajat ympäri maailmaa yrittävät ymmärtää, miksi tämä on.

Vaikka maailman suurimman kryptovaluutan viimeaikaisessa suosion ja hintojen nousussa ei ole yhtä ainoaa syytä, sijoituspalveluyritykset pitävät seuraavia muutamia perustekijöistä tärkeimpinä syinä, miksi.

Volatiliteetti

Vuosien varrella Bitcoinilla on ollut muutamia toistuvia haittoja, joita tavallisesti papelevat ne, jotka sekä uskovat että eivät usko kryptovaluutan tehokkuuteen. Yleisin näistä on Bitcoinin volatiliteetti.

Vaikka yksityissijoittajia saatetaan houkutella Bitcoinin synonyyminä olevilla markkinoiden vaihteluilla, institutionaaliset sijoittajat eivät välttämättä ole. Kun lisää institutionaalisia toimijoita tulee alalle, uskotaan, että volatiliteetti vähenee hitaasti, mikä johtaa entistä enemmän sijoittajia.

Näyttäisi siltä, ​​että olemme vihdoin käännekohdassa, jossa Bitcoin on kypsynyt tarpeeksi, että se alkaa ylpeillä volatiliteetilla jopa paremmin kuin perinteiset osakkeet. Jos tämä kuulostaa outolta, katsokaa vain a tuore raportti sijoituspalveluyritys Van Eck.

“Nykyisessä volatiliteettitutkimuksessamme verrattiin bitcoinin 90 päivän ja vuoden vaihtelua – mitattuna niiden päivittäisellä keskihajonnalla1 13. marraskuuta 2020 – S: n ainesosiin&P 500 Hakemisto. Huomasimme, että bitcoinilla on ollut vähemmän volatiliteettia kuin 112: lla S-osakkeella&P 500 90 päivän jaksolla ja 145 varastoa YTD. “

Vaikka on vielä parantamisen varaa, tämä on lupaava merkki kypsyydestä Bitcoin-markkinoilla, mikä yhdessä seuraavien kohtien kanssa auttaa epäilemättä nostamaan hintoja.

Korrelaatio

On kaksi pääasiallista käyttötapausta, jotka sijoittajat kuvittelevat Bitcoinille tulevaisuudessa.

  • Toimi toimintavaluuttana
  • Toimi arvovarastona

Parannuksilla, kuten Salamaverkko kehitetään, on vain ajan kysymys, ennen kuin Bitcoinilla on kyky toimia molempina. Toistaiseksi suurin osa kiinnostuksesta Bitcoiniin liittyy sen toimivuuteen arvon säilyttäjänä.

Toimiakseen arvovarastona omaisuuserällä on ihanteellinen korrelaatio useimpiin muihin omaisuuseriin. Valitettavasti Bitcoinia ympäröi toistuva käsitys, että se korreloi voimakkaasti perinteisten markkinoiden kanssa – mikä tarkoittaa, että jos osakkeet kokevat romahduksen, Bitcoin ei ole kaukana. Sijoituspalveluyritykset ovat työskennelleet kovasti ymmärtääkseen tätä suhdetta paremmin viime kuukausien aikana ja hajottaneet aikaisemman korrelaation käsitteen.

Fidelity Digital Assets äskettäin julkaistu sen tulokset BTC-korrelaatiosta, mainitaan,

“Bitcoinin korrelaatio muihin varoihin tammikuusta 2015 syyskuuhun 2020… on keskimäärin 0,11, mikä osoittaa, että bitcoinin tuoton ja muun omaisuuden tuoton välillä ei ole miltei mitään yhteyttä. Muistutuksena korrelaatiot ovat alueella -1 – 1. Yhdistelmä 1 osoittaa täydellisen positiivisen korrelaation tai että muuttujat liikkuvat yhdessä. -1-korrelaatio viittaa täydelliseen negatiiviseen korrelaatioon siten, että muuttujat liikkuvat vastakkaisiin suuntiin. Nollakorrelaatio tai lähellä nollaa (korreloimaton tai korreloimaton) tarkoittaa, että muuttujien välillä ei ole yhteyttä. “


Lisäksi Fidelity Digital Assets -tukea tukevat useat korkean profiilin sijoittajat, jotka ovat tulleet samaan tulokseen.

Anthony Pompliano, Morgan Creek Digital Assetsin perustajajäsen, toteaa,

“Kuinka Bitcoinilla meni taantuman aikana? Se ylitti osakkeet, joukkovelkakirjat, kullan, öljyn ja melkein kaiken muun. Sillä on myös vähäinen tai ei lainkaan korrelaatio aineellisen ajan kuluessa. Bitcoin on perimmäinen turvasatama & markkinat todistavat sen. “

Vaikka voi kestää jonkin aikaa, ennen kuin Bitcoin toimii tehokkaasti valuuttana (mikä mukaan PayPalin toimitusjohtajalle, Dan Schulmanille, tapahtuu lopulta), näyttää siltä, ​​että se on jo vakiinnuttamassa itsensä elinkelpoisena suojausinstrumenttina, jolla on nolla korrelaatio itsensä ja perinteisten markkinoiden välillä.

Tarjonta vs. kysyntä

FIAT-valuutoista ei ole pulaa. Hallitukset ympäri maailmaa jatkavat jokaisen valuutan kiertävien tarvikkeiden lisäämistä jatkamalla painamista / lyömistä. Tämän ominaisuuden avulla tarjontaa ja kysyntää voidaan manipuloida haluttaessa.

Toisaalta Bitcoinilla on kiinteä yhteensä 21 miljoonaa BTC: tä. Maailmalla ei kuitenkaan ole pääsyä näihin 21 miljoonaan BTC: hen tällä hetkellä, koska vain tietty summa vapautetaan jokaisen ohitettavan lohkon kanssa.

Sijoituspalveluyritys Pantera Capital on nyt havainnut, että Bitcoinin nykyiset vaatimukset ovat alkaneet ylittää Bitcoiniin vapautuvan määrän. Tämän seurauksena hinnat nousevat, kun sijoittajat ovat valmiita maksamaan yhä suurempia määriä kasvavan kysynnän omaisuudesta.

Tämä Pantera Capitalin näkemä kysynnän kasvu on johtuu uusille markkinatoimijoille, kuten PayPal ja Square’s Cash App.

“Kun PayPal julkaistiin, volyymi alkoi räjähtää … neljän viikon kuluessa lanseerauksesta, PayPal ostaa jo melkein 70% uudesta bitcoin-tarjonnasta.

PayPal ja Cash App ostavat jo yli 100% kaikista uusista bitcoinista. “

Bitcoinin kysynnän ja tarjonnan pitäisi olla mielenkiintoinen mittari eteenpäin siirtymisen seuraamiseksi, koska PayPal on todennäköisesti ensimmäinen monista maksuprosessoreista, joiden odotetaan hyökkäävän tulevina vuosina.

Tuomio

Kuten aiemmin todettiin, ei ole olemassa yhtä ainoaa syytä, joka selittäisi Bitcoinin elpymisen – pikemminkin joukko tekijöitä on pelissä. Vaikka nämä saattavat muuttua ajan myötä, sijoituspalveluyritysten tekemä tutkimus osoittaa muutaman avainkohdan.

  • Onko Bitcoin epävakaa? Van Eck sanoo ”Ei” suhteessa merkittävään määrään S: ää&P 500
  • Onko Bitcoin korrelaatio perinteisten markkinoiden kanssa? Fidelity Digital Assets sanoo ”ei”, vuodelta 2015
  • Onko Bitcoin yhä vähäisempi? Pantera Capital sanoo ”kyllä”, joka perustuu kaivostyöntekijöiden toimintaan ja uusiin markkinoille tulijoihin

On tärkeää muistaa, että tänään keskustellut havainnot ovat peräisin arvostetuilta sijoituspalveluyrityksiltä. Ne eivät ole anekdotisia hämmennyksiä kovaa Bitcoin-harrastajaa. Sellaisena lupaava tulevaisuus alkuperäiselle kryptovaluutalle kasvaa yhä todennäköisemmin.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map