Krakenin raportti korostaa Bitcoinin sisäistä arvoa verrattuna perinteisiin omaisuuseriin

Omaisuuden sisäisen arvon määrittäminen ei ole aina helppoa työtä. Vaikka jotkut varat voivat olla leikattuja ja kuivia, on joitain, kuten Bitcoin, jotka ovat hämmentäneet sijoittajia sen perustamisesta lähtien.

Kraken, suosittu yhdysvaltalainen kryptovaluutanvaihto (ja äskettäin lisensoitu pankki) on viime aikoina julkaisi raportin, puhumalla sisäisen arvon käsitteestä ja siitä, miten sitä sovelletaan Bitcoiniin.

Sen sijaan, että yrittäisi määrittää Bitcoinin arvon arvoa, Kraken käytti aikaa tarkentamaan, mistä tämä arvo on peräisin – riippumatta siitä, mikä luku on.

Mikä on sisäinen arvo ja miksi sillä on merkitystä?

Itsearvon määrittäminen on helppoa – se on omaisuuden todellinen arvo sen perusominaisuuksien perusteella. Mikä on vaikeaa, on määrittää, mitkä omaisuuden ominaisuudet ja ominaisuudet ovat arvoisia avoimilla markkinoilla. Kun eri sijoittajat kaipaavat erilaisia ​​piirteitä, tämä voi olla usein kiistanalaista.

Itsearvo ei ole lopullinen mittari omaisuuden kokonaisarvosta, mutta se on tärkeä mittari, joka on otettava huomioon. On tärkeää huomata, että omaisuuden sisäinen arvo ei aina ole sama kuin sen markkina-arvo – kun nämä kaksi mittaria poikkeavat toisistaan ​​suuresti, taitaville sijoittajille syntyy voittomahdollisuuksia.

Sisäinen arvo antaa uskottavuutta tai “vahvistaa” omaisuuserän markkina-arvon, jolloin sijoittajat voivat määrittää, onko omaisuuserä yli- tai aliarvostettu.

Bitcoinin todellinen arvo

Sisäinen arvo on tyypillisesti digitaalisten omaisuuserien, kuten Bitcoinin, tekijöiden “go-to”-argumentti. Nämä henkilöt huomauttavat tyypillisesti, että mikään kohde-etuus ei toimi Bitcoinin arvon perustana. Tämän seurauksena he uskovat, että Bitcoinilla on hyvin vähän, jos sellaista on, luontaista arvoa. Tämä mielipide on kuitenkin yhä epäsuosittu, kun sijoittajat ympäri maailmaa ovat alkaneet muuttaa näkemyksiään siitä, mihin arvoon perustuu.

Jos Bitcoin ei saa arvoa kohde-etuudesta, mistä se tulee? Kraken panee merkille seuraavat avainalueet esimerkkeinä Bitcoinin sisäisestä arvosta.

  • Korrelaamaton omaisuus
  • Muuttamattomuus
  • Hajautettu
  • Niukkuus
  • Apuohjelma
  • Salaus turvallinen

Vaikka monilla omaisuusluokilla voi olla yksi tai kaksi ominaisuutta Bitcoinin kanssa, se on ainutlaatuinen kyvystään tarjota edellinen luettelo kokonaisuutena.

Yleisesti verrattu

Bitcoinin ensisijaista käyttötapaa arvioitaessa on tyypillisesti kaksi leiriä. Ensimmäinen käsittelee digitaalista omaisuutta arvovarastona, joka on samanlainen kuin kulta. Toinen näkee sen valuuttana, samanlaisena kuin USD. Mistä nämä yleisesti verratut varat saavat oman luonteensa riippumatta siitä, mistä näkökulmasta katsotaan?

Kulta on tyypillisesti helpompi arvioida, koska sillä on konkreettisia arvo-ominaisuuksia. Sitä käytetään todellisessa käytössä elektroniikassa, sen tarjonta on vähäistä ja se hyväksytään yleisesti vakaana voimavarana.


Toisaalta USD ei ole niin yksinkertainen, koska sen piirteet ovat ensisijaisesti aineettomia. Tämänkaltaiset valuutat eivät enää ole fyysisen omaisuuden takana – ne ovat kirjaimellisesti vain paperinpaloja, joilla on arvoa, koska ihmiset sanovat, että heillä on arvoa, tai linkin vuoksi liikkeeseenlaskijaan. Kraken huomauttaa, että monet uskovat hallituksen taloudellisen vakauden tarjoavan arvon valuutalle.

Näiden esimerkkien tarkoitus on, että arvo löytyy monista muodoista ja kooista. Tämän vuoksi on tarpeen ottaa käyttöön uusia lähestymistapoja todellisen arvon määrittämiseksi arvioitaessa varoja kuten Bitcoin. Vaikka sitä verrataan yleisesti kultaan ja Yhdysvaltain dollariin, onko tämä varovainen lähestymistapa? Jokainen omaisuus tuo yksilölliset piirteet pöydälle ja vetoaa erilaisiin tarpeisiin ja toiveisiin.

“Vaikka on todennäköistä, että kaksi yksilöä ei saavuta samaa Bitcoinin sisäistä arvoa, bitcoinin tulo nykypäivän tietokauteen edellyttää” sisäisen arvon “käsitteen järjestelmällistä uudelleenarviointia, kuinka osakkeet, joukkovelkakirjat, kiinteistöt, keräilytavarat ja fiat-valuutat arvostetaan ja koetaan, ja missä digitaalinen omaisuus putoaa arvospektriä pitkin. “

Viimeinen sana

Päivän lopussa ei ole lopullista sanaa Bitcoinin sisäisestä arvosta. Kraken osuu naulaan päähän sanomalla, että ”sisäinen arvo on katsojan silmissä”. Yksinkertaisesti sanottuna ei ole helppoa vastausta – eri sijoittajat priorisoivat ja arvostavat erilaisia ​​omaisuusominaisuuksia.

Tulevaisuuden suhteen meidän on arvioitava ja määriteltävä tulevien sukupolvien prioriteetit. Ovatko digitaalisen omaisuuden edut suuremmat kuin FIAT: n, Goldin jne.? Kun nämä tulevat prioriteetit on määritetty, meillä on selkeämpi kuva siitä, loiko Bitcoinin tulevaisuus kirkasta vai onko se tuomittu.

Kraken lopettaa raporttinsa ja toteaa: “Vaikka tie bitcoinille on epävarma, yksi asia on varma, että bitcoin on arvokas.”

Voit tutustua Krakenin täydelliseen analyysiin Bitcoinin todellisesta arvosta napsauttamalla TÄSSÄ.

Pankiksi tuleminen

Sen lisäksi, että Kraken on tarkastellut Bitcoinin sisäistä arvoa, Krakenillä on ollut kiireinen muutama viikko. Suosittu pörssi aaltoi äskettäin, kun se sai Wyomingissa hyväksynnän luoda ensimmäinen Yhdysvalloissa toimiva lisensoitu digitaalinen omaisuudenvaihto. Tämän vaihdon odotetaan kutsuvan nimeksi ”Kraken Financial”.

Tämän kykynsä mukaan toimia vuokrattuina pankkeina Kraken Financial on ilmoittanut aikomuksistaan ​​/ tavoitteistaan ​​eteenpäin.

“Kraken Financial antaa laskujen maksamisesta ja palkkojen vastaanottamisesta kryptovaluutassa digitaalisten omaisuuserien sisällyttämisen sijoitus- ja kaupankäyntisalkkuihin. Yhdysvaltojen Kraken-asiakkaat voivat tehdä saumattomasti pankkitiliä digitaalisten omaisuuserien ja kansallisten valuuttojen välillä.”

Kraken

Vuonna 2011 perustetun Krakenin pääkonttori on San Franciscossa. Lanseerauksen jälkeen Krakenin tiimi on kehittänyt ja kasvattanut alustansa yhdeksi maailman suosituimmista kryptovaluutanvaihdoista.

Toimitusjohtaja Jesse Powell valvoo tällä hetkellä yrityksen toimintaa.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map