Mikä odottaa digitaalisia omaisuuseriä tiellä vuoteen 2022?

Digitaalinen omaisuus onnistui vetämään vaikuttavan vuoden 2020. Vaikka muu maailma käsitteli COVIDiin liittyviä seurauksia, huippuesimerkit (eli Bitcoin) näkivät tuoton aiempien kaikkien aikojen korkeimpien yläpuolella..

Vaikka osa tästä elpymisestä voidaan katsoa johtuvan odotetusta taloudellisesta epävakaudesta meneillään olevien elvytysohjelmien seurauksena, on olemassa monia muita tekijöitä, jotka ovat valmistaneet tietä kohti digitaalisen omaisuuden valoisaa tulevaisuutta. Nämä vaihtelevat institutionaalisesta hyväksymisestä, sääntelyn selkeydestä vakioihin ja muihin.

Vaikka edellä mainitut tekijät jatkavat epäilemättä digitaalisten omaisuusmarkkinoiden muokkaamista, mitä voimme odottaa vuonna 2021, joka perustuu tähän vauhtiin ja mahdollistaa digitaalisten omaisuuserien, kuten Bitcoin, jatkuvan käyttöönoton?

Salamaverkko

Salamaverkko on toisen kerroksen protokolla, joka on rakennettu toimimaan Bitcoinin ja vastaavien lohkoketjujen päälle. Tämä tekninen päivitys tuo mukanaan useita päivityksiä, mukaan lukien muun muassa,

 • Vähentyneet transaktiomaksut poistamalla ruuhkat
 • Parannettu skaalautuvuus käyttämällä ketjun ulkopuolisia kanavia
 • Lisääntynyt yksityisyys ‘sipulireitityksen’ avulla
 • Yhteentoimivuus ”Atomic Swap” -ratkaisujen avulla

Kehittäjät ovat jo vuosia työskennelleet Lightning Networkin parissa poistamaan virheen ja ongelmat sen käytössä. Vaikka päivitys ei välttämättä ole 100% täydellinen tällä hetkellä, se ei ole pieni askel, vaan valtava harppaus eteenpäin, kun se on. Yksinkertaisesti sanottuna sillä on mahdollisuus muuttaa Bitcoin valuutaksi, jota voidaan käyttää tehokkaasti paitsi arvon säilyttäjänä myös päivittäisiin mikrotapahtumiin.

Ehkä unohdettu ongelma, joka salamoituu salamaverkon mahdollisista eduista, on sen kyky tarjota uusia yksityisyyden tasoja. Kun pörssit ympäri maailmaa alkavat poistaa yksityisyyden suojaan keskittyviä kolikoita, mitä sääntelyyn kohdistuvan mahdollisuuden vuoksi voidaan tehdä, mitä Bitcoinille tapahtuu, kun sillä on samanlaisia ​​ominaisuuksia? Vaikka yksityisyys voidaan saavuttaa eri keinoin, tarkastelevatko sääntelyviranomaiset salaman avulla toimivaa Bitcoinia eri valossa, jos se tarjoaa käyttäjilleen nimettömyyden samalla tavalla?

Tällä välin merkittävin esimerkki Lightning Networkin käyttöönotosta kuuluu Yhdysvaltoihin perustuvaan digitaalisen omaisuuden vaihtoon, Kraken.  Saatuaan äskettäin nimityksen perustetuksi pankiksi Wyomingissa, Kraken ilmoitti pian sen jälkeen, että se tuo tukea Lightning Networkille joskus vuonna 2021.

Kuten ilmoitettiin, Lightning Network ei ole päivitys vain Bitcoinille. Seuraavat lohkoketjuverkot ovat muita, jotka kestävät hyötyä sen toteuttamisesta (ehkä jopa aikaisemmin kuin itse Bitcoin).

 • Litecoin (LTC)
 • Decred (DCR)
 • Zcash (ZEC)
 • Tether (USDT)

PayPal-menot

Lokakuun lopulla 2020 PayPal ravisti blockchain-teollisuutta ilmoittaessaan sisäänkäynnistään. Saatuaan ehdollisen BitLicensen PayPal sai mahdollisuuden käynnistää suljetun piirin salausvaluuttakauppapalvelu nykyisen alustansa kautta.

Tämän kehityksen vaikutukset olivat välittömät, ja tuettujen omaisuuserien hinta heijasteli sitä. Pian sen jälkeen tutkimusyritykset havaitsivat, että pelkästään PayPal kuluttaa noin 70% KAIKISTA äskettäin lyötyistä Bitcoinista.

Vaikka monet saattavat uskoa, että PayPalin ympärillä oleva hype on jo hinnoiteltu nykyisille markkinoille, PayPalista tulee vielä toinen merkittävä kehitys, joka ei ole vielä aktiivinen – todelliset kauppiasmenot.

Alkuperäisessä ilmoituksessaan PayPal ilmoitti, että suljettu kaupankäynti oli vasta ensimmäinen askel markkinoille. Vuonna 2021 maksuprosessori nostaisi noin 400 miljoonan käyttäjän kyvyn käyttää tuettua digitaalista omaisuutta maksuvälineenä koko 27 miljoonan kauppiaan verkostonsa kautta.


Kun PayPal-asiakkaiden kyky käyttää digitaalisia resurssejaan elää, nämä vaikutukset ovat valtavat, koska kullekin annetaan tähän mennessä näkymättömät käytettävyysasteet.

Pörssinoteerattu rahasto (ETF)

Muutaman viime vuoden aikana Securities and Exchange Commission on täynnä pyyntöjä hyväksyä Bitcoin ETF. Tähän mennessä mikään näistä hakemuksista ei ole onnistunut. Jokainen kieltäminen on tullut muutamaan yksinkertaiseen tosiseikkaan,

 • Kryptovaluuttamarkkinat ovat liian syntymässä (alttiita manipuloinnille)
 • Tarkat hinnoittelumekanismit ovat alikehittyneitä
 • Institutionaaliset säilytysratkaisut ovat alikehittyneitä

Näistä aikaisemmista kieltäytymisistä huolimatta SEC: n entinen puheenjohtaja Jay Clayton ilmoitti kuukausia sitten, että sääntelyviranomainen olisi valmis harkitsemaan Bitcoin ETF: ää uudelleen tulevaisuudessa, koska todellista kasvua on tapahtunut.

Kun vuosi 2020 tuo massiivisen käyttöönoton kryptovaluuttamarkkinoilla, monet taas vaativat ETF: n perustamista. Haluavat tyydyttää tätä halua, rahastoyhtiö VanEck on jättänyt hakemuksen toinen sovellus yhdysvaltalaiselle Bitcoin ETF: lle.

SEC: n arviointijakson takia todennäköisesti kestää jonkin aikaa, ennen kuin SEC hylkää tuomion – todennäköisesti vuoden 2021 viimeisinä kuukausina, edellyttäen että jatkoa ei jatketa.

Riippumatta siitä, milloin yhdysvaltalainen Bitcoin ETF perustetaan, on myöhässä peliin. Rajan pohjoispuolella Kanadassa Bitcoin ETF on ollut aktiivinen Toronton pörssissä jo jonkin aikaa. Tarjoaa yritys, joka tunnetaan nimellä 3iQ, ’Bitcoin-rahasto’ tarjoaa haltijoille altistumisen digitaaliselle omaisuudelle tarvitsematta itsehuoltoa. Sen suosio on ollut niin suuri, että 3iQ on perustanut toisen tämän tyyppisen rahaston, jonka kohde-etuutena on Ethereum, joka tunnetaan nimellä ”Eterin rahasto”.

Keskuspankin digitaaliset valuutat

Maailma on muuttumassa yhä digitaalisemmaksi. Tämä ei ole mikään salaisuus, ja sitä on tapahtunut jo vuosikymmenien ajan. Tämä siirtymä on vihdoin päässyt maailman valuuttoihin, ei pelkästään digitaalisten omaisuuserien muodossa, kuten Bitcoin, vaan keskuspankin digitaalisten valuuttojen (CBDC) kautta..

CBDC on yksinkertaisesti digitaalinen esitys valtion liikkeeseen laskemasta FIAT-valuutasta. Heillä on useita etuja fyysisiin kollegoihinsa verrattuna, yleensä tehokkuutta ympäröivät nopeus ja kustannussäästöt.

Vuoden 2020 aikana eri kansat ympäri maailmaa ovat ilmoittaneet aikovansa kehittää ja levittää CBDC: tä. Tiennäyttäjiä ovat Kiina, Bahama, Kanada, Yhdysvallat, Sveitsi ja paljon muuta.

Vaikka voidaan ajatella, että CBDC: t pystyvät “varastamaan” liiketoimintaa pois Bitcoinista, on monia, jotka kokevat päinvastoin. Ne, jotka kokevat tällä tavoin, uskovat, että CBDC: t lisäävät legitimiteettiä digitaalisten omaisuuksien suhteen ja tuovat korkeamman mukavuuden valuutoille kuin Bitcoin. Pohjimmiltaan CBDC: t voivat osoittautua keskeisiksi ja toimia katalysaattorina globaalin valuutan käyttöönotossa – ja mikä parempaa voimaa täyttää tämä rooli kuin Bitcoin itse.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map