Vertalo vastaanottaa SEC-kirjeen tehokkuudesta

Tässä kuussa tokenisaatioala muuttui vain hieman kilpailukykyisemmäksi, kun Vertalo ilmoitti, että yritys sai SEC: ltä tehokkuuskirjeen sen TA (siirtoasiamies) -lisenssin suhteen. Tärkeä saavutus sijoittaa Vertalon yksinoikeudella rekisteröityihin alustoihin, jotka ovat tällä hetkellä toiminnassa. Alusta on nyt valmis laajentamaan toimintojaan ja laajentamaan kattavuuttaan tokenointisektorille.

Vertalo

Vertalo-tunnistus foorumi toimii kaiken kattavana tietoturvakoodien ekosysteeminä. Alusta yhdistää liikkeeseenlaskijat ja sijoittajat suoraan jälkimarkkinoille. Tämä strategia tarjoaa kaivattua likviditeettiä markkinoille. Ainutlaatuisesti Vertalo on ainoa digitaalisen omaisuuden alusta, joka tarjoaa palveluitaan suoraan analogisille asiakkaille. Tämän seurauksena foorumi voisi viedä turvallisuuden käyttöönottoa edelleen.

Vertalon virtaviivainen muotoilu on tarkoitettu parantamaan UX: ää. Yrityksen edullinen strategia torjuu monia yleisimpiä adoptioon liittyviä esteitä. Käyttäjät eivät esimerkiksi tarvitse alustan salaamiseen aikaisempaa kokemusta alustan käyttämiseksi. Edistyneen automaation avulla käyttäjät voivat ohittaa lompakon asetukset. Itse asiassa sinun ei tarvitse lainkaan ymmärrystä kryptovaluutoista käyttääksesi tätä alustaa onnistuneesti.

Tunnista se kaikki

Vertalon avulla kuka tahansa voi hyödyntää blockchain-tekniikan tarjoamia etuja. Yritykset voivat merkitä olemassa olevat osakkeensa reaaliajassa ja ilman teknistä osaamista. Mielenkiintoista on, että alusta käyttää kahta maailman suosituinta estoketjua näiden tehtävien suorittamiseen.

Vertalon toimitusjohtaja Dave Hendricks

Vertalon toimitusjohtaja Dave Hendricks

Ethereum tai Tezos

Toinen Vertalo-ekosysteemin ainutlaatuinen piirre on se, että liikkeeseenlaskijat voivat valita, minkä estoketjun tunnistaa. Alusta käyttää sekä Ethereumia että Tezosia näihin tehtäviin. Itse asiassa voit jopa muuntaa STO: si ketjujen välillä helposti.

Vertalo – Koe asioita

Kun on kyse vaatimustenmukaisuudesta, sinun on vaikea löytää perustaja, jolla on enemmän kokemusta kuin entisellä SEC-asianajajalla, Gautam Gujral. Aiemmin Gujral kirjoitti SEC: n lopullisen asiakirjan, joka julkaistiin aiemmin tänä vuonna. Näin ollen Vertalo on täysin vaatimusten mukainen, mukaan lukien SEC: n ja FINRAn viimeisin yhteinen julkilausuma 8. heinäkuuta 2019

Korkeat vaatimukset – Vertalo

Perustajayritys Dave Hendricks totesi yrityksen TA-lisenssin saamisen tärkeydestä: “Siirtoagentilla on kriittinen rooli arvopapereiden elinkaaren hallinnassa. Vaikka sääntelyviranomaiset ovat edelleen sovittamassa digitaalisen omaisuuden nousua, ne eivät ole laskeneet standardejaan ja odottavat digitaalisten omaisuusalustojen ja kumppaneidensa noudattavan pitkään vakiintuneita normeja. ”


Täysi vaatimustenmukaisuus – Vertalo

Hendricks selitti: “Vertalo antaa asiakkailleen ja yhteistyökumppaneilleen mahdollisuuden noudattaa täysin voimassa olevia arvopaperimääräyksiä, vaikka he käyttäisivätkin uudempia instrumentteja, kuten suojaustunnuksia. Kun vietämme lisää analogisia ja vanhoja resursseja Vertalo-alustalle, siirtoagenttimme ominaisuudet pystyvät vastaamaan mahdollisiin vaatimustenmukaisuuteen ja arvopapereiden käsittelyyn liittyviin vaatimuksiin. “

Vertalon tietohallinta-alusta – TREATS

Toinen merkittävä hanke yrityksen valmistelussa liittyy yksityisten REIT-yksiköiden (kiinteistösijoitusrahastot) merkitsemiseen. Tokenised REITS tarjoaa lisää likviditeettiä markkinoille. Lisäksi näitä rahoitusinstrumentteja voidaan nyt käyttää vakuuksina. Vertailun vuoksi REIT-markkinoilla perinteiset liiketoimintajärjestelmät ovat paperipohjaisia ​​tarjouksia.

Tämän monumentaalisen tehtävän toteuttamiseksi Vertalo yhteistyössä Prime Trustin kanssa rakensi TREATs-alustan. Strategisen kumppanuuden tavoitteena on yhdistää Vertalon yhteensopiva digitaalisen omaisuuden hallinnan foorumi Prime Trustin markkinoiden johtaviin säilytyspalveluihin.

Tällä tavoin TREAT-sopimuksilla voisi olla merkittävä rooli markkinoiden etenemisessä. Tällä hetkellä yrityksellä on hallinnassaan miljardeja dollareita kiinteistöjä. Tärkeää on, että yritys ilmoitti työskentelevänsä jo kymmenien REIT: ien kanssa.

Parempi tokenisaatiokokemus

Vertalo-alustan takana olevilla kehittäjillä on kokemusta ja verkostoa strategiansa toteuttamiseksi. Sinun pitäisi odottaa, että tästä leiristä tulee suuria liikkeitä tulevina kuukausina, kun yrityksen strategiat kehittyvät. Toistaiseksi tokenointisektori sai juuri uuden pelaajan, joka kannattaa katsoa.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map