Krakenistä tulee ensimmäinen Yhdysvaltain lisensoitu Digital Asset Bank

Suosittu digitaalinen omaisuuden vaihto, Kraken, on annettu vihreä valo perustaa ”erityiskäyttöön tarkoitettu säilytyslaitos (SPDI)”. Tämä nimitys antaa Krakenille mahdollisuuden kehittää uusi yksikkö, joka tunnetaan nimellä Kraken Financial, joka toimii perustettuna pankkina, joka tarjoaa kattavia digitaalisia omaisuuspalveluja, kuten talletusten ottamista, säilytyspalveluja ja luottamuspalveluita.

“Krakenin visiona on tulla maailman luotettavaksi sillaksi tulevaisuuden salaustalouden ja nykyisen rahoitusekosysteemin välillä.”

Kraken on ensimmäinen digitaalisiin omaisuuseriin erikoistunut yritys, joka on saanut SPDI-statuksen – erityisen huomionarvoinen edistysaskel Krakenille ja koko blockchain-teollisuudelle.

Pankiksi tuleminen

Kraken Financialin odotetaan olevan tärkeä rooli digitaalisen omaisuuden käyttöönoton jatkumisessa, kun siitä tulee ensimmäinen laatuaan Yhdysvalloissa. Joitakin muita etuja ovat:

  • Kraken Financial saa ensimmäisen liikkeen edun, koska se on ensimmäinen laatuaan
  • Blockchain kokonaisuudessaan hyötyy lisääntyneestä painoarvosta, adoptiosta ja esiintyvyydestä
  • Suurelle yleisölle on hyötyä tulevaisuuden rahoituspalvelujen saatavuuden parantamisesta

Wyomingin sääntelyviranomaisten ennakoiva luonne ei ole jäänyt huomaamatta Krakenin palveluista vastaavilta. Vaikka monet osavaltiot ovat suhtautuneet varovaisemmin kryptovaluuttojen käyttöönottoon, Wyoming näyttää olevan pohjustettu polkemaan eteenpäin FinTech-kohtelunsa kautta.

“Olemme innoissamme työskennellessä tilassa, joka on niin linjassa filosofiamme ja arvojemme kanssa. Wyoming on harvinainen ja loistava esimerkki siitä, kuinka harkittu sääntely voi ajaa innovaatioita FinTech -yrityksille. ” – David Kinitsky, Kraken Financialin toimitusjohtaja

Kun Kraken Financial käynnistyy ensimmäisen kerran, palvelut rajoitetaan vain yhdysvaltalaisiin asiakkaisiin. Yhtiö huomauttaa, että saavutettavuus laajenee ajan myötä myös kansainvälisille asiakkaille.

Uudet palvelut?

Vaikea työ, jonka Kraken teki tämän tavoitteen saavuttamiseksi, ei ollut vain otsikko. Tullessaan perustetuksi pankiksi se voi nyt laillisesti tarjota erilaisia ​​uusia palveluja; joista kukin auttaa yritystä saavuttamaan lopullisen tavoitteensa yhdistää perinteinen rahoitus blockchain- ja kryptovaluuttojen maailmaan. Seuraavassa on vain muutamia ajan myötä tuettavista palveluista.

  • Säilytyspalvelut
  • FIAT-maksuyhdyskäytävät
  • Tilinhallintapalvelut

“Kraken Financial antaa laskujen maksamisesta ja palkkojen vastaanottamisesta kryptovaluutassa digitaalisten omaisuuserien sisällyttämisen sijoitus- ja kaupankäyntisalkkuihin. Yhdysvaltain Kraken-asiakkaat voivat tehdä saumattomasti pankkitiliä digitaalisten varojen ja kansallisten valuuttojen välillä.”

Uudet omaisuuserät?

Uusien palvelujen tarjoamisen ohella Kraken saa myös mahdollisuuden tukea laajempaa omaisuusluokkien valikoimaa. Tähän asti yritys on käsitellyt ensisijaisesti kryptovaluuttoja. Eteenpäin kuitenkin Kraken huomauttaa, että arvopapereiden tukemisen mahdollisuus on edelleen olemassa. Kun yrityksen juuret ympäröivät digitaalisia omaisuuseriä, olisi järkevää, että arvopapereiden tuki sisältäisi myös digitaalisia arvopapereita / suojaustunnuksia.

Uudet rajoitukset

Vaikka tuettujen omaisuuserien ja tarjottujen palvelujen edellä mainittu laajentaminen on ehdottomasti positiivinen Krakenille, sen uudeksi nimeämiseksi pankiksi tulee myös lisääntynyt sääntelyvalvonta.

Sen lisäksi, että nyt siihen sovelletaan kaikkia samoja sääntöjä kuin perinteiseen pankkiin, on huomattava, että sen on aina pidettävä 100% talletusvarannoista. Tämä tarkoittaa sitä, että pankki ei osallistu osittaisvarantolainaukseen – tarjoaa asiakkailleen täydellisen pääsyn varoihinsa aina.

Kraken Financial

Vuonna 2020 perustetun Kraken Financialin pääkonttori on Cheyenne, Wyoming. Tämä Krakenin tytäryhtiö toimii perustettuna pankkina, joka tarjoaa erilaisia ​​palveluja, jotka on räätälöity perinteisen rahoituksen yhdistämiseksi blockchain-pohjaisiin varoihin.

Toimitusjohtaja Dave Kinitsky valvoo tällä hetkellä yrityksen toimintaa.

Julkaisussa Muut uutiset

Kraken on aina ollut johtaja blockchain-maailmassa. Yritys on paitsi digitaalisen omaisuuden äänekäs kannattaja, myös se on toteuttanut useita aikaisempia toimia alan eteenpäin viemiseksi. Käsittelimme yhden tällaisen tapauksen, koska Kraken oli perustajajäsen Crypto Ratings Councilissa (CRC).

CRC on itsesääntyvä ryhmä – joka koostuu alan johtajista, kuten Coinbase, Circle, Bittrex, ja Kraken – joka on antanut tehtävänsä kouluttaa yleisöä omaisuuden luokittelusta. Saadaksesi lisätietoja CRC: n toiminnasta ja siitä, miten he tekevät sen, muista tutustua edelliseen kattavuuteen TÄSTÄ.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner