Denelle Dixon, Stellar Development Foundation -säätiön toimitusjohtaja – Haastattelusarja

Denelle Dixon on Tähtien kehittämissäätiö – voittoa tavoittelematon järjestö, joka tukee maailman rahoitusinfrastruktuuria yhdistävän avoimen lähdekoodin blockchain-verkon Stellarin kehittämistä ja kasvua.

Olit aiemmin ollut Mozillassa, kun tulit liittymään vuonna 2012 apulaisneuvonantajaksi ja nousit joukkoon ja tulit lopulta varatoimitusjohtajaksi. Mitä opit tästä kokemuksesta?

Aikani Mozillassa auttoi todella muuttamaan tapaa, jolla katson Internetiä, sen vaikutuksia ja vaikutusta innovaatioihin. Se antoi minulle myös mahdollisuuden keskittyä kolmen alueen (julkisen politiikan, liike-elämän ja tekniikan) risteykseen, joihin olen älyllisesti ja henkisesti yhteydessä. Juuri näihin kolmeen alueeseen haluan keskittyä edelleen koko urani, koska ne ovat tärkeitä vilkkaalle, suunnatulle ja innovatiiviselle taloudelle.

Työskentely Mozillassa oli ensimmäinen kokemukseni avoimen lähdekoodin filosofiasta ja se innoitti syvää uskoani avoimen lähdekoodin teknologian arvoon. Olen sanonut sen aiemmin, mutta kaikki liittyy avoimuuteen, avoimuuteen, yhteistyöhön ja monimuotoisuuteen – mitä pidän avoimen lähdekoodin perusarvoina.

Kun toiminta ja edistyminen dokumentoidaan avoimesti, se antaa yhteisön toistaa ja kehittyä. Olen aina innoissani, kun kuulen Stellarille rakennetuista projekteista, ennen kuin otan yhteyttä organisaatioomme kuuluvaan henkilöön. Tämä tarkoittaa, että tarjoamme helposti saatavilla olevaa dokumentaatiota ja mielekästä tietoa.

Avoimuus antaa avoimen lähdekoodin projektille kommunikoida selkeästi yhteisölle ja pitää itsensä vastuullisena tehtävänsä ja suuntauksensa puolesta. Vietimme SDF: llä vuoden 2019 työssämme saadaksemme enemmän avoimuutta työstämme ja Stellarin hyväksi tekemästä työstä. Olemme luoneet uuden toimeksiannon, luoneet ja kuvanneet seurattavia ja jäljitettäviä XLM-tilejä ja selkeän ja suoran etenemissuunnitelman. Vuonna 2020 olemme edelleen äänekkäämpiä työstämme ja Stellarin parissa tehtävästä työstä. Tämä avoimuus pitää meidät vastuullisina sekä sanoa, mitä teemme, että tehdä, mitä sanomme. Läpinäkyvyys lisää luottamusta.

Avoimen lähdekoodin tekniikka on täysin riippuvainen tehokkaasta yhteistyöstä menestymisen kannalta ja terve yhteistyöhenki edistää innovaatioita ja luovuutta. Ja luonnollisesti yhteistyöympäristössä erilaiset mielipiteet ja äänet tuovat arvoa joukon näkökulmia ja arvoja.

Maaliskuussa 2019 sinut nimitettiin sekä Tähtien kehittämissäätiön toimitusjohtajaksi että toimitusjohtajaksi. Mikä houkutteli sinut tähän säätiöön?

Yksinkertaisesti sanottuna tehtävä, työ, vaikutus ja mahdollisuus kasvattaa yritystä, kulttuuria ja ekosysteemiä. Tiedän, että olen parhaimmillaan, kun työlläni on tarkoitus ja kun pyrin muutokseen. Visio on iso: Stellar ja SDF toivovat voivansa vapauttaa maailman taloudellisen potentiaalin tekemällä rahaa sujuvammaksi, markkinoiden avoimemmiksi ja ihmisille enemmän vaikutusmahdollisuuksia. Ja ajattelu suurena, yhden tuotteen, minkä tahansa yksittäisen kysymyksen ulkopuolella – se on aina ajanut minua. Tiesin, että minun olisi mandaatini keskittyä julkisen politiikan, liike-elämän ja tekniikan risteykseen – se oli liian hyvä päästää.

Voisitko antaa meille erittelyn tähtien kehittämissäätiön takana olevasta tehtävästä?

SDF on voittoa tavoittelematon, osakkeista riippumaton organisaatio, jolla ei ole osakkeenomistajia ja joka huomioi vain tehtävänsä – luoda oikeudenmukainen pääsy maailmanlaajuiseen rahoitusjärjestelmään. SDF paimentaa Stellar-verkon koodipohjaa ja edistää ekosysteemin kasvua. Se on luotu auttamaan Stellarin koodikannan ylläpitämisessä, tukemaan verkossa rakentuvia yhteisöjä ja toimimaan äänenä sääntelyviranomaisille ja instituutioille.

Viime kädessä pyrimme luomaan oikeudenmukaisen pääsyn maailmanlaajuiseen rahoitusjärjestelmään tekemällä rahaa sujuvammaksi, markkinoiden avoimemmaksi ja ihmisille enemmän vaikutusmahdollisuuksia.

Mikä on ollut prioriteettisi ykkössi toimitusjohtajaksi siirtymisen jälkeen?

SDF: ään liittymisen jälkeen olen keskittynyt organisaation kehittämiseen, ekosysteemien kehittämiseen (mukaan lukien julkinen politiikka) sekä tekniikan ja tuotteiden edelleen kehittämiseen. Olemme kehittäneet selkeän strategian ja saavutettavan tavoitteen siitä, että Stellarista tulee maailmanlaajuinen maksustandardi vuoteen 2025 mennessä. Strategiamme on kehitetty kolmen pilarin ympärille – varmistamalla teknologiamme kestävyys, edistämällä kestävän käytön tapauksia ja olemalla estoketju, jonka ihmiset tietävät ja luottavat.


Kuinka Tähtien kehittämissäätiö voi parhaiten olla kumppanina kaupallisten yksiköiden kanssa unohtamatta sen ydintehtävää?

Katsomme kaupallisia kumppanuuksia keinona tuoda entistä enemmän ihmisiä Tähtien ekosysteemiin ja etuihin, joita Stellar ja ekosysteemin erilaiset toimijat tarjoavat. Varmistamme myös, että ekosysteemin nykyiset osallistujat ovat yhteydessä toisiinsa kasvun edelleen kehittämiseksi.

Käytetään esimerkkinä äskettäistä kumppanuuttamme Samsungin kanssa. Samsung integroi Stellarin Samsung Blockchain Keystoreen, mikä tarkoittaa, että Stellarin käyttäjät voivat nyt tallentaa yksityiset avaimensa tiettyihin Samsung Galaxy -älypuhelimiin. Mikä tärkeintä, kehittäjät voivat luoda blockchain-pohjaisia ​​sovelluksia ja palveluja näille puhelimille.

Tämä merkitsee paljon kasvavalle yhteisöllemme sekä yrityksille ja kehittäjille, jotka rakentavat hankkeitamme ekosysteemillemme. Yhteistyössä yhden maailman suurimpien älypuhelintoimittajien kanssa avaamme uuden käyttäjäverkoston, joka voi hyötyä tekniikastamme.

Voisitko keskustella kriittisen valuutan tuomisen haasteista pankkitilaan, etenkin jyrkän oppimiskäyrän omaavan kryptovaluutan kanssa?

Yhteistyökumppanimme yritykset ovat keskittyneet saumattomaan integraatioon, ja monet käyttäjät eivät todennäköisesti edes tajua käyttävänsä salausta liiketoimien suorittamiseen ja laskujen maksamiseen. Se käyttää tekniikkaa ratkaisemaan käyttäjien kohtaamat ongelmat ja helpottamaan käyttäjien sitoutumista.

Esimerkiksi Saldo on yritys, jonka avulla siirtotyöläiset voivat tukea perheenjäseniään Meksikossa. Rahan palauttaminen takaisin kotiin on hidasta, vaikeaa ja kallista. Saldo antaa Yhdysvalloissa työskentelyn lähettää varoja suoraan vastaanottajan yleishyödylliselle tilille kotiin Meksikoon. Koska Saldo antaa Meksikon pesotukitunnuksen ja asettuu Stellar-verkkoon, lähettäjät voivat aloittaa maksun Yhdysvaltain dollareina ja muuntaa maksun automaattisesti MXN: ksi yhdellä välittömällä ja läpinäkyvällä tapahtumalla.

Lopputulos on maksettava yleishyödyllinen tili. Lähettäjät ja vastaanottajat eivät edes kosketa kryptovaluutta!

Kaikista Stellar-lohkoketjussa kehitetyistä kumppanuuksista ja hankkeista, joista olet kaikkein innoissaan?

On selvää, että yhden projektin tai kumppanuuden valitseminen ei ole helppoa. Emme tekisi yhteistyötä, jos emme innostuisi lupauksesta heidän tarjoamastaan! Jos kuitenkin valitsisin vain yhden tällä hetkellä, se olisi DSTOQ. He antavat ihmisille kehittyvillä markkinoilla – väestöistä, jotka on kauan jätetty huomiotta – pääsyn tapoihin sijoittaa kohtuuhintaisesti. Kuinka hienoa on, että jollakin Vietnamissa on pääsy bluechip-osakkeisiin tai ositettuihin osakkeisiin, joita he eivät voineet helposti saada ennen?

Mozilla on suunniteltu avoimen lähdekoodin, ja Stellar Development Foundation toimii myös avoimen lähdekoodin kehyksellä. Voitko keskustella avoimen lähdekoodin merkityksestä ja miksi se on niin hyödyllistä?

Stellarin kaltaiset avoimen lähdekoodin projektit mahdollistavat rajattoman kasvun ja luovuuden ja ylittävät kaikki muut rakennusmallit – erityisesti verkostojen rakentamisessa. On useita syitä, miksi olen niin vahva avoimen lähdekoodin kannattaja.

Todellisen avoimen lähdekoodin projektin tunnusmerkki on dokumentointi. SDF: ssä tunnustamme, että dokumentaation ja helposti saatavien tietueiden luominen työstämme antaa muiden rakentaa ja parantaa Stellaria. Olemme viettäneet paljon aikaa asiakirjojemme hautelemiseen ja aukkojen täyttämiseen sekä video- ja kirjallisten selitysten luomiseen osoittaaksemme, miten asiat toimivat verkostossamme. Rakastamme sitä, kun kuulemme Stellarille rakennetuista projekteista koskaan puhumatta kenenkään kanssa SDF: ssä – dokumentaatio voittaa.

Avoimen lähdekoodin projektit ovat avoimia, mikä mahdollistaa selkeän viestinnän yhteisölle. Se tarkoittaa myös sitä, että olemme vastuussa tehtävästämme ja suunnastamme. SDF: llä perustimme uuden toimeksiannon, loimme ja kuvasimme seurattavia ja jäljitettäviä XLM-tilejä ja loimme selkeän ja suoran etenemissuunnitelman. Avoimuus lisää luottamusta pitäen meidät vastuullisina sekä sanoa, mitä teemme, että tehdä, mitä sanomme.

Toinen syy mielestäni avoimen lähdekoodin hyödyllisyydelle on se, että se perustuu monien yhteistyöhön menestyksen saavuttamiseksi. SDF: ssä teemme jatkuvaa yhteistyötä yhteisömme kanssa, joten edistymisemme ja kasvumme ovat yhteisen työn hedelmää. Yhteistyöhenki edistää innovaatioita ja luovuutta.

Lopuksi, avoimen lähdekoodin on monipuolinen. Avoimen lähdekoodin projektit toimivat rajojen ulkopuolella ja luovat luonnostaan ​​ajattelun, taustan ja kulttuurin monimuotoisuuden. Tämä antaa maailman parhaiden mielien jakaa ideoita ja parantaa tehtyä työtä. Tämän monimuotoisuuden ansiosta opimme, kuinka maksut toimivat eri tilanteissa ja eri puolilla maailmaa – tämä auttaa meitä varmistamaan, että ratkaisu voi olla todella globaali ja innovatiivinen.

Kirjoitit artikkeli sukupuolen ja rodullisen monimuotoisuuden merkityksestä työpaikalla. Kuinka Tähtien kehittämissäätiö on noussut haasteeseen luoda monimuotoisempi työpaikka?

Me kaikki uskomme todella, että teknisten työpaikkojen tulisi olla edustavampia yhteisöille, jotka lopulta käyttävät tuotteita. Uskomme avoimen lähdekoodin kulttuurillemme, olemme edistäneet sisäistä vuoropuhelua toimista, jotka meidän on toteutettava, jotta voimme olla ennakoivia lyhyellä, keskipitkällä ja pitkällä aikavälillä, jotta meillä olisi työpaikka, joka heijastaa DE&Arvostan.

Onko jotain muuta, mitä haluaisit jakaa Tähtien kehittämissäätiöstä?

Yhteisö ja ekosysteemi ovat tärkeä osa menestystämme, ja tuomme yhdessä töitä ratkaistaksemme suurimmat haasteemme, etenkin ne, jotka on paljastettu tänä vuonna. Toista vuotta isännöimme Meridiania, foorumia, jonka olemme luoneet järjestelmällisten ja institutionaalisten ongelmien ratkaisemiseksi. Tänä vuonna se on virtuaalinen ja kaikille ilmainen konferenssi, joka keskittyy yhteisiin haasteisiimme maailmanlaajuisesti.  Liity meihin!

Kiitos haastattelusta. Pidin todella tästä projektista, lukijoiden, jotka haluavat oppia lisää, tulisi käydä Tähtien kehittämissäätiö.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map