Turvakoodien protokollien kasvava maailma

Turvakoodien protokollien kasvava maailma

Turvakoodit ovat yksi nopeimmin kasvavista sektoreista salamarkkinoilla. Näiden rahakkeiden avulla yritykset voivat pysyä hallituksen vaatimusten mukaisina ja käyttää blockchain-tekniikkaa turvallisempien liiketoimien mahdollistamiseksi. Kun suojaustunnusmarkkinat laajenevat, lisää suojaustunnusprotokollia tulee yleisön saataville.

Työn oikea tunnus

Suojausmerkit sisältävät sääntelyprotokollan suoraan koodauksessaan. Tämä itsenäinen komentosarja on täydellinen käytettäväksi tokenointiskenaarioissa. Kun tunniste edustaa omistusoikeuksia kiinteistöön, tulojen jakamiseen, suojaukseen tai muuhun säänneltyyn tuotteeseen, suojausmerkit ovat ainoa vaihtoehto.

Tietoturvakoodin käyttöönotto on lisääntynyt merkittävästi viime kuukausina. Tällä hetkellä suojaustunnukset muodostavat noin 6,54 prosenttia salauksen kokonaismarkkinoista Hashgard. Huoltomerkkien osuus markkinoista on suurin – 49,05 prosenttia. Seuraavat ovat palveluntunnukset (25,3%) ja hybriditunnukset (12,47%). Toinen ICORatingin julkaisema raportti osoitti, että STO: n kasvu nousi 1,66 prosenttia vuoden 2018 kolmannella vuosineljänneksellä. Samanaikaisesti hyödyllisyysmerkkien liikkeeseenlasku laski 10 prosenttia. 

Lisää vaihtoehtoja

Suojausmerkkiprotokollia on nykyään paljon eri tyyleillä, ja tietyn protokollan sopivat paremmin tehtävien hoitamiseen kyseisen suojaustunnuksen toimivuudesta riippuen. Tämän seurauksena tämä toimintokohtaisten suojausmerkkien tarve aloitti uusien suojaustunnusprotokollien aallon.  

ST-20

Polymathin ST-20-protokolla oli yksi ensimmäisistä turvakoodien standardeista, joka tuli markkinoille. Tunnuksessa on integroidut KYC (Tunne asiakkaasi) ja AML (Anti-MoneyLaundering) mekanismit. Polymath-käyttäjät voivat antaa räätälöityjä suojaustunnuksia suoraan alustan kautta yksinkertaistetun käyttöliittymän avulla. ST-20: stä tekee ainutlaatuisen se, että tunnus myönnetään Polymathsin räätälöityyn lohkoketjuun.

Turvakoodien protokollien kasvava maailma

Tunnus on erittäin suosittu, koska Polymath on yksi suurimmista yleisön saatavilla olevista suojaustunnusten käynnistysalustoista. Yhtiö aloitti ensimmäisenä maailmanlaajuisen turvallisuusmerkkikonferenssin. Varhaisena ilmoittautumisena turvakoodikilpailuun Polymath halusi korjata kaikki ERC-20-protokollan sääntelypuutteet ja antaa yrityksille turvallisemman vaihtoehdon. Yritys onnistui luomaan laajalti käytetyn suojaustunnusstandardin.

SFT (Secured Financial Transaction Protocol)

SFT protokolla tuli markkinoille 28. marraskuuta 2018. Tämä suojauskoodiprotokolla käyttää vakautta. Solidity on ohjelmointikieli, jota Ethereum-kehittäjät käyttävät. SFT-tunnukset elävät Ethereumin lohkoketjussa.

Tässä protokollassa on monia suosituista ERC-20-protokollista löytyviä vankkoja ja modulaarisia ominaisuuksia, kuten helppo älykkään sopimuksen ohjelmointi..


Saksalainen Hyperlink Capital tuli markkinoille 1.7.2018. Kehitystiimi loi digitaalisiin arvopaperialustoihinsa SFT-protokollan, jonka tarkoituksena on laajentaa blockchain-pohjaisten pääomamarkkinoiden käyttöönottoa. Yrityksellä on ollut toimintaa blockchain-tilassa. Viime aikoina Hyperlink Capital keskittyy merkityt arvopaperit.

ERC-1450

Uutiset ERC-1450-protokollasta tulivat markkinoille marraskuussa 2018 median kautta lähettää kirjoittanut StartEngineFounder Howard Marks. Tämä protokolla on kehitetty digitaalisten varastotodistusten luomiseen. Protokollan takana oleva yritys, StartEngine Secure, pyrkii tarjoamaan yrittäjille demokraattisen pääsyn rahoitukseen.

StartEngine Secure tuli blockchain-sektoriin vuonna 2012 pian sen jälkeen, kun allekirjoitettiin Jumpstart Our Business StartupsAct -lainsäädäntö, joka oli pyrkimys tarjota enemmän pääomaa startup-yrityksille. Alusta on täysin läpinäkyvä, ja rekisteröity siirtoagentti päivittää omistustiedot arvopaperilakien mukaisesti. Tiedot julkaistaan ​​Ethereumin lohkoketjun kautta.

CAT-20 / CAT – 721

CAT-20 ja CAT-721 -protokollat ​​ovat maailman ensimmäiset monikirjan suojaustunnukset. Nämä tunnukset voidaan siirtää lohkoketjujen, mukaan lukien Ethereum, Ripple, EoS, GoChain ja Stellar, välillä. Tunnukset, jotka on annettu CAT-20- ja CAT-721-protokollilla, tukevat SecurrencyTäyden valikoiman tunnusten liikkeeseenlaskutyökaluja.

Washington-pohjainen Securrency tuli markkinoille vuonna 2015. Securrency-alustalla on automaattinen varojen lähteen todentamisjärjestelmä ja helppo oppia käyttöliittymä. Lisäksi protokollan takana oleva yritys Securrency käyttää palvelu- ja sääntömoottoria, joka ylläpitää vaatimustenmukaisuutta kaikkialla jälkimarkkinakaupassa.

DS-protokolla

DS-protokolla on avoimen lähdekoodin kehitysinfrastruktuuri, joka on suunniteltu suojaustunnisteollisuuden tarpeiden mukaan. TheDS Protocol on avoimen lähdekoodin ja suunniteltu tukemaan kolmansien osapuolten sovelluksia. Tätä protokollaa varten myönnetyt tunnukset sijaitsevat Ethereum-lohkoketjussa.

Turvakoodien protokollien kasvava maailma

Arvopaperistaminen julkaisi DS-protokollan 5. kesäkuuta 2018 a Lehdistötiedote. DS sisältää integroidut vaatimustenmukaisuus- ja rekisteripalvelut. Tunnusten haltijat saavat myös säännöllisiä päivityksiä asiaankuuluvista tapahtumista tunnisteidensa kautta. DSProtocol keskittyy lisäämään likviditeettiä suojausmerkkien areenalla.

R-tunnus

R-tunnus standardi tuli markkinoille 6. helmikuuta 2018. R-tokenit ovat ERC-20-merkkejä, joihin on sisäänrakennettu sääntelyä koskevia älykkäitä sopimuksia. Näiden rahakkeiden sääntelypalvelut määritetään vastaamaan liikkeeseenlaskijan tarpeita. R-token-standardissa on integroidut KYC-, AML- ja veropalvelut.

Turvakoodien protokollien kasvava maailma

Harbour kehitti R-token-protokollan käytettäväksi suositussa tokenien myöntämisalustassaan. Huhtikuussa 2018 Harbour keräsi menestyksekkäästi 28 miljoonaa dollaria tokenoitujen arvopaperialustojensa edelleen kehittämiseen. 

SRC20

SRC20 protokollan avulla käyttäjät voivat merkitä minkä tahansa kohteen. Protokolla on salausstandardi integroidulla hallinnalla. Käyttäjät voivat merkitä arvopapereita, rakennuksia, maatiloja, yrityksiä, hedge-rahastoja ja jopa omistusta kehitysprojekteissa. SRC20-tunnuksen joustavuus on sen vahvuus.

SRC20 toimii SWARM-alustalla. SWARM-alusta kannustaa käyttäjiä heidän positiiviseen panokseensa. Alusta oppii varainhankintakampanjoistasi ja käyttää tietoja helpottamaan käyttäjäystävällisempää kokemusta joka kerta, kun aloitat uuden kampanjan.

tZERO

TZERO protokolla integroi blockchain-tekniikan edut olemassa oleviin markkinajärjestelmiin. ThetZERO-alusta helpottaa jonain päivänä sekä suojaustunnusten liikkeeseenlaskua että kaupankäyntiä. Kehittäjät pyrkivät luomaan ensimmäisen kansallisen arvopaperipörssin, joka on erityisesti suunniteltu suojaustunnuksille.

tZERO on suora tulos strategisesta kumppanuudesta BOX Digital Marketsin kanssa. Aikaisemmin tZERO toimitti SEC-lomakkeen D. Lomaketta D vaaditaan yrityksiltä, ​​jotka haluavat laskea liikkeeseen arvopapereita. JOS lomake hyväksytään, tZERO olisi ensimmäinen SEC-säänneltyjen suojaustunnusten liikkeeseenlasku- / kaupankäyntialusta kryptoavaruudessa.

Lisää tietoturvakoodiprotokollia Horisontissa

Turvallisuusmerkin sektori on vasta lämpenemässä, ja voit odottaa paljon enemmän markkinoille tuloa vuoden päättyessä. Yritykset haluavat blockchain-tekniikan edut ja suojaustunnukset tarjoavat nämä ominaisuudet huoletta. On mielenkiintoista nähdä, kuinka kukin näistä protokollista on oikeudenmukainen tulevina kuukausina markkinoiden kilpailun kasvaessa.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map