tZERO-päivitys: Pääoman korottamisen onnistuminen ja valmistelut

Digitaalisten arvopaperisektorin kypsyessä on muutama yritys, joista yksi on tZERO.

Äskettäin julkaistussa kertaus yrityksen ja sen erilaisten pyrkimysten asema, uutta valoa sille, miltä tZERO: n seuraavat liikkeet voivat näyttää.

Lisää rahoitusta?

Edeten, tZERO haluaa tuottaa lisää ulkoista pääomaa lähitulevaisuudessa ja on jo alkanut valmistautua tällaiseen tapahtumaan.

tZERO: lla on ollut myrskyisä historia pääoman korottamisesta. Vaikka se onnistui keräämään 134 miljoonaa dollaria aikaisemmassa STO: ssa, kaikki yritykset eivät ole onnistuneet.

Vuonna 2018 tZERO aaltoi, kun se ilmoitti virallisesti GSR Capitalin odotetusta 400 miljoonan dollarin investoinnista yhtiöön. Vuoden aikana käytetyssä pitkässä prosessissa todellinen sijoitus (5 miljoonaa dollaria) oli murto-osa alun perin odotetusta.

Huolimatta alun perin suunniteltua pääoman keräämisestä, tZERO on onnistunut etenemään eteenpäin ja vakiinnuttamaan asemansa johtajana digitaalisissa arvopapereissa. Epäilemättä tZERO on oppinut erilaisista pääomasijoitustoiminnoistaan ​​aktiivisesti pääoman metsästämiseksi uudelleen.

Leikkauskustannukset

Valmistellessaan tulevia rahoituskierroksia tZERO on toteuttanut useita ennakoivia toimenpiteitä tehdäkseen itsestään ihanteellisen ehdokkaan investointeihin.

Nämä vaiheet keskittyvät ensisijaisesti kustannusten leikkaamiseen. Viimeisimmässä yhteenvedossaan seuraavat alueet todettiin edistävän kassan polttamista, mikä on 45% vähemmän kuin vuotta aiemmin.

 • Henkilöstövähennykset
 • Palkanalennukset
 • Oikeudenkäyntikulut
 • Enemmistö alustan kehityksestä

Kommentti

Yhteenvetona tZERO: n toimitusjohtajan Saum Noursalehin kuluneen vuoden saavutuksesta, jaettu hänen mielipiteensä yrityksen nykyisestä asemasta.

”Kaiken kaikkiaan se on ollut toistaiseksi tuottava vuosi. Äskettäinen edistyksemme rohkaisee minua ja uskon, että lähestymme inflaatiopistettä yrityksessä. Koska suurin osa kehitysvaiheesta on takanamme ja viranomaishyväksynnät ovat pian takana, keskitymme liiketoiminnan kaupallistamiseen. Meillä on vielä paljon työtä edessä, mutta olen varmempi kuin koskaan, että olemme onnistuneita, ja odotan innolla, että pysyn ajan tasalla matkastamme. “

Tiekartta


Tulevaisuudessa tZERO on laatinut selkeän etenemissuunnitelman, jossa kuvataan yksityiskohtaisesti niiden seuraavat vaiheet. Seuraava on ote heidän edistymispäivityksestään, josta käyvät ilmi nämä vaiheet.

Omaisuus
 1. Vaihda St.Regis -merkki.
 2. Integroi kolmansien osapuolten liikkeeseenlasku- / siirtoagenttialustat
 3. Vaihda uusia liikkeeseenlaskijoita (nykyiset varat, uudet tarjoukset) ATS: ssä.
 Likviditeetti
 1. Käynnistä tZERO Markets verkkosivustollamme (odottaa viranomaisten hyväksyntää)
 2. Kehitä moninkertainen ratkaisu.
 3. Integroi lisää välittäjä-jälleenmyyjiä.
 4. Tarjoa 24/7 tilauksen merkintä.
Kokea
 1. Tehosta tZERO-markkinoiden käyttöönottoa (odottaa viranomaishyväksyntää)
 2. Tarjoa käyttökokemus kaikkien digitaalisten resurssien kaupalle.

Vaikka se saattaa tuntua kunnianhimoiselta, tZERO uskoo, että jokainen näistä vaiheista voidaan ylittää ennen vuoden 2020 loppua.

Välitön vaihe, jonka odotetaan ylittävän tämän luettelon, on kauppa St.Regis Aspen -tunnuksella. Vasta päiviä sitten raportoimme äskettäin allekirjoitetusta sopimuksesta, jonka mukaan tätä merkkiä käydään kauppaa tZERO ATS: ssä ensi syksynä.

Regis Aspen -merkin kaupankäynti voi kuitenkin olla vain alku. Vaikka tZERO jatkaa yhteistyötä yritysten kanssa, jotka haluavat laskea liikkeeseen digitaalisia arvopapereita, se on huomannut lisääntyneen keskittymisen aiemmin olemassa olevien tokenoitujen varojen listalle.

“… olemme siirtäneet painopisteen kahteen luokkaan. Ensimmäinen on olemassa olevia digitaalisia arvopapereita. Tähän päivään saakka on yli 200 yritystä ja / tai omaisuutta. Monet näistä hyödykkeistä eivät täytä alustamme kriteerejä, eivät niiden koko, laatu tai molemmat. Jotkut kuitenkin tZERO ATS saattavat olla kiinnostuneita kaupankäynnistä, ja liiketoiminnan kehitystiimi on suhtautunut myönteisesti näihin liikkeeseenlaskijoihin. “

tZERO

Vuonna 2014 perustettu tZERO on Medici Venturesin tytäryhtiö. New Yorkissa New Yorkissa sijaitsevasta pääkonttorista tZERO kehittää pääomamarkkinoille räätälöityä palvelupakettia.

Toimitusjohtaja Saum Noursalehi valvoo tällä hetkellä yrityksen toimintaa.

Jos haluat oppia lisää Saum Noursalehista ja tZEROn tavoitteista, muista tutustua aiempaan haastatteluomme yksityiskohtaisesti.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map