Kutsu kryptovaluutta-teollisuudelle hylkäämään ääriliikkeet

On kiistatonta, että Bitcoinilla on pimeä historia pelkästään vuonna 2019 yli miljardi dollaria Bitcoinissa käytettiin pimeään verkkoon. Näitä varoja käytettiin moniin tarkoituksiin – toiset hyvät, toiset huonot. Valitettavasti joissakin tapauksissa sitä käytettiin huumekauppaan, lapsipornoon ja jopa palkkamiehen palkkaamiseen, kuten tapaus Kaliforniassa, jossa nainen maksoi 12 Bitcoinia saadakseen entisen aviomiehensä murhatuksi.

Tietosuojaan perustuvat kryptovaluutat, kuten Monero ja Zcash, on historiallisesti liitetty haitallisiin tarkoituksiin. Näillä salausvaluutoilla on käyttötapauksia, joissa yksityisyys on tärkeää, ja tuemme käyttäjien vapautta päättää, milloin ja missä näitä kryptovaluuttoja tulisi käyttää laillisiin tarkoituksiin. Siitä huolimatta teollisuus on työskennellyt vuosia väsymättä digitaalisen omaisuuden laillistamiseksi. Asiantuntijat ovat menneet kongressiin keskustelemaan alan ansioista, toiset ovat tukeneet positiivisia käyttötapauksia, kuten rahalähetykset ulkomailla, ja monissa tapauksissa yksityishenkilöille tarjotaan mahdollisuuksia pankkitoimintaan alueilla, joilla on itsenäinen hallinto.

Jopa koko tämän yhteisen historian jälkeen, mukaan lukien vuosien taistelu, joka oli omistettu tämän teollisuuden laillistamiselle, meillä saattaa olla ongelma. Trumpin kannattajien hullun väkijoukon äskettäisten hyökkäysten jälkeen Capitol Hillille ja sen jälkeen sosiaalisen median torjunnasta kotimaisia ​​terroristeja kohtaan jotkut kryptovaluuttayhteisön jäsenet ovat herättäneet uudestaan ​​kiinnostusta työntää kryptovaluutatuotteita, joita ekstremistit, salaliittoteoristit käyttävät. ja kotiterroristit. Joissakin tapauksissa työntö on yksinkertaisesti pumpata merkki, jonka he aikovat myöhemmin tyhjentää, toisissa tapauksissa se on tukea projektia, josta he ovat intohimoisesti.

Näet esimerkkejä tästä kaikilla sosiaalisen median alustoilla, kuten Twitter – Twiitit, jotka työntävät hajautetun isäntäalustan Filecoin palveluja siten, että se voi isännöidä sivustoja, kuten Parler, joita usein käyttävät ääriryhmät ja QAnonin kannattajat, jotka yrittävät kaataa Yhdistyneiden Kansakuntien. Osavaltioiden hallitus. Siksi Amazon irtisanonut sopimuksen Parlerin kanssa ja poisti verkkosivuston / sovelluksen pilvipalvelualustastaan.

Toiset ajavat yksityisyyden suojaan perustuvia salausvaluuttoja, kuten Zcash, Monero ja Dash, jos näiden samojen vaarallisten henkilöiden on siirrettävä varoja lainvalvontaviranomaisten huomaamatta ostaakseen laittomia aseita tai muita palveluita, joita käytetään pimeään tarkoitukseen.

Ironista on, että monet näistä samoista henkilöistä, jotka työntävät yksityisyystunnuksia, eivät ymmärrä, miten salausvaluuttoja seurataan lohkoketjussa ja että Moneroa seuraa tällä hetkellä FBI. Jos tämä suuntaus jatkuu, vaihtoa painostetaan poistamaan nämä rahakkeet, mikä johtaa siihen, että samat merkit syyllistyvät oikeutetusti, mitä häpeää se olisi.

Kysymys on “miksi”? Miksi jotkut yhteisön jäsenet kokevat tarpeen olla yhteydessä väkivaltaisiin ääriliikkeisiin tai pimeään verkkoon? Onko oikeastaan ​​mitään rahaa, joka voi perustella näiden toimien kielteiset seuraukset??

Puhtaasti itsekkäästä näkökulmasta, mitä negatiivisempi yhdistys teollisuudessa on, sitä epätodennäköisempää on, että teollisuudella on laaja-alainen käyttöönotto, riskirahastojen sijoitukset ja SEC: n hyväksyntä Bitcoin ETF: lle.

Tämän teollisuuden ei tarvitse olla viimeinen linnake niille, jotka tarvitsevat hajautettuja palveluja piilottaakseen ilkeän toimintansa. Meidän on seisottava yhdessä ja sanottava äärijoukoille, että emme halua olla yhteydessä heihin. Vasta kun teollisuus kokoontuu työntämään ihmisiä, hustlersia ja ääriliikkeitä, voimme lopulta hyväksyä maailmanlaajuisen yhteisön. Jos haluamme todellisen markkinoiden omaksumisen, meidän on tehtävä osuutemme.

Monet väittävät, että meidän on sallittava nämä toisinajattelijat ensimmäisen tarkistuksen suojaamiseksi. Valitettavasti samat ihmiset eivät ole ymmärtäneet, mitä 1. tarkistus todella tarkoittaa, näin se on kirjoitettu perustuslaki:

“Kongressi ei saa antaa lakia, jossa kunnioitetaan uskonnon vakiinnuttamista tai kielletään sen vapaata harjoittamista; tai sanan tai lehdistön vapauden rajoittaminen; tai kansan oikeus rauhanomaisesti kokoontua ja pyytää hallitukselta valituksia valitusten korjaamiseksi. “

Ensimmäisessä muutoksessa ei missään vaiheessa määrätä, että yksityiset yritykset ovat velvollisia tarjoamaan turvapaikkaa kaikille yhteisöille, jotka käyttävät väärin alustansa ehtoja ja palveluja. Jos joku omistaa alustan, on heidän ensimmäinen muutosoikeutensa valita, miten he haluavat valvoa kyseistä alustaa. Yhteisöillä on oikeus vaatia vastuullisuutta, pyytää vihamielisen puheen ehtoja ja poistaa loukkaavia käyttäjiä.

Toivon, että hajautettu yhteisömme voi hylätä kehotuksen käyttää ääriliikkeitä. Tämä yhteisö ja maailma ansaitsevat parempia.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map